Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

GFNS Czy G2?

Fula poleciec?

Ziomek, naucz się podstawowych zasad.

Nie stawiamy fulla.

Nie obstawiamy na 75%/80%+.

Unikamy meczów, gdzie gra/grają mało znane drużyny lub dosyć niepewne - G2. 

­

Opublikowano

Obstawiasz mecze? Lub chcesz się dorobić ?

To ci pomoże: https://www.facebook.com/csgoesport

nie k***a, nie chce się dorobić.

Po to jest ten temat, aby dyskutować, a nie reklamować gównanie fp, jest ich 4242454656, przy czym tylko 2 lub 3 działają sprawnie.

Twoje gówno upadnie pewnie za kilka dni.

HR to ukraiński team? Po czym to stwierdziłeś?

All in? Myślałem, że jak się zakłada takie strony, to ma się jakieś pojęcie.

"Przy takich procentach w grę wchodzi też 2 opcja, throw. Na godz przed meczem powiem wam czy jest to możliwe." - po czym ty to k***a stwierdzisz?

Nie ma to jak podać jeden argument w meczu G2 i Property - historia ich meczów, czyli najgorszy argument.

to wszystko - elo. 

­

Opublikowano

Obstawiasz mecze? Lub chcesz się dorobić ?

jesteś idiotą czy udajesz?

Zaraz ktoś zreportuje, więc ofensywne zdanie na temat betowania.

HR z LGB, trudno przeanalizować, 55/45 dla LGB? Pewnie 1:1 będzie, ale dam low na LGB, ponieważ mają większe szanse. 

­

Opublikowano

anyway - skiny zniszczyły tego cs'a :)

80% silverów siedzi w tej randze, bez mikrofonu, puszczą full auto i biegają po całej mapie z jakimiś asimovami, tak wygląda teraz cs. 

@Kokoszka.

Jak mnie w*****a taki tok myślenia, bo logiką tego nazwać nie można. Co ma wspólnego ranga do skinów w cs go? Ktoś chce sobie kupić skiny dla ładnego wyglądu to niech sobie kupi, nie ma tutaj ograniczenia co do poziomu skilla jaki ma reprezentować posiadając taki skin. Co więcej, piszesz, że skiny zniszczyły tego csa, a ja ci powiem, że jest to jeden z głównych czynników popularności tej gry - jak nie najważniejszy. Gdyby w tej grze nie było czegoś takiego jak skiny to mielibyśmy ulepszoną wersję counter strike source, które względem poprzedniej wersji odniosło porażkę, chociaż sam przy tej grze się dobrze bawiłem. Nawet ten dział, cały lounge, hype na interesowanie się profesjonalną sceną counter strike nie istniałby gdyby nie "skiny, które tą grę zniszczyły".

Dodatkowo statystyka wyciągnięta z c***a i sam hejt na graczy siedzących w silverze (typowy dla rang g1,g2) dają temu postowi rangę TOP 5 najchujowszych postów w dziale Lounge. Gratulacje !

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Jak mnie w*****a taki tok myślenia, bo logiką tego nazwać nie można. Co ma wspólnego ranga do skinów w cs go? Ktoś chce sobie kupić skiny dla ładnego wyglądu to niech sobie kupi, nie ma tutaj ograniczenia co do poziomu skilla jaki ma reprezentować posiadając taki skin. Co więcej, piszesz, że skiny zniszczyły tego csa, a ja ci powiem, że jest to jeden z głównych czynników popularności tej gry - jak nie najważniejszy. Gdyby w tej grze nie było czegoś takiego jak skiny to mielibyśmy ulepszoną wersję counter strike source, które względem poprzedniej wersji odniosło porażkę, chociaż sam przy tej grze się dobrze bawiłem. Nawet ten dział, cały lounge, hype na interesowanie się profesjonalną sceną counter strike nie istniałby gdyby nie "skiny, które tą grę zniszczyły".

Dodatkowo statystyka wyciągnięta z c***a i sam hejt na graczy siedzących w silverze (typowy dla rang g1,g2) dają temu postowi rangę TOP 5 najchujowszych postów w dziale Lounge. Gratulacje !

ok, nie mam golda, tylko kałacha, wiem, gówno.

Czyli uważasz, że główny czynnik popularności cs'a to skiny? Jakby wyjebali Lounge to oglądalność byłaby prawie ta sama.

Dla przykładu ESL - 100 tysięcy osób obstawiło, ponad 500 tysięcy oglądało :)

No ranga ma dużo wspólnego ze skinami - wzorując się na mm: im niższa ranga tym więcej skinów.

­

Opublikowano

ok, nie mam golda, tylko kałacha, wiem, gówno.

Czyli uważasz, że główny czynnik popularności cs'a to skiny? Jakby wyjebali Lounge to oglądalność byłaby prawie ta sama.

Dla przykładu ESL - 100 tysięcy osób obstawiło, ponad 500 tysięcy oglądało :)

No ranga ma dużo wspólnego ze skinami - wzorując się na mm: im niższa ranga tym więcej skinów.

A conajmniej drugie tyle oglądało ESL One, celem zorientowania się jak grają teraz teamy, żeby obstawić to później.

Nawet nie masz pojęcia jak niewyobrażalnie mało popularna była by ta gra bez skinów. Spróbuje zobrazować co by się działo, gdyby skinów nie było :D.

1.Nie istnieją wszystkie strony do betowania skinami, z których teraz korzystają setki tysięcy osób, co skutkuje zmniejszeniem popularności profesjonalną sceną cs go.

2.Nie ma czegoś takiego jak "case opening", "trade ups", "csgo jackpot" - czy inne rozrywki przynoszące popularność youtuberom, streamerom - zmniejszenie popularności cs go.

3.Społeczność cs go nie ma możliwości tworzenia własnych skinów/stickerów w workshopie -  ograniczenie wpływu społeczności na gre, co skutkuje zmniejszeniem popularności.

4.Powstają strony do sztucznego modyfikowania plików, celem zmiany wyglądu broni (tak samo jak w css http://css.gamebanana.com/skins)-  co skutkuje niestabilnością gry i częstrzym występowaniem bugów/bugsplatów, co z kolei zmniejsza popularność gry.

Tych czynników mógłbym wymienić co najmniej z 10, ale nie mam ochoty dłużej się rozpisywać, bo nie jest to temat od takich spraw. Jeśli wciąż uważasz, że skiny zniszczyły tą grę, to prawdopodobnie masz problemy z postrzeganiem rzeczywistości. Sorry.

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

A conajmniej drugie tyle oglądało ESL One, celem zorientowania się jak grają teraz teamy, żeby obstawić to później.

Nawet nie masz pojęcia jak niewyobrażalnie mało popularna była by ta gra bez skinów. Spróbuje zobrazować co by się działo, gdyby skinów nie było :D.

1.Nie istnieją wszystkie strony do betowania skinami, z których teraz korzystają setki tysięcy osób, co skutkuje zmniejszeniem popularności profesjonalną sceną cs go.

2.Nie ma czegoś takiego jak "case opening", "trade ups", "csgo jackpot" - czy inne rozrywki przynoszące popularność youtuberom, streamerom - zmniejszenie popularności cs go.

3.Społeczność cs go nie ma możliwości tworzenia własnych skinów/stickerów w workshopie -  ograniczenie wpływu społeczności na gre, co skutkuje zmniejszeniem popularności.

4.Powstają strony do sztucznego modyfikowania plików, celem zmiany wyglądu broni (tak samo jak w css http://css.gamebanana.com/skins)-  co skutkuje niestabilnością gry i częstrzym występowaniem bugów/bugsplatów, co z kolei zmniejsza popularność gry.

Tych czynników mógłbym wymienić co najmniej z 10, ale nie mam ochoty dłużej się rozpisywać, bo nie jest to temat od takich spraw. Jeśli wciąż uważasz, że skiny zniszczyły tą grę, to prawdopodobnie masz problemy z postrzeganiem rzeczywistości. Sorry.

Poprzednie wersje cieszyły się dużą popularnością bez skinów :)

­

Opublikowano

Titan czy Dignitas ? 

o w pytę, dodali mecz, szkoda, że tak późno, low na Titan - nieprzewidywalny team, ale ich najlepsza mapa, a dig gra ostatnio bardzo dobrze, do tego online.

zagram na oddsach:

80/20 - icb na dig

70/30 - low Titan

60/40 - med Titan

Podsumowując - http://prntscr.com/71gtvj

­

Opublikowano

Poprzednie wersje cieszyły się dużą popularnością bez skinów :)

Ja p******e koleś, jednak masz problemy z postrzeganiem rzeczywistości ...

Cs 1.6 to była rewolucja wśród innych gier fps pod każdym względem, więc ciężko się dziwić, że ta gra odniosła taki sukces. Lecz następną wersją tej gry w lepszej oprawie graficznej było Couner Strike Source, który odniósł kompletną porażkę względem poprzedniej wersji, bo nie wprowadzał nic nowego oprócz lepszej oprawy graficznej - wiem bo mam przegrane w tą grę 1800h. A cs go byłby kolejną aktualizacją cs 1.6 i prawdopodobnie byłby jeszcze mniej popularny od swojej poprzedniej wersji. Potwierdzenie mojej tezy masz wszędzie ziomek, nawet na tym forum http://scr.hu/2tpj/u8te4

Nie mam zamiaru więcej już na ten temat mówić, bo wydaje się to oczywiste dla wszystkich oprócz ciebie.

Co do betów to idę icb na GFNS - jest tam parę graczy z ex-Orbit, a G2 jest nieprzewidywalne.

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Ja p******e koleś, jednak masz problemy z postrzeganiem rzeczywistości ...

Cs 1.6 to była rewolucja wśród innych gier fps pod każdym względem, więc ciężko się dziwić, że ta gra odniosła taki sukces. Lecz następną wersją tej gry w lepszej oprawie graficznej było Couner Strike Source, który odniósł kompletną porażkę względem poprzedniej wersji, bo nie wprowadzał nic nowego oprócz lepszej oprawy graficznej - wiem bo mam przegrane w tą grę 1800h. A cs go byłby kolejną aktualizacją cs 1.6 i prawdopodobnie byłby jeszcze mniej popularny od swojej poprzedniej wersji. Potwierdzenie mojej tezy masz wszędzie ziomek, nawet na tym forum http://scr.hu/2tpj/u8te4

Nie mam zamiaru więcej już na ten temat mówić, bo wydaje się to oczywiste dla wszystkich oprócz ciebie.

Co do betów to idę icb na GFNS - jest tam parę graczy z ex-Orbit, a G2 jest nieprzewidywalne.

dobra, end plz, temat nie jest po to.

Jak ktoś nie chce tracić skinów, to skipujcie mecz Titan z Dig :v

Dig gra ostatnio dobrze online, a Titan nie grało od dwóch tygodni; do tego - oba teamy są nieprzewidywalne.

Skillowo Titan>Dig, ale wiemy jak to jest w cs.

Miejmy nadzieje, że Kennysy to ugrają. 

­

Opublikowano

@kokoszka Teraz popatrzyłem sobie ile Titan ma godzin przegrane w cs a ile Dignitas. Myślę że Dignitasy to wezmą :D

Serio sugerujesz się tylko godzinami?

Titan wybierało mapę, 60/40 minimum dla titan. 

­

Opublikowano

Serio sugerujesz się tylko godzinami?

Titan wybierało mapę, 60/40 minimum dla titan. 

Tak sugeruje sie ponieważ titan tyle co wróciło z wakacji. Jak wiadomo formę się traci nie grając przez jakiś czas :v

1326307589u24240.png
Opublikowano

Ja na G2 poleciałem Full.

No jak będą w formie to sam MICHU poradzi wygrać ten mecz.

Ale GFNS ostatnio ładnie grało z dignitas, dam im szansę. To tylko low, skiny nic nie warte, których nikt nie chce, a za które na rynku dostanę łącznie 8centów.

Opublikowano

G2 czy property?

Jak G2 tutaj ładnie zagra to warto full na G2? BO2 więc 1 mapkę na pewno ugrają ale fajnie by było gdyby 2 ugrali :)

Jeśli G2 igra GFNS to potem full na kolejny ich mecz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...