Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Postawiłem low na Navi, ale po mapach już wiem że nie ugra raczej.

Nie zniechęcaj się tak szybko.

Jak mam być szczery, to są to dwa teamy, które lubią throwować. 

­

Opublikowano

Nie zniechęcaj się tak szybko.

Jak mam być szczery, to są to dwa teamy, które lubią throwować. 

Ale jeśli VP nie zagra jak drewna w tt na cache, to 2:0 będzie :P

Opublikowano

Jak dla mnie 3DMax, z Titanami sobie nieźle radzili, miałem nawet czaem obawy że Titan przegra. CW nie oglądałem więc nie wiem jak grają, więc bardziej na ślepo będę stawiał, ale stawię na 3D. Może ktoś jeszcze wypowie się na temat tego meczu.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Jak dla mnie 3DMax, z Titanami sobie nieźle radzili, miałem nawet czaem obawy że Titan przegra. CW nie oglądałem więc nie wiem jak grają, więc bardziej na ślepo będę stawiał, ale stawię na 3D. Może ktoś jeszcze wypowie się na temat tego meczu.

czytam na reddicie i na różnych forach i szanse są takie 50-50 mecz myślę że będzie ciężki hm trudny bet nie wiem czemu ale bardziej CW mi podchodzi wczoraj nie oglądałem jak grali 3D na titan więc nie mogę ocenić ;/

@Ljx 

jak myślisz ???

Opublikowano

CPH grało z envi, więc ich gry nie ma co stwierdzać, bo envi nawet z titan ugrało mapę do 1....

Mecz totalnie niewiadomy, nie stawiajcie, skip.

Zachowajcie skiny na dignitas vs vp/navi.

jezeli wygra navi to dajcie na dignitas, jezeli vp to na vp.

Pozdro D

Opublikowano

Ja tam dam na CW bo lubię tą drużynę.

a potrafią też zaskoczyć

całkiem niedawno, 2 miesiące temu jeden z forumowiczów postawił fulla 240$ na CW przy 25% i wygrał. Wstawił nawet screena, ale nie wiadomo dlaczego go szybko usunął :P

poszukałem chwilkę, był to użytkownik  Nidzgor i generalnie dobrze mu idzie na lounge ;p

http://screenshu.com/static/uploads/temporary/ca/4z/6k/yiwaex.jpg

Opublikowano

Dobra przepowiednia :) Ciekawe kto wygra nożówkę na inferno.

Fakt, wróżbita Maciej to ze mnie nie będzie, ale w sumie to VP, mecze VP zawsze ciężko ogarnąć :D

Opublikowano

Pozdro, powiedziałem sobie, że już nie będę stawiał na VP i tak też zrobiłem w przypadku tego meczu ;)

swoją drogą mirage uchodziła niby za jedną z lepszych map VP, a ostatnio za każdym razem ją przegrywają.

jak Virtusi nie trafiają w plecy z 3m w domku to nie ma opcji, żeby wygrali ten mecz ;)

Opublikowano

Nie chcę nic "mówić" ale Vp zaczęło przypominać polską reprezentację w piłkę nożną. Coś tam wygrywają ale większość meczy przegrywają. Mam nadzieje, że to tylko chwilowe  :rolleyes:

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dignitas tym razem raczej nie będzie miało szans z Navi.

Swoją drogą, jest tu jakaś osoba, która bardzo dobrze ogarnia wymiany na lounge? Osoba z doświadczeniem ofc. 

2320214287515961239415.png

­

Opublikowano

Dignitas tym razem raczej nie będzie miało szans z Navi.

Swoją drogą, jest tu jakaś osoba, która bardzo dobrze ogarnia wymiany na lounge? Osoba z doświadczeniem ofc. 

2320214287515961239415.png

o jakie wymiany ci chodzi dokładnie ??? ja postawiłem 10 euro na 3DMAX bo moim zdaniem więcej się nie opłaca mecz ciężki ale oby wygrali :) 

Opublikowano

o jakie wymiany ci chodzi dokładnie ??? ja postawiłem 10 euro na 3DMAX bo moim zdaniem więcej się nie opłaca mecz ciężki ale oby wygrali :)

Już 6:0 dla 3DMAX po TT :)

Mam inv o wartości +/- 35 euro, 5 itemków, obstawiam meczyki i coś wpada zawsze, ale ciężko się wymienić, bo każdy chcę profit... 

Kto wybrał cobblestone? 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...