Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@1373230489-U611928.pngKokoszka.

A no racja zapomniałem, jak env o nic nie gra to sprzedaje mecze ;/

Czasem jak coś powiesz to nie wiem czy się śmiać czy płakać...
Opublikowano

5h w bo3 to chyba dla nV za dużo xD

W każdym razie pojebany mecz, nie wierzę że wreszcie się skończył.

Opublikowano

o ile ktoś musi stawiać.

jeśli oddsy fnatic <60%, med fnatic

fnatic da z siebie na pewno wszystko i myślę, że powinni bez problemu ugrać, jak to robią typowo, gdy są w drabince przegranych. kio ładnie pizga, ale reszta drużyny IMO odstaje.

jeśli oddsy tsm =<42%, low-med tsm

nip patrząc teoretycznie po ich zeszłych meczach to pogromca tsm, ale wiadomo, myślę, że tsm zrobił postęp + są teraz w formie. mirage inferno, bo jedną z tych map na pewno zagrają należy do tsm, a od tego, jak spiszą się na reszcie będzie zależeć ostateczny rezultat. IMO nie ma co szaleć, bo ryzyko, szczególnie na tsm jest duże.

aczkolwiek IMO najlepiej skip, choć myślę, że się nie powstrzymam i coś w końcu postawie :P

EDIT Ok musiałem. Czuję, że wyjdę na 0.

yOgUEkI.png

Opublikowano

Jak najbardziej. Poszukaj gdzieś sobie tabeli. Zwycięzca meczu envy-fnatic gra z przegranym meczu nip-tsm i ten kto wygra ten mecz, jest w finale z zwycięzcą meczu nip-tsm.

Przegrany meczu fnatic-envy jest oczywiście out.

Opublikowano

o ile ktoś musi stawiać.

jeśli oddsy fnatic <60%, med fnatic

fnatic da z siebie na pewno wszystko i myślę, że powinni bez problemu ugrać, jak to robią typowo, gdy są w drabince przegranych. kio ładnie pizga, ale reszta drużyny IMO odstaje.

jeśli oddsy tsm =<42%, low-med tsm

nip patrząc teoretycznie po ich zeszłych meczach to pogromca tsm, ale wiadomo, myślę, że tsm zrobił postęp + są teraz w formie. mirage inferno, bo jedną z tych map na pewno zagrają należy do tsm, a od tego, jak spiszą się na reszcie będzie zależeć ostateczny rezultat. IMO nie ma co szaleć, bo ryzyko, szczególnie na tsm jest duże.

aczkolwiek IMO najlepiej skip, choć myślę, że się nie powstrzymam i coś w końcu postawie :P

EDIT Ok musiałem. Czuję, że wyjdę na 0.

yOgUEkI.png

co ty gadasz?

NiP nie odpuści wygranej! zobacz co zrobili dzisiaj na dust z EnVy, gdzie przegrywali bodajże 9-1 , a zrobili comebacka i stało się 36-33

Na cache też nie odpuścili, tak więc zależy im na tej wygranej!

TSM jest w formie + dobre mapy, ale co z tego skoro NiP wstarczy, ze każdy zagra na poziomie ;)

ja betuje fulla na NiP i low/medium fnatic

­

77512f97859e.jpg

Opublikowano

Po wczorajszych meczach mogę stwierdzić, że każdy dzisiejszy mecz, to 50/50.

Grajcie oddsami - bet na TSM i Envy.

Fnatic na lanach nie gra nic ostatnio, a Envy prawie pokonało NiP.

Te procenty to kolejny hype na Fnatic.

Pronax dalej bez formy, a w Envy nie widziałem, aby ktoś odstawał znacząco (nie mówię o statach)

Czemu ja to robię...

http://prntscr.com/6xvwnu

co ty gadasz?

NiP nie odpuści wygranej! zobacz co zrobili dzisiaj na dust z EnVy, gdzie przegrywali bodajże 9-1 , a zrobili comebacka i stało się 36-33

TSM jest w formie + dobre mapy, ale co z tego skoro NiP wstarczy, ze każdy zagra na poziomie ;)

­

he?

Cache był ewidentnie dla Envy, dd2 podobnie (mapa nip). Szkoda, że mirage przegrali,

Dzięki za skiny z Fnatic.

NiP gra na poziomie? lol. Friberg 0/13 miał.

­

Opublikowano

co ty gadasz?

­

Jestem pewien, że to samo napisałbyś przed meczem fnatic-tsm. Freiberg grał beznadziejnie. To nie był mecz tylko ping-pong. Dla mnie to wyglądało tak, że 2-3 osoby trzymały grę (szczególnie kio i getright), a reszta grała średnio.

Wracając do meczu - to jest random. Gry nip-tsm długo nie widzieliśmy, ale w mojej opinii tsm zagrał wczoraj lepiej i pewniej. A że lubię tsm i moim zdaniem mają dużą szansę na wygranie, to poleciałem na nich.

EDIT Tsm też nie odpuścił wygranej, jak się nie mylę przegrywali 6-1, a ugrali do 12.

Opublikowano

A co, angielskiego nie znasz?

Ciekawy mecz się szykuje, szczególnie na dwóch pierwszych mapach.

a może po prostu wolę polski komentarz + lubię izaka? 

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngKokoszka.

Czyli nip wygrał jak myślałem chociaż po cachu zwatpilem :)

Squah płacz, ale ja nt. env wypowiedzialem się słusznie gdyż sam się o tym przekonałem ;)

@Erkel

Fnatic walczy o coś wgl?

Ale to ty płaczesz, bo przegrałeś na nich skiny i teraz robisz z siebie wielkiego znawcę.

@ ja dzisiaj po prostu postawię co mi zostało na mniejsze % bo te mecze są nieobliczalne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...