Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak patrze co Ev wczoraj i dzisiaj throw'uje to mnie szlak trafia... Ostatni raz na żabojadów postawiłem

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Opublikowano

10:5 w TT na mapie Fnatic - dobry wynik. Pronax dalej nic nie gra. 

bo pronax nigdy nic nie grał i nie będzie grał, wystarczy, że on myśli za cały zespół i ich prowadzi

post-306038-0-72988900-1429957271.png

Opublikowano

Fnatic jest na inferno równie dobre jak na mirage o ile nie lepsze. Myślę że będzie 2-0 fnatic i 2-1 tsm, ale finał dla fnatic.

Opublikowano

@Kokoszka. 

co z tego, że freiberg miał 0/13 skoro i tak NiP dał rade na Dust, a o Mirage nie wspomnę

to tylko pokazuje nam w jakiej formie jest NiP, że nawet bez jednego potrafili ugrać taki zespół jak EnVy ;)

dla mnie NiP to wygrany dzisiejszego meczu i nigdy jeszcze nie przegrałem na nich beta ;)

77512f97859e.jpg

Opublikowano

@Kokoszka. 

co z tego, że freiberg miał 0/13 skoro i tak NiP dał rade na Dust, a o Mirage nie wspomnę

to tylko pokazuje nam w jakiej formie jest NiP, że nawet bez jednego potrafili ugrać taki zespół jak EnVy ;)

dla mnie NiP to wygrany dzisiejszego meczu i nigdy jeszcze nie przegrałem na nich beta ;)

TSM robi progres z dnia na dzień.

Dust to była mapa NiP, więc powinni poradzić sobie łatwiej, a mirage? Envy nie potrafi grać tam dobrze. 

­

Opublikowano

TSM robi progres z dnia na dzień.

Dust to była mapa NiP, więc powinni poradzić sobie łatwiej, a mirage? Envy nie potrafi grać tam dobrze. 

ja rozumiem, że dust to mapa NiP i co prawda zagrali słabo, ale taki comeback i to jeszcze do 36-33 to jest jednak zaangażowanie nie uważasz?

co do TSM, to mają progres z dnia na dzień, ale wątpię czy dadzą radę NiP ;)

wie ktoś jakie mapy?

­

77512f97859e.jpg

Opublikowano

ja rozumiem, że dust to mapa NiP i co prawda zagrali słabo, ale taki comeback i to jeszcze do 36-33 to jest jednak zaangażowanie nie uważasz?

co do TSM, to mają progres z dnia na dzień, ale wątpię czy dadzą radę NiP ;)

wie ktoś jakie mapy?

­

Comeback na swojej mapie? Tego nie powinno być.

Mapy pickują przed meczem, który będzie przełożony.

Jeżeli Envy wygra tą mapę - pewnie po 15 zaczną. 

­

Opublikowano

w takim razie każdy stawia na co chcę, ja wierzę w Szwedów :)

a tak wgl. to VEGA - EXPLODERS ?

jak myślicie, dla mnie to jest 50/50, ale zbytnio nie wiem, kto trzyma lepszą formę.

wiem, że Exploders miało problemy z xGame, a Vega za to pokonała ostatnio jakiś lepszy team ;)

77512f97859e.jpg

Opublikowano

@Troll`

Czysty rzut monetą, 50/50 ;)

Ja też all in NiP, dlatego że zawsze wygrywało z TSM, TSM ogólnie według mnie odchodzi od NiP'u, co wczoraj NIP pokazał w walce z Envyus gdzie envyus zawsze był katem nipu. TSM wygrało z fnatic dlatego, że zbytnio wczoraj formy nie miało (oglądałem ich mecz) i popełniało takie błędy, jakie lubi TSM no i też z tego skorzystali wygrywając rundy. Myślę, że Nip będzie walczył z TSM i ich pokona jak było zawsze.\

@1373230489-U611928.pngKokoszka.

Czy ja wiem czy to była aż tak mapa Nipu, envyus tam gra też świetnie przecież :)

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Dobra, j****, ostatni wartościowy skin z mojego eq na NiP. Jak to nie wejdzie to kończę póki co z betowaniem.

Krzysiu take my energy.

62wj2MI.png

Opublikowano

grają bo3 : inferno, dust, cache

zgaduje, że będzie 2:0 dla NiP, ponieważ ładnie grają na inferno, szczególnie allu z awp, a na dust powalczą bo teoretycznie ich mapa :)­

77512f97859e.jpg

Opublikowano

zgaduje, że będzie 2:0 dla NiP, ponieważ ładnie grają na inferno, szczególnie allu z awp, a na dust powalczą bo teoretycznie ich mapa :)­

chyba dla tsm

Opublikowano

chyba dla tsm

TSM gra bardzo dobrze inferno po tt. Pamiętam, jak całkiem niedawno wygrali nożówkę i na własne życzenie wybrali sobie stronę terrorystów, opłacił im się ten wybór, teraz również nie zawiedli.

Opublikowano

TSM gra bardzo dobrze inferno po tt. Pamiętam, jak całkiem niedawno wygrali nożówkę i na własne życzenie wybrali sobie stronę terrorystów, opłacił im się ten wybór, teraz również nie zawiedli.

NiP w sumie ładny comeback zrobiło, choć moim zdaniem powinni jeszcze kilka rund w ct ugrać.

Mówi się trudno i żyje się dalej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...