Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Meczy VP nigdy nie obstawiaj.... Nawet gdy sa w dobrej formie to i tak jest 90% szans ze sp*$#^lą.....

Ja sie przed chwila przejechalem. 5:0 a na koniec 9:16.

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przy takich oddsach warto polecieć jakieś hajsy na TSM. Fanboye fnatic robią swoje (ten zespół prawdopodobnie nigdy nie będzie miał poniżej 50%, a nie są #1), a ten mecz to 50-50.

Opublikowano

Przy takich oddsach warto polecieć jakieś hajsy na TSM. Fanboye fnatic robią swoje (ten zespół prawdopodobnie nigdy nie będzie miał poniżej 50%, a nie są #1), a ten mecz to 50-50.

Są top 1 ;)

Jeśli oni nie są top 1 to kto ? 

Opublikowano

Są top 1 ;)

Jeśli oni nie są top 1 to kto ? 

Nie wiem. NiPu w meczu o prawdziwą stawkę długo nie widzieliśmy. TSM jest ostatnio na fali i NaVi też (choć ostatnio idzie im nieco słabiej - zobaczymy na jakimś konkretnym turnieju, bo ich mecze są obecnie o pietruszkę). Ja jako przez #1 rozumiem zespół, który może wygrać większość meczy, szczególnie tych z drużynami t1. Jeśli spojrzysz na ostatnie nie wiem, 7 meczy z zespołami t1, fnatic wygrało tylko 3 razy.

@kokoszka VP drugi i ostatni raz, do tego mouz - byli blisko, a kurs był nawet nawet, niestety przegrali :(

Opublikowano

Nie

Nie wiem. NiPu w meczu o prawdziwą stawkę długo nie widzieliśmy. TSM jest ostatnio na fali i NaVi też (choć ostatnio idzie im nieco słabiej - zobaczymy na jakimś konkretnym turnieju, bo ich mecze są obecnie o pietruszkę).

Nie ma teamu top1 - tu jest jak w piłce nożnej na wysokim poziomie. Wszystkie team'y z t1 (Navi, TSM, Fnatic, NiP i Envy) grają na tym samym poziomie, jeżeli chodzi o skilla graczy - często decyduję początkowe i kluczowe fragi itp. o zwycięstwie.

TSM to drużyna lanowa, tam grają lepiej niż online, ale to jest Fnatic. Jeżeli muszą - potrafią wygrać z każdym.

­

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngKokoszka.

Tak, betowałem dzisiaj full na ACES i pechowo znów throwneli mecz, wbijają na pałę a tamci ich zabijają jak kaczki po kolei... już koniec z betowaniem obstawiam ostanie skiny na jakiś syf żeby przedupić no i tyle, powodzenia.

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Tak, betowałem dzisiaj full na ACES i pechowo znów throwneli mecz, wbijają na pałę a tamci ich zabijają jak kaczki po kolei... już koniec z betowaniem obstawiam ostanie skiny na jakiś syf żeby przedupić no i tyle, powodzenia.

Podstawowa zasada - nie stawiamy fulla.

Druga zasada - nie stawiamy na team'y z t3 lub mniej znane z t2.

­

Opublikowano

Płaczę dlatego że przegrałem w thrownientym meczu, gdyby Aces walczyli to by wygrali.. no trudno widac betowanie nie dla mnie, jak mialem jeszcze to 240€ to moglem przestac..

Co nie zmienia faktu, że niepotrzebnie postawiłeś fulla.

W rosyjskich ligach opłaca się stawiać tylko na mniejszy %. 

­

Opublikowano

Nie wiem. NiPu w meczu o prawdziwą stawkę długo nie widzieliśmy. TSM jest ostatnio na fali i NaVi też (choć ostatnio idzie im nieco słabiej - zobaczymy na jakimś konkretnym turnieju, bo ich mecze są obecnie o pietruszkę). Ja jako przez #1 rozumiem zespół, który może wygrać większość meczy, szczególnie tych z drużynami t1. Jeśli spojrzysz na ostatnie nie wiem, 7 meczy z zespołami t1, fnatic wygrało tylko 3 razy.

@kokoszka VP drugi i ostatni raz, do tego mouz - byli blisko, a kurs był nawet nawet, niestety przegrali :(

Ostatnio są w słabszej formie, ale przecież wygrali z wszystkimi na IEM więc to chyba daje im miano top 1? Tak samo jak ktoś wygra ligę mistrzów, a potem przegra kilka meczy nie oznacza, że nie są najlepsi ;v 

Opublikowano

Płaczę dlatego że przegrałem w thrownientym meczu, gdyby Aces walczyli to by wygrali.. no trudno widac betowanie nie dla mnie, jak mialem jeszcze to 240€ to moglem przestac..

Po co na ruskich stawiasz? ;d Na nich to tylko lowy na mniejszy %

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ostatnio są w słabszej formie, ale przecież wygrali z wszystkimi na IEM więc to chyba daje im miano top 1? Tak samo jak ktoś wygra ligę mistrzów, a potem przegra kilka meczy nie oznacza, że nie są najlepsi ;v 

Mówisz o słabszej formie Fnatic?

Może nie grają na 100%, ale to ciągle Fnatic.

Fnatic gra wtedy, kiedy musi (tylko o $ ofc). 

­

Opublikowano

Fnatic vs. TSM
Turniej/Liga: CCS Kick-off Season Finals

Lan/Online: Lan

System map: BO3

Data: 24.04.15, 15:00

Fnatic: jak można było zauważyć - ta drużyna nie pokazuje swojej najlepszej gry. Dla przykładu ESEA - bez problemu radzili sobie z mouz czy Nihilum (co było do przewidzenia), lecz przegrali 2:0 z Titan (inferno oraz cache), lecz kolejnego dnia wynik był korzystny dla szwedzkiej formacji - 2:0. Jak widać - grają wtedy, kiedy muszą. W finale przegrali z VP (Polacy mieli na starcie wygrane BO3), co nie zmienia faktu, że Fnatic przegrało 2:1 w pierwszym pojedynku BO3. Na pierwszej mapie ich gra wyglądała fatalnie - VP wygrało 11 lub 12 rund po stronie TT na de_season, po czym prawie to samo można było zauważyć w grze Fnatic. Mapa zakończyła się wynikiem 16:14 dla Polaków, lecz gdyby nie clutch Olofmeistera (1 vs. 4) przy wyniku 15:10, Virtusi wygraliby prawdopodobnie 16:10. Swoją drogą - nie sądzę, aby jutrzejszy mecz był dla nich łatwą przegraną. Przegrana w pierwszym meczu nie eliminuje team'u (tak mi się wydaję), więc Fnatic zawsze będzie miało szansę.

TSM: 4 wygrane z rzędu (2x Envy, mouz oraz Navi), lecz były to mecz o nic, ponieważ Envy nie ma możliwości na awans, a Navi ma go już zapewniony (Faceit). Na dzień dzisiejszy mogę powiedzieć, że obecnie TSM może wygrać z Fnatic. Duńska formacja gra jeszcze lepiej na lanie niż online, co jutro powinno się sprawdzić.

Moje %: 57/43 dla Fnatic

Mój bet: skip/low na TSM (raczej skip, ponieważ lan będzie trwał przez cały weekend, a w pierwszym dniu lepiej obejrzeć przygotowanie drużyn). 

­

Opublikowano

Aktualizacja do pierwszego meczu:

Device oraz CajunB będą w Bukareszcie o 12:00, a mecz zacznie się o 15, więc będą mieli mniej czasu na rozgrzewkę.

Co do meczu Envy, to zaraz napiszę analizę (Kioshima wczoraj ledwo złapał samolot, inaczej spóźniłby się na mecz).

Dobra, dziś najlepiej nic nie stawiać lub jakieś low'y, bo to pierwszy dzień lana, więc lepiej zobaczyć grę i przygotowanie drużyn w pierwszym meczu.

Low na Fnatic

Low na EnVyUs

­

Opublikowano

Fnatic vs. TSM

Turniej/Liga: CCS Kick-off Season Finals

Lan/Online: Lan

System map: BO3

Data: 24.04.15, 15:00

Fnatic: jak można było zauważyć - ta drużyna nie pokazuje swojej najlepszej gry. Dla przykładu ESEA - bez problemu radzili sobie z mouz czy Nihilum (co było do przewidzenia), lecz przegrali 2:0 z Titan (inferno oraz cache), lecz kolejnego dnia wynik był korzystny dla szwedzkiej formacji - 2:0. Jak widać - grają wtedy, kiedy muszą. W finale przegrali z VP (Polacy mieli na starcie wygrane BO3), co nie zmienia faktu, że Fnatic przegrało 2:1 w pierwszym pojedynku BO3. Na pierwszej mapie ich gra wyglądała fatalnie - VP wygrało 11 lub 12 rund po stronie TT na de_season, po czym prawie to samo można było zauważyć w grze Fnatic. Mapa zakończyła się wynikiem 16:14 dla Polaków, lecz gdyby nie clutch Olofmeistera (1 vs. 4) przy wyniku 15:10, Virtusi wygraliby prawdopodobnie 16:10. Swoją drogą - nie sądzę, aby jutrzejszy mecz był dla nich łatwą przegraną. Przegrana w pierwszym meczu nie eliminuje team'u (tak mi się wydaję), więc Fnatic zawsze będzie miało szansę.

TSM: 4 wygrane z rzędu (2x Envy, mouz oraz Navi), lecz były to mecz o nic, ponieważ Envy nie ma możliwości na awans, a Navi ma go już zapewniony (Faceit). Na dzień dzisiejszy mogę powiedzieć, że obecnie TSM może wygrać z Fnatic. Duńska formacja gra jeszcze lepiej na lanie niż online, co jutro powinno się sprawdzić.

Moje %: 57/43 dla Fnatic

Mój bet: skip/low na TSM (raczej skip, ponieważ lan będzie trwał przez cały weekend, a w pierwszym dniu lepiej obejrzeć przygotowanie drużyn). 

Przecież TSM przegrało wczoraj z mouse.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...