Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skiny warte miliony centów przepadną na wieki.. kurka rurka :/

Niespodzianka

<

Opublikowano

k***a, w*****a mnie logika takich osób - najpierw stawiacie na dany team, wierzycie w nich, przegrają jedną mapę i od razu rip skins.

Oddsy we wczorajszym meczu VP - 70/30 dla TSM.

VP wygrało swoją mapę i nagle 50/50, po czym przegrali mecz.

Fnatic przegrało swoją mapę, co nie znaczy, że przegrają mapę wybraną przez TSM.

Szwedzi grali lepiej, przegrali przez swoje błędy, a nie dominacje Duńczyków.

anyway - skiny zniszczyły tego cs'a :)

80% silverów siedzi w tej randze, bez mikrofonu, puszczą full auto i biegają po całej mapie z jakimiś asimovami, tak wygląda teraz cs. 

­

Opublikowano

k***a, w*****a mnie logika takich osób - najpierw stawiacie na dany team, wierzycie w nich, przegrają jedną mapę i od razu rip skins.

Oddsy we wczorajszym meczu VP - 70/30 dla TSM.

VP wygrało swoją mapę i nagle 50/50, po czym przegrali mecz.

Fnatic przegrało swoją mapę, co nie znaczy, że przegrają mapę wybraną przez TSM.

Szwedzi grali lepiej, przegrali przez swoje błędy, a nie dominacje Duńczyków.

anyway - skiny zniszczyły tego cs'a :)

80% silverów siedzi w tej randze, bez mikrofonu, puszczą full auto i biegają po całej mapie z jakimiś asimovami, tak wygląda teraz cs. 

ale to VP wczoraj wygrało, 2:1 :P

Fnatic w ogóle ma jakieś szanse na inferno ?

TSM ma bardzo dobre taktyki na inferno po tt, po CT również potrafią dobrze bronić.

nie oglądam meczu, ale mogę się założyć, że jeśli tsm wygra pistoletówkę to wybierze stronę tt.

Opublikowano

a jak mają nie mieć? Ludzie 1 win w bo3 nie wygrywa serii, trzeba wierzyć w zwycięstwo FNC. A jak was to boli to lepiej nie stawiajcie skinów.

Opublikowano

od samego turnieju biją wszystkich na kolana a co oni teraz robią ? normalnie silvery . sprzedali się cwele hahaha 

Biją wszystkich czyli kogo ?

Liquid i Nip... 

Płaczesz bo przegrasz skiny ale to ty decydujesz co obstawiasz i na kogo. Każdy ma wzloty i upadki.

Opublikowano

od samego turnieju biją wszystkich na kolana a co oni teraz robią ? normalnie silvery . sprzedali się cwele hahaha 

Proszę o bana dla tego osobnika.

Ja tam wierzę w Fnatic a wy? 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie rozumiem ludzi co stawiają skiny po czym płaczą... Tak jak taka tona gimbusów która płacze o swoje centy, zakładają fanpage na FB typu Virtus.dno itp... 

Opublikowano

Proszę o bana dla tego osobnika.

Ja tam wierzę w Fnatic a wy? 

Nie wierzę. Obstawiam 2:0 dla TSM. Inferno jest mapą jak najbardziej TSM. No i trochę żal mi tych wszystkich płaczących. Obstawiacie niepewne mecze, a potem wyzywacie teamy, że niby się sprzedały czy coś.

Ja nie byłem pewny co do wyboru, dlatego skipowałem. To naprawdę nie było trudne i radzę też wam tak robić przy meczach typowo 50:50, albo chociaż później nie płakać publicznie na forum.

Opublikowano

Nie wierzę. Obstawiam 2:0 dla TSM. Inferno jest mapą jak najbardziej TSM. No i trochę żal mi tych wszystkich płaczących. Obstawiacie niepewne mecze, a potem wyzywacie teamy, że niby się sprzedały czy coś.

Ja nie byłem pewny co do wyboru, dlatego skipowałem. To naprawdę nie było trudne i radzę też wam tak robić przy meczach typowo 50:50, albo chociaż później nie płakać publicznie na forum.

I kolega ma racje jeśli nie jesteś pewien to albo ryzykujesz albo skupujesz prosta zasada, a nie później jest płacz i wyzwiska. Dajmy przykład na samym tobie 3 dni temu dobrze ci szło miałeś pro staty a dzień później grasz jak gówno. Każdy ma lepszy i gorszy dzień.

Opublikowano

Ja tylko współczuję @#Finger bo straci 240 :D

i to jest całe lounge, chce się więcej i więcej. Jak nie ma logiki w obstawianiu to można szybko trafić na minę.

Opublikowano

Trzeba się nauczyć obstawiać z umiarem, ktoś zobaczy że wygra 200euro + to wali full ale pomyśle ile możecie stracić.

Opublikowano

Ja stracę 1 euro na Fnatic, takie mecze to daje tylko takie bety maks bo tu nie wiadomo nigdy.

A jak obstawiacie mecz VP vs NiP ?

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Ja stracę 1 euro na Fnatic, takie mecze to daje tylko takie bety maks bo tu nie wiadomo nigdy.

A jak obstawiacie mecz VP vs NiP ?

Zależy ile masz do obstawienia, ja polece 40 euro na VP chociaż VP zawsze mieli problemy z NiP.

Opublikowano

widać jakie boby tu są, jeszcze nie skończyła się pierwsza połowa i już niby przegrana ;c

Opublikowano

A jak jakimś magicznym sposobem fnatic ugra inferno, to jak TSM i fnc gra na cache?

Ciężko powiedzieć, na tym poziomie wszystko jest możliwe. 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...