Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A po co sie tak spieszyc z tym vp vs tsm . Zobaczcie sobie ich mecze, a potem obstawcie . Akurat graja przed nim TSM z nip VP - titan

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Lece dziś tak :)
VP>titan
Tsm>NIP
Tsm>VP
Titan>hr
Envy>nip

wszystko low ~ 5-10 euro

na początek

vp dlatego, że mapa to cache, gdzie vp często ugrywa z titan. Liga w której grają to ESL więc nasi się na pewno postarają ;) ostatnio także dużo trenują co widać po godzinach na steamie

tsm w mega formie, a nip kompletnie bez formy. do tego mapa tsm. nip jednak potrafi zaskakiwać dlatego nie szaleję z betem.

ATVM3dk.png

eyl5omX.png

DUgAgMd.png

jEdWhxR.png

ok tsm i vp już wygrali  :D teraz 2 najbardziej ryzykowne mecze - tsm vp i titan hr

Opublikowano

Da rade VP ugrać titan na cache ? Wczoraj ładnie grali z Navi chociaż Dust 2 to mapka lepsza dla navi. Co sądzicie ?

Opublikowano

Jak myślicie Ev czy NiP

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Opublikowano

NiP bez formy + mapa pod envy więc chyba wiesz już na kogo stawiać :D Ja się skuszę, ale jeśli % będą ~65. Radzę betować rozważnie bo ostatnio w meczu nip-nV były ddosy na happiego

Z nocnych betów polecam postawić affnity z liquidem. Niestety na reddicie i hltv panuje ogromny sway w związku z banem adrena (który będzie grać, gdyż bana dostał tylko na esl, nie cevo) i % dla affnity to teraz około 28%, czyli imo jeszcze za dużo żeby na nich stawiać. Jak spadną to lecę low (~6$)

-----

Nocne beciki

Bardzo low LG -3euro

Low affn -5.5 euro

Opublikowano

JA bym tak sceptycznie do tego meczu podszedł. Wczoraj TSM ledwo co wygrało z HR. Dlatego dziś postawiłem 1$ skromnie na HR.

Wydaje mi się, że mogą coś pokazać.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Ciekawy meczyk na którym można zarobić to sk vs 1337 (cw vs property), 50/50 :)

Bez sensu to ująłeś. Oddsy na lounge są takie same, więc jak zarobisz? 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...