Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś dlaczego dostałem skiny o wartości 6 centów? Chociaż powinienem dostać 43 centy? Postawiłem skin o wartości 1,88 euro na NIP a dostałem aby 2 skiny o łacznej wartości 6 centów.. 

Opublikowano

ten mecz to trochę wróżenie z fusów :D

raz,

fnatic jest po lanie, na którym siedzieli do północy

nie są w jakiejś wielkiej formie. jw mało trafia, a flusha gra poniżej oczekiwań

dwa,

titan właśnie gra z tsm, wygrali z nimi 10-5 po ct, więc pierwsza mapa raczej dla nich. z drugiej strony titan to taki team, że jednego dnia potrafią jedną drużynę dosłownie rozwalić, a kolejny mecz thrownąć i przegrać. zresztą swój talent do throwowania pokazują teraz, gdzie wygrali 10-5 na duście, na teoretycznie gorszej stronie a dostają na tt

titan jako jedna z niewielu drużyn jako tako radzi sobie z fnatic

trzy,

mapa to train i tak naprawdę obie drużyny mają tam rozegrane za mało meczy żeby uznać, czy radzą tam sobie dobrze :D

ogólnie to polecam raczej skip albo low na titan

Z ciekawszych meczy dzisiaj lgb - acer i tutaj moim zdaniem lgb ugra. Ja póki co dziś nie narzekam bo vp z f3 i f3 z dig już siadło i chyba zaraz siądzie titan

Opublikowano

Dziala wam obstawienie na lounge ?

działa tylko dużo typa teraz siedzi i to wszystko wolno pracuje. sam wypłacam wygrane od 10min bo takie lagi..

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Co myślicie o F3 vs HR? Bondik nie bd grał, z czego się dowiedziałem wejdzie za niego fix, ktoś kojarzy?

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

@Fajny2812

Masz tutaj analizę od typa, który ma 90% skuteczności w grupie :)

F3 vs HR : 
Best of 3 , można powiedzieć ,że takie el-clasico rusko/ukrainsko i c**j wie co jeszcze. Generalnie HR ostatnio spadek formy a jak nie to na pewno zastój. Nie ugrali na FragBite żadnego meczu...
Faworytem spotkania jest drużyna HR o czym świadczą procenty. Teorie tą popierają rezultaty spotkań bezpośrednich drużyn gdzie lepiej ostatnio wypadali HR. 
Jednak... Mecz ten jest o zakwalifikowanie się do lana, gra pełny skład FS. I postanawiam zaryzykować. Całkiem realne szanse mają na zwycięstwo, mimo że to underdog. Polecam wam postawić lowa, jak macie coś więcej to też czemu nie. Myślę, że to ten czas aby F3 wróciło w tym dwuboju i wspomoże to także waga tego spotkania,

ωιncнєѕтєr

Opublikowano

Fnatic-NIP ?

Mapa Train na którym wczoraj Fnatic pokonało 16-1 Titan. 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

HR vs Flip - HR

GR vs GPLAY - poniżej 70% - med na G2, powyżej 70% - ICB/low GPLAY.

Navi vs VP - Navi

Titan vs VP - Titan

Titan miałby pokonać virtusów po wczorajszym 16:1 z fnatic? lel

http://scr.hu/7yoz/7a5yb 

Myślicie że wejdzie ? 

Ostatni fnatic niby ''nie w formie'' lecz graja dobrze. 50/50

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

F3 - HR nie mogłem obstawić przez kochanego steama :3

Co myślicie o NiP vs Fnatic? Nie mówcie mi o wczorajszym trainie fnt - titan, titan ma strasznie małe doświadczenie na trainie, do tego grają teraz gorzej niż niektóre t2 teamy.

@Edit

Fnt on fire, wygrali lana, zaś nip jest teraz na boot campie :v

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...