Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

niestety nie ma dzis ciekawych meczy a musze pozbyc sie smieci wienc yolo czensc druga

87602ccfa2bee7f0e8ddd84c04a40c9d.png

719c4461e47b0fd73a84d8312f36f2c8.png

Opublikowano

niestety nie ma dzis ciekawych meczy a musze pozbyc sie smieci wienc yolo czensc druga

wez sie walnij w łeb , takie zachowanie jak twoje to porazka . Jak chcesz sie pozbywac "smieci" to kup sobie troche myslenia POLECAM

1377531174-U173186.png

Opublikowano

wez sie walnij w łeb , takie zachowanie jak twoje to porazka . Jak chcesz sie pozbywac "smieci" to kup sobie troche myslenia POLECAM

Że tak zapytam - o c**j ci chodzi? xD

Opublikowano

Co ty k***a pierdolisz?

To, że mniejszy procent nie znaczy, że przegra, po drugie to jego skiny, moronie. 

­

Opublikowano

hr > tsm, 

navi > tsm

losers bracket fnatic > tsm

półfinał navi > hr

półfinał losers bracket fnatic > hr

finał fnatic > navi

tak widzę fragbite :)

kBp5GdF.png

kwoty małe bo się trochę spłukałem, ale na tym turnieju wszystko siada :) :) edit zmieniam. navi może ugrać z fnatic.

Opublikowano

Co ty k***a pierdolisz?

To, że mniejszy procent nie znaczy, że przegra, po drugie to jego skiny, moronie. 

Przeczytaj jeszcze raz , nie chodzilo mi na co obstawia tylko co pisze . a musze pozbyc sie smieci wienc yolo czensc druga

GDZIE TU LOGIKA, POZBYWAnia SIE PIENIEDZY

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Przeczytaj jeszcze raz , nie chodzilo mi na co obstawia tylko co pisze . a musze pozbyc sie smieci wienc yolo czensc druga

GDZIE TU LOGIKA, POZBYWAnia SIE PIENIEDZY

Gdzie się pozbywa pieniędzy? Po raz drugi powiem - mniejszy procent nie oznacza przegranej, a może więcej wygrać.

Skoro ma duży ekwipunek, to po co mu jakieś śmieci? To się nazywa ICB :)

­

Opublikowano

Nie dogadamy sie , szkoda . Zeby nie bylo spamu KanD vs TW co myslicie

dopuki sie nie wydaje swoich pieniedzy tylko "kieszonkowe" nie ma szans by to zrozumiec;d

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nie dogadamy sie , szkoda . Zeby nie bylo spamu KanD vs TW co myslicie

Skoro nie przedstawisz sensownego argumentu.

Jutro można spokojnie stawiać na Navi i HR.

­

Opublikowano

Navi czy Fnatic?

HR czy TSM?

Navi ma szanse grają chyba lana gdzie navi jest lepsze niż online

hr vs tsm % nieopłacalne aby na tsm lecieć ja jakieś icb na hr ;x

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Navi czy Fnatic?

HR czy TSM?

Navi i HR.

Navi ma szanse grają chyba lana gdzie navi jest lepsze niż online

hr vs tsm % nieopłacalne aby na tsm lecieć ja jakieś icb na hr ;x

Ten lan jest w Szwecji bodajże. Fnatic lubi przegrywać, kiedy mogą grać w drabince przegranych, do tego Navi jest dobrym zespołem na lanach, procenty na Lounge z dupy.

HR ma duże szanse :)

­

Opublikowano

Myślę, że to wcale nie głupi pomysł:

228681433588509949229.png

Nie hejtujcie, że tak mało, ponieważ miałem serię 10 przegranych meczy...

Opublikowano

dałem 6 centów na navi może w końcu się czegoś dorobie ;x

Opublikowano

Navi i HR.

Ten lan jest w Szwecji bodajże. Fnatic lubi przegrywać, kiedy mogą grać w drabince przegranych, do tego Navi jest dobrym zespołem na lanach, procenty na Lounge z dupy.

HR ma duże szanse :)

Fnatic lubi przegrywać ale można zauważyć, że team, który wyjdzie z drabinki wygranych w finale powinien mieć zapewnione 1-0 więc nie powinni oni aż tak bardzo ryzykować.

AKTUALNY Fragbite Masters

Opublikowano

Fnatic lubi przegrywać ale można zauważyć, że team, który wyjdzie z drabinki wygranych w finale powinien mieć zapewnione 1-0 więc nie powinni oni aż tak bardzo ryzykować.

Nie ma żadnej przewagi w finale, prócz wybierania map. Grają BO5, a zespół, który wejdzie do finału - http://prntscr.com/7drf8l

­

Opublikowano

ogólnie to dziś trzeba korzystać z przekręconych %. fnatic na pewno odgryzie się zmiana trenera i dyspozycja olofmeistera. JW nie grał przez ostatnie 4 dni i cały team ma mało przegranych godzin na steamie. navi IMO bardzo dużo ćwiczy i stara się, ale coś zawsze staje im na przeszkodzie, np. DDOSy. dziś mają dużą szansę ugrać. a statycznie fnatic lubi przegrywać mecze w drabince wygranych i odbijać się w drabince przegranych. 

% tsm hr to żart. tsm ostatnio zawodzi, gdzieś czytałem o problemach osobistych jednego z duńczyków. hr ostatnio nie gra najlepiej, acz mają dużo przegranych godzin na steamie. ich słaba dyspozycja w meczach online moim zdaniem jest spowodowana tym, że mou i ktoś jeszcze wyjechali do siebie i mieli pingi po 120. to drużyna z dużym potencjałem, jeśli ugrają coś na tym turnieju powinni wejść do t1 w miejsce titan. 

Opublikowano

ogólnie to dziś trzeba korzystać z przekręconych %. fnatic na pewno odgryzie się zmiana trenera i dyspozycja olofmeistera. JW nie grał przez ostatnie 4 dni i cały team ma mało przegranych godzin na steamie. navi IMO bardzo dużo ćwiczy i stara się, ale coś zawsze staje im na przeszkodzie, np. DDOSy. dziś mają dużą szansę ugrać. a statycznie fnatic lubi przegrywać mecze w drabince wygranych i odbijać się w drabince przegranych. 

% tsm hr to żart. tsm ostatnio zawodzi, gdzieś czytałem o problemach osobistych jednego z duńczyków. hr ostatnio nie gra najlepiej, acz mają dużo przegranych godzin na steamie. ich słaba dyspozycja w meczach online moim zdaniem jest spowodowana tym, że mou i ktoś jeszcze wyjechali do siebie i mieli pingi po 120. to drużyna z dużym potencjałem, jeśli ugrają coś na tym turnieju powinni wejść do t1 w miejsce titan. 

jedna z niewielu myślących osób w tym temacie. TSM gra dobrze przeciwko Fnatic, to chyba na tyle. HR także ma duże szanse.

Obecnie Fnatic jest zależne od JW, Krimza i Olofa. Pronax i Flusha to warzywa. 

­

Opublikowano

Dokładnie grają lana moim zdaniem NaVi pokaże klasę.

Hr % bardzo korzystne a mają szanse ugrać po tym co ostatnio tsm gra.

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...