Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z wypoczętym fnatic pewnie będzie taki scenariusz, jak na lanie gdy r*******i 3-0 virtusów.

Dodatkowo mają przewagę w wybieraniu map. :)

TSM to jedyna drużyna, które może obecnie pokonać Fnatic. Dziwne, że pokazali mapy godzinę przed meczem.

Cobblestone - 65/35 dla Fnatic

Mirage - 50/50

Inferno - 60/40 dla Fnatic

Overpass - 50/50

Dust 2 - 55/45 dla TSM

imo 

­

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

TSM to jedyna drużyna, które może obecnie pokonać Fnatic. Dziwne, że pokazali mapy godzinę przed meczem.

Mirage - 50/50

Overpass - 50/50

Dust 2 - 55/45 dla TSM

imo 

Wszystkie mapy, które TSM gra lepiej/mogło by wygrać z Fnatic będą banowane przez to, że Szwedzi mają przewagę w pickowaniu. Coś jeszcze?

AKTUALNY Fragbite Masters

Opublikowano

Wszystkie mapy, które TSM gra lepiej/mogło by wygrać z Fnatic będą banowane przez to, że Szwedzi mają przewagę w pickowaniu. Coś jeszcze?

Przecież podałem już mapy. Coś jeszcze?

Wolałbym TSM, ale Fnatic wygra.

­

Opublikowano

Przecież podałem już mapy. Coś jeszcze?

Wolałbym TSM, ale Fnatic wygra. Mogę się nawet o bana założyć, cipki. 

Twoje zachowanie jest idiotyczne . Nwm czy w profilu masz te 15 latek , tak o - ale tyle bym ci dal moze i mniej.

Mouz czy dignitas , co myslicie ?? Digi wygralo przed chwila 2-1 mouz cobbla sie meczy .

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Twoje zachowanie jest idiotyczne . Nwm czy w profilu masz te 15 latek , tak o - ale tyle bym ci dal moze i mniej.

Mouz czy dignitas , co myslicie ?? Digi wygralo przed chwila 2-1 mouz cobbla sie meczy .

22 lat i spacje przed znakami interpunkcyjnymi? http://prntscr.com/7e8zk6

­

Opublikowano

ja bym powiedzial :D Swoją drogą nie wiem co fnc banowało. skoro map jest 7 a mieli przewagę w veto, jakakolwiek przewaga to jest to zbanowali traina, który mapą tsm nie jest :P

cobble 65-35 fnatic

mirage 55-45 tsm

inferno 55-45 tsm

dust po rowno

overpass 60-40 fnc

poki co jest 5-3 dla tsm na tt i zapowiada sie ciekawy... i latwy meczyk dla tsm :) :)

Opublikowano

czemu nie. affnity to upset master, dali radę na keyd i clg, to czemu nie na liquid :) to dobry team, ale niedoceniany. Zawsze ich przeciwnicy mają napompowane oddsy.

Opublikowano

Ja bym jednak obstawił na Mouz.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Co te % tak spadają z 64 na 56 ( Mouz vs digni ) ??

To źle?

Mouz powinno wygrać, dignitas teraz bez formy, a jak ją mają, to grają dobrze przeciwko słabym drużyną z t1. 

­

Opublikowano

To źle?

Mouz powinno wygrać, dignitas teraz bez formy, a jak ją mają, to grają dobrze przeciwko słabym drużyną z t1.

Kurde patrz jak im słabo idzie na miragu ... Pewno przesuna o 30/60 minut . Zostawić beta na Mouz ? Co tam synu Rocka uwazasz ?

Opublikowano

Mecz meczowi nierówny, a procenty na 1337 z dupy.

Kurde patrz jak im słabo idzie na miragu ... Pewno przesuna o 30/60 minut . Zostawić beta na Mouz ? Co tam synu Rocka uwazasz ?

4 rundy w tt na mirage to nie tragedia. 

­

Opublikowano

Wiesz pewniaków nie ma, ale moim zdaniem mouz spokojnie wygra. Dignitas jest kompletnie bez formy. Nie licząc upsetów z VP (które obecnie gra słabo), w każdym meczu z konkretnym przeciwnikiem dostają. Do tego mają na steamie po 50h. Nie żeby to był jakiś wyznacznik, ale 2,5-3h dziennie (bo wiadomo część czasu to siedzenie w poczekalni, etc.) jak na pro playera to mało.

myślę, że jeszcze otworzą i będzie można betować parę minut.

Opublikowano

Wiesz pewniaków nie ma, ale moim zdaniem mouz spokojnie wygra. Dignitas jest kompletnie bez formy. Nie licząc upsetów z VP (które obecnie gra słabo), w każdym meczu z konkretnym przeciwnikiem dostają. Do tego mają na steamie po 50h. Nie żeby to był jakiś wyznacznik, ale 2,5-3h dziennie (bo wiadomo część czasu to siedzenie w poczekalni, etc.) jak na pro playera to mało.

Wiadome, Pimp zamiast grać woli płakać na twitterze :)

Opublikowano

myślę, że jeszcze otworzą i będzie można betować parę minut.

Myślę ze jak juz 15 minut jest zamknięte to tak zostanie . Oby , lepiej dla nas ☺

Opublikowano

Mirage - 50/50

Overpass - 50/50

Dust 2 - 55/45 dla TSM

imo 

Aktualnie nie ma drużyny co może pokonać Fnatic na Lanach.

TuByłaSygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...