Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Stawiajcie, stawiajcie, więcej skinów dla mnie jeśli wygra nihilum :D

A tak na serio nihilum to chyba najbardziej underrated team NA. Tóż to stary Denial, który bardzo dobrze radził sobie z CLG (2 mapy, obie wygrane 16-6). Mimo, że przegrali ostatni mecz z CLG 2-0, byli bardzo blisko i zagrali bardzo ładnie :) Ponadto, coś tam się rzekomo w CLG zmieniało (chyba ptr ma nie grać), a mecz to BO2. 1 mapę powinni ugrać, zobaczymy co dalej. Ode mnie 7 euro na nihilum. 

EDIT To ostatnia gra ptr w CLG. 

Opublikowano

A tak na serio nihilum to chyba najbardziej underrated team NA. Tóż to stary Denial, który bardzo dobrze radził sobie z CLG (2 mapy, obie wygrane 16-6). Mimo, że przegrali ostatni mecz z CLG 2-0, byli bardzo blisko i zagrali bardzo ładnie :) Ponadto, coś tam się rzekomo w CLG zmieniało (chyba ptr ma nie grać), a mecz to BO2. 1 mapę powinni ugrać, zobaczymy co dalej. Ode mnie 7 euro na nihilum. 

Ostatnia gra ptr'a w CLG, mówił to na streamie i coś słyszałem że flowstick ma nie grać(nie potwierdzone).

Opublikowano

Skiny zostały przy mnie, no zobacz. ;)

Dzisiejsze mecze ładnie wyglądają, gdzieś kilka $ poleci, napiszę analizę po szkole.

graphic.png

Opublikowano

G2 vs  MOUSESPORTS?

jakaś szybka analiza?

Według mnie G2 > mauzi

To nie jest pewny mecz na dd2 ostatnio mouz pokonało NaVI

sygnatura.png

POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

G2 vs  MOUSESPORTS?

jakaś szybka analiza?

Według mnie G2 > mauzi

Mecz BO1, także wszystko się może zdarzyć.

Jak oglądałem G2, to ładnie grają, ostatnie mecze wygrane, więc ode mnie skip/low G2. :) 

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...