Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

myślę, że tak :D dignitas ostatnio bardzo słabiutko, mają mało godzin na steamie, a mouz z niko radzi sobie bardzo dobrze 

na dziś jeszcze

tyloo > qeeyou

1337>gplay

i

c9>clg

tstorm>clg

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skip, hr żeby ugrać na navi musiałoby być w super formie, a wczoraj z tsm nie powalali. navi bardzo dobrze sobie z nimi radzi :P

nie wiem jak wy, ale ja stawiam dzis tak ;)

ph > evo

tsm>navi albo skip jak będą jakieś dowalone % na tsm

mouz>dig

affn>liquid

Z doświadczenia wiem, że TSM najlepiej gra przeciwko Fnatic. Navi ma duże szanse - na dd2 i overpassie powinni wygrać bez problemu, mirage 50/50, inferno dla TSM, cache 50/50. 

­

Opublikowano

To fakt, ale statystycznie tsm też daje radę z navi. Na ostatnim lanie tsm ugrał na navi 2 bo3. Oglądałem wczoraj navi z fnatic i moim zdaniem zagrali słabo. Myślę, że po równej grze tsm ugra i jako ich fan, stawiam na nich low :D

Opublikowano

To fakt, ale statystycznie tsm też daje radę z navi. Na ostatnim lanie tsm ugrał na navi 2 bo3. Oglądałem wczoraj navi z fnatic i moim zdaniem zagrali słabo. Myślę, że po równej grze tsm ugra i jako ich fan, stawiam na nich low :D

Navi nie grało słabo z Fnatic. Na dd2 przegrali kilka rund przez swoje błędy.

Myślę, że mecz skończy się wynikiem 2:1 po zaciętej, trzeciej mapie. 

­

Opublikowano

Chyba postawie takto asiimova ( jedyny mój skin zaprawiony) na mouz.

Opublikowano

Gplay vs 1337? Co sądzicie o tym meczu?

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

czemu od wczoraj nie moge obstawic meczu?? ;/ pisze takie cos: bots are currently offline they are unable to connect to steam servers

Jak naprawic te pierdo***e boty

Opublikowano

Nie ma już dzisiaj takiego pewniejszego meczu? ;/ 

Nigdy nie ma pewnego meczu. Możesz mieć z*******e analizy itp., ale dużo zależy w tej grze od timingu i szczęścia. 

­

Opublikowano

Nigdy nie ma pewnego meczu. Możesz mieć z*******e analizy itp., ale dużo zależy w tej grze od timingu i szczęścia. 

Dobra nie denerwuj się, w takim razem polece 8 ojro na mouz :) Niech się dzieje :D 

Opublikowano

Dobra nie denerwuj się, w takim razem polece 8 ojro na mouz :) Niech się dzieje :D

tak samo dałem na mouz ;)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

z wypoczętym fnatic pewnie będzie taki scenariusz, jak na lanie gdy r*******i 3-0 virtusów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...