Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na razie fnatic prowadzi, oby tu ugrali :P

Niespodzianka

<

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zobaczysz, że Fnatic to ugra.

oglądam mecz, bo jest bardzo ciekawy. Faktycznie fnatic na pełnej koncentracji teraz i ustawiają się pod przeciwnika idealnie.

Opublikowano

Moje itemy są warte 1,56$ więc nie za dużo. Jakiś czas temu wszystko straciłem i odrabiałem od 20 centów. Mam jeszcze 2 euro na portfelu steam.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

koledzy jak obstawiać meczyk Virtus.low vs NiP ?

osobiście mam przeczucie że Nip'y wygrają ten mecz, ale chciałbym posłuchać jakieś ciekawej analizy, dyskusji... cokolwiek :D

Virtusi wiem że są w formie, snaxiu robi swoje ale oni przy tych dużych meczach zazwyczaj przegrywają

ktoś jakieś bety? :)

ostry.png

Opublikowano

Moje itemy są warte 1,56$ więc nie za dużo. Jakiś czas temu wszystko straciłem i odrabiałem od 20 centów. Mam jeszcze 2 euro na portfelu steam.

Możesz zaryzykować i full na VP labo skip meczu i poczeka na jakiegoś pewniaka.

koledzy jak obstawiać meczyk Virtus.low vs NiP ?

osobiście mam przeczucie że Nip'y wygrają ten mecz, ale chciałbym posłuchać jakieś ciekawej analizy, dyskusji... cokolwiek :D

Virtusi wiem że są w formie, snaxiu robi swoje ale oni przy tych dużych meczach zazwyczaj przegrywają

ktoś jakieś bety? :)

Już któryś raz to pisze, VP mają problemy z NiP więc ten mecz będzie wielką niespodzianką. Sam postawie na VP ponieważ są teraz w znakomitej formie.

Opublikowano

@louson skoro mają problemy z Nip'em, + wiemy że mają nowego trenera. Wiąże się to z nowymi taktykami = niespodziankami

To po co obstawiać naszych polaczków? Czekałem na jakieś mądre i ciekawe argumenty

Póki co zostaję przy Nip'ie na virtusach już chyba wielu z nas się przejechało :v

ostry.png

Opublikowano

@louson skoro mają problemy z Nip'em, + wiemy że mają nowego trenera. Wiąże się to z nowymi taktykami = niespodziankami

To po co obstawiać naszych polaczków? Czekałem na jakieś mądre i ciekawe argumenty

Póki co zostaję przy Nip'ie na virtusach już chyba wielu z nas się przejechało :v

Nie będę sie rozpisywał dlaczego po prostu wole zaryzykować na Vp. Ja ciebie nie zmuszam, obstawiasz co wolisz.

Opublikowano

Poczekam wpierw na Fnatic może ugrają i trzecią mapę wygrają to dostane coś za 0,5$ to obstawie to może na VP i dołożę coś jeszcze

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

postawiłem na VP, bo sądzę, że dadzą rade. Forma się trzymała szczególnie snaxa, a w NIPie gówno grają ostatnio.

Opublikowano

postawiłem na VP, bo sądzę, że dadzą rade. Forma się trzymała szczególnie snaxa, a w NIPie gówno grają ostatnio.

Jak gówno grają? Nip ładnie gra i pokazuje poziom ja jestem zadowolony z ich gry i wierze że mogą to ugrać.

Opublikowano

TSM zasłużyło na zwycięstwo, teraz trzeba się odkuć na VP-NIP. 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

tsm zasłużone ;) teraz musi VP wygrać i będzie z*********e.

Opublikowano

$240 poszło się j**** ale co tam spokojnie to odrobie :)

Masz racje ;p nie ma co płakać bo i tak to nic nie pomoże. Mecze są codziennie więc można spokojnie odrobić stracone.

Opublikowano

Według mnie to mogłeś kose sprzedać i kupić famasy po 6,50 euro a na lounge chodzą po jakieś 9,69 +/- :P

Nie chcę czekać 7 dni lol, 7 dni bez skinów, 7 dni bez obstawiania, ziomek, to nie ze mną.

Finał sobie obstawię zaraz. 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...