Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

elo robie giveawaya bo mam za duzo smieci na csgolounge i nie wiem co mam z tym syfem zrobic

kto chce jakies itemy daje tradelink ponizej

slU3NkH.png

smieci do rozdania^

pewnie już nic do rozdania nie ma :P STEAM

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

boze jebane biedaki przestancie dawac swoje steamy, nie dostaniecie nic i tak, nawet jak mial to pewno zebrakom rozdal w 10 minut.

Z warkoczykami czy bez, po co mam wybierać, najlepiej wziąć obie.

Opublikowano

Przecież chłopaki jak dobrze betujecie to powinniście mieć wiele skinów. Chyba wam jednak nie wychodzi, bo rzuciliście się na skiny po kilkadziesiąt centów ;o 

Opublikowano

Przecież chłopaki jak dobrze betujecie to powinniście mieć wiele skinów. Chyba wam jednak nie wychodzi, bo rzuciliście się na skiny po kilkadziesiąt centów ;o

Troszku sie przegralo ;D

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Jeśli jeszcze raz zobaczę, że znów ktoś prosi to nie będzie 0%.

Inteligentne osoby w zespole moderacyjnym siedzą.

Rozumiem, jakby ten ziomek pokazał SS z wygraną, a potem randomy zaczęłyby podawać linki do Steama. Problem tylko w tym, że on sam napisał, aby podać linki do Steama. Czyli - on proponuje, a nie my prosimy. 

­

Opublikowano

Inteligentne osoby w zespole moderacyjnym siedzą.

Rozumiem, jakby ten ziomek pokazał SS z wygraną, a potem randomy zaczęłyby podawać linki do Steama. Problem tylko w tym, że on sam napisał, aby podać linki do Steama. Czyli - on proponuje, a nie my prosimy. 

No widzisz, nie przeczytałem całego, ale to podbiega pod wymianę, czyli handel.

Więc 0% to jest nic.

Jak chcą coś załatwić niech piszą na pw, a nie w temacie.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Titan czy F3? Takie 50/50 inni piszą low na F3 ale ja chyba postawie na francuzów. Czekam na wasze odpowiedzi.

Opublikowano

właśnie ja chyba lekko f3 obstawie o ile im nie pójdą procenty za wysoko w górę, zeby profit był dobry w razie wygranej.

Z warkoczykami czy bez, po co mam wybierać, najlepiej wziąć obie.

Opublikowano

Nie ma sensu stawiać na Titan przy takich procentach, już lepiej low na Flip. Wiem, że Titan miało bootcamp'a. Apex i Kenny w formie, ale nie wiem jak z resztą. Simple może zaskoczyć, do tego BO1. 

­

Opublikowano

Co do Flip i Titan.

Titan grało "bez komunikacji", z rundę na rundę szło łatwiej. Myślę, że Titan może spokojnie wygrać z Fnatic, ponieważ BO1, a Fnatic nie jest w szczytowej formie. 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...