Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Titan miałby pokonać virtusów po wczorajszym 16:1 z fnatic? lel

Ostatni fnatic niby ''nie w formie'' lecz graja dobrze. 50/50

mecz meczowi nierówny, w dodatku kto to VP, że od razu spisujesz Titan na przegraną? 

­

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

lipa nic nie mogę obstawić bo od 20min

All queues are currently full. Please try again later

też tak macie czy mam dłużej klikać? :D

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

czy tylko ja mam problem z obstawieniem? od 10 minut gwałce przycisk place bet i co chwile tylko "try agin in a few seconds" spróbuj ponownie za kilka sekund -.-

Opublikowano

czy tylko ja mam problem z obstawieniem? od 10 minut gwałce przycisk place bet i co chwile tylko "try agin in a few seconds" spróbuj ponownie za kilka sekund -.-

Pobierz sobie loungedestroyer i sam ci będzie klikał  <3

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

hr ugra z dig?

nip-tsm?

HR powinno wejść.

Ja postawiłem 22 $ na TSM, wg mnie 55-45 / 60-40 TSM

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

kolejny przykład, jak teamy z t1 mają wyjebane na mecze online - fnatic vs envy - negevy, kosy itp. 

mecz praktycznie o nic, dodatkowo BO5. Wiadomo było, że nie będą się tak starać, jak np. na turniejach czy gdziekolwiek indziej

Opublikowano

Mecz o 1000$ właściwie, więc nie tak dużo dla pro playerów :P

Oficjalnie ogłaszam, że więcej na NiP nie stawiam. Ten team w t1 jest chyba tylko z przyzwyczajenia. Ostatnio nic nie graja

Polecam ciekawy meczyk, aczkolwiek bardzo ryzykowny elevate - liquid, który rozegrany zostanie na inferno :) statystycznie to liquid gra lepiej na inferno, jednak jeśli by się temu bliżej przyjrzeć, ostatnimi czasy nowy liquid (tj po zmianach) przegrywa duzy % meczy na inferno, podczas gdy elevate po zmianach daje tam radę sobie bardzo dobrze, przegrywajac jedynie na teamy typu clg, lumminosity, których inferno jest główną mapą ;)

patrząc także po statystykach, elevate wygrywa z liquidem bo1 dość często, w przeciwieństwie do bo3, które rzadko ugrywają

Ogólnie według mnie ciekawy meczyk, uważam że elevate ma duże szanse ugrać, a % są takie, że w przypadku wygranej można liczyć na duży zysk :D

EDIT Siadło :D

Opublikowano

Jak dzisiaj obstawiacie panowie?:) (i panie bo też może tu są)

Jakie bety na TSM vs VP i na Titan vs HR? Takie mecze, w których można coś wygrać ale szanse są własnie 50/50 :D

graphic.png

Opublikowano

Mecz o 1000$ właściwie, więc nie tak dużo dla pro playerów :P

Oficjalnie ogłaszam, że więcej na NiP nie stawiam. Ten team w t1 jest chyba tylko z przyzwyczajenia. Ostatnio nic nie graja

Polecam ciekawy meczyk, aczkolwiek bardzo ryzykowny elevate - liquid, który rozegrany zostanie na inferno :) statystycznie to liquid gra lepiej na inferno, jednak jeśli by się temu bliżej przyjrzeć, ostatnimi czasy nowy liquid (tj po zmianach) przegrywa duzy % meczy na inferno, podczas gdy elevate po zmianach daje tam radę sobie bardzo dobrze, przegrywajac jedynie na teamy typu clg, lumminosity, których inferno jest główną mapą ;)

patrząc także po statystykach, elevate wygrywa z liquidem bo1 dość często, w przeciwieństwie do bo3, które rzadko ugrywają

Ogólnie według mnie ciekawy meczyk, uważam że elevate ma duże szanse ugrać, a % są takie, że w przypadku wygranej można liczyć na duży zysk :D

EDIT Siadło :D

Przecież TSM to najlepsza drużyna świata, więc czego się spodziewałeś po nip? 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...