Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co powiecie o meczu Navi vs Dig? 

Ciężko przewidzieć.

Wczoraj Dig z nimi wygrało, do tego na mirage 16:2, a dziś navi spokojnie wygrało z VP na mirage - przykład :)

­

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już 6:0 dla 3DMAX po TT :)

Mam inv o wartości +/- 35 euro, 5 itemków, obstawiam meczyki i coś wpada zawsze, ale ciężko się wymienić, bo każdy chcę profit... 

Kto wybrał cobblestone? 

no nic nie poradzisz każdy liczy na zysk nawet bardzo mały 

Co do meczu Dig vs Na'vi oj to będzie ciężkie dig bardzo dobre pasmo zwycięstw mecz będzie wyrównany tak myślę ale postawił bym jednak na dig :) 

Opublikowano

Tej mapy 3DMAX już nie może przegrać.

no nic nie poradzisz każdy liczy na zysk nawet bardzo mały 

Co do meczu Dig vs Na'vi oj to będzie ciężkie dig bardzo dobre pasmo zwycięstw mecz będzie wyrównany tak myślę ale postawił bym jednak na dig :)

No tak, ale w wielu seriach od zera do kosy itp. jakoś łatwiej im wychodzi

­

Opublikowano

Tej mapy 3DMAX już nie może przegrać.

No tak, ale w wielu seriach od zera do kosy itp. jakoś łatwiej im wychodzi

wygrali cobbla wybranego przez CW teraz nuke więc w ct izi

od zera do kosy to zależy od farta i podniesienia cen np tak jak startraki poszły bardzo w górę ostatnio ;)

Opublikowano

wygrali cobbla wybranego przez CW teraz nuke więc w ct izi

od zera do kosy to zależy od farta i podniesienia cen np tak jak startraki poszły bardzo w górę ostatnio ;)

Na początku są kosy, więc nie wiadomo, gdzie zaczną. Oczywiście lepiej w CT, bo jak się zacznie w TT, to potem w CT jest większy stres, błąd może skutkować przegraniem mapy.

Z tym wymienianiem, to... Dokupię parę kluczy w poniedziałek, dziś powinienem wygra 5 euro z 3DMAX, to 40 +/- te itemki lepsze powinny być warte. Wtedy będzie łatwiej tradeować do kosy, chyba :v

­

Opublikowano

Na początku są kosy, więc nie wiadomo, gdzie zaczną. Oczywiście lepiej w CT, bo jak się zacznie w TT, to potem w CT jest większy stres, błąd może skutkować przegraniem mapy.

Z tym wymienianiem, to... Dokupię parę kluczy w poniedziałek, dziś powinienem wygra 5 euro z 3DMAX, to 40 +/- te itemki lepsze powinny być warte. Wtedy będzie łatwiej tradeować do kosy, chyba :v

lepiej mieć kilka dobrych i drogich skinów niż 10 jeżeli chcesz wymieniać za skiny co do tego ze zaczynają od rundy nożowej .... wiem przecież tylko mówię że oni wybrali tą mapę więc powinni grać nieźle CW się nie popisało na cobble +/- jakieś 8 euro wpadnie jak wygrają 

Opublikowano

lepiej mieć kilka dobrych i drogich skinów niż 10 jeżeli chcesz wymieniać za skiny co do tego ze zaczynają od rundy nożowej .... wiem przecież tylko mówię że oni wybrali tą mapę więc powinni grać nieźle CW się nie popisało na cobble +/- jakieś 8 euro wpadnie jak wygrają 

Mój bet: http://prntscr.com/6sefw1

Itemasy: http://prntscr.com/6sefyq

Każdy itemas ma jakieś stickery, holo czy nametagi.

Lekko zainwestuję znowu z skinasy czy klucze, aby łatwiej było się wymieniać, na razie będę chciał betować, aby dorobić się z tego jak najwięcej. 

Powtarza się scenariusz z cobble, oby na inferno wygrali. 

­

Opublikowano

Co myślicie o dignitas navi?

W końcu dig nie gra tak źle skusiłbym się na low beta.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Słabo 3DMAX bardzo słabo nuke raczej przegrają :/

Nuke chyba przegrany dla 3D

Zawsze mogą odrobić, wygrana pistoletówka w TT i błędy CW w CT, na to muszą liczyć.

Na inferno chyba tak źle nie grają, skoro wygrali tam prawie z Titan.

­

Opublikowano

Zawsze mogą odrobić, wygrana pistoletówka w TT i błędy CW w CT, na to muszą liczyć.

Na inferno chyba tak źle nie grają, skoro wygrali tam prawie z Titan.

wątpię myślę że stracili nadzieje

Co myślicie o dignitas navi?

W końcu dig nie gra tak źle skusiłbym się na low beta.

Stawiaj low beta na dignitas co to za problem myślę że szanse mają :) 

Opublikowano

wątpię myślę że stracili nadzieje

Stawiaj low beta na dignitas co to za problem myślę że szanse mają :)

CW też na cobble straciło nadzieję w CT, ale odrobili 6/7 rund z rzędu. 

Za późno się obudzili, nie oglądałem pierwszych 8 rund, więc nie wiem jak grali. Skoro CW mogło tyle ugrać, to czemu 3DMAX nie może :)

Pistoletówka z plantem, o tym mówiłem. 

­

Opublikowano

Imo na'vi wygra z dig, słuchałem ich POV'a w grze przeciwko VP. Fajnie się ich słuchało, ciągle żartowali, nie było żadnych spin, starali się analizować grę VP w trakcie mecze, co nie jest takie łatwe. Ogólnie podobała mi się ich gra i współpraca ;)

b_560_95_1.png

Opublikowano

Imo na'vi wygra z dig, słuchałem ich POV'a w grze przeciwko VP. Fajnie się ich słuchało, ciągle żartowali, nie było żadnych spin, starali się analizować grę VP w trakcie mecze, co nie jest takie łatwe. Ogólnie podobała mi się ich gra i współpraca ;)

No tak, ale to także dwa nieprzewidywalne teamy (dignitas i navi). VP albo gra znakomicie, albo nic nie ugra, tak jak dziś.

Wczoraj dig dało radę, meczu ich nie oglądałem, ale potem z TSM grali średnio, ale nie widziałem u nich współpracy.

Najlepiej skipnę sobie albo lowa postawię.

CW coś słabo w CT :)

Wygrywali 8:0, a teraz przegrywają 13:8

­

Opublikowano

No tak, ale to także dwa nieprzewidywalne teamy (dignitas i navi). VP albo gra znakomicie, albo nic nie ugra, tak jak dziś.

Wczoraj dig dało radę, meczu ich nie oglądałem, ale potem z TSM grali średnio, ale nie widziałem u nich współpracy.

Najlepiej skipnę sobie albo lowa postawię.

CW coś słabo w CT :)

Wygrywali 8:0, a teraz przegrywają 13:8

16:8, 16 rund z rzędu przegrali, zawsze jest nadzieja, taki jest CS :)

Widać w tej drużynie skill, współpracę, pomysły na grę - 3DMAX. 

No jeszcze nie, 15:9, sry xD

15-9 CW może się jeszcze podnieść :D chociaż w to nie wierze 

Opublikowano

Dig czy Na'Vi co sądzicie?

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Dig czy Na'Vi co sądzicie?

Myślę, że Navi, ale to nie jest mecz na stawianie dużych kwot, zaraz przeanalizuję mecz dokładnie i napiszę krótką analizę.

Co do 3DMAX i Titan, to skip, Titan - nieprzewidywalna drużyna, a 3DMAX grało teraz bardzo ładnie.

Titan było wczoraj zależne od kluczowych fragów Kennyego i Apexa (entry frager), tylko Maniac grał ponad swoje siły. 

Wygrana z meczu 3DMAX (+/- 5/6 euro)

Bazyliszek i Gryf: http://prntscr.com/6sf4eb

Dobrze, że jeden porządny skin, a nie 156456465 po 50 centasów. 

­

Opublikowano

Myślę, że Navi, ale to nie jest mecz na stawianie dużych kwot, zaraz przeanalizuję mecz dokładnie i napiszę krótką analizę.

Co do 3DMAX i Titan, to skip, Titan - nieprzewidywalna drużyna, a 3DMAX grało teraz bardzo ładnie.

Titan było wczoraj zależne od kluczowych fragów Kennyego i Apexa (entry frager), tylko Maniac grał ponad swoje siły. 

Wygrana z meczu 3DMAX (+/- 5/6 euro)

Bazyliszek i Gryf: http://prntscr.com/6sf4eb

Dobrze, że jeden porządny skin, a nie 156456465 po 50 centasów. 

16ifogi.png<3 dobra zobaczę co tam jeszcze dzisiaj postawić i wam napisze 

Opublikowano

16ifogi.png<3 dobra zobaczę co tam jeszcze dzisiaj postawić i wam napisze 

Nie chcesz się zamienić? Dam tego Gryfa ST + AK Blue Lamiante za to Nitro.

Co do meczu Dignitas vs Navi

Dignitas:

Kluczowi gracze: Aizy i Nico

W pierwszym dniu wygrali z Navi (meczu nie oglądałem). Po wynikach na danych mapach można stwierdzić, że mecz był wyrównany, na mirage Navi poradziło sobie z przeciwnikiem bez problemu - 16:2.

Z TSM także grali w normie - przegrali 16:13 na mapie wybranej przez przeciwnika. Kluczowi gracze będą musieli zagrać tak jak jak wczoraj, aby drużyna miała jakiekolwiek szanse.

Navi:

Kluczowi gracze: Edward i Guardian

Dziś wyeliminowali z turnieju VP wygrywając 2:1 (na trzech mapach można było zauważyć pokaz jednej drużyny). W tym meczu Edward grał niesamowicie, zdobywał ważne fragi, do tego Guardian, którego można zaliczyć do najlepszych snajperów grze. Także Flamie pokazał jak powinno się strzelać - najlepszy fragujący podczas meczu z VP oraz Dignitas.

Mój bet oraz opinia:

Według mnie będzie to wyrównany mecz, dużo zależy od map - 60/40 lub 55/45 dla Navi.

Mój bet: Low na Navi 

http://prntscr.com/6sfcov

­

Opublikowano

Nie chcesz się zamienić? Dam tego Gryfa ST + AK Blue Lamiante za to Nitro.

Co do meczu Dignitas vs Navi

Dignitas:

Kluczowi gracze: Aizy i Nico

W pierwszym dniu wygrali z Navi (meczu nie oglądałem). Po wynikach na danych mapach można stwierdzić, że mecz był wyrównany, na mirage Navi poradziło sobie z przeciwnikiem bez problemu - 16:2.

Z TSM także grali w normie - przegrali 16:13 na mapie wybranej przez przeciwnika. Kluczowi gracze będą musieli zagrać tak jak jak wczoraj, aby drużyna miała jakiekolwiek szanse.

Navi:

Kluczowi gracze: Edward i Guardian

Dziś wyeliminowali z turnieju VP wygrywając 2:1 (na trzech mapach można było zauważyć pokaz jednej drużyny). W tym meczu Edward grał niesamowicie, zdobywał ważne fragi, do tego Guardian, którego można zaliczyć do najlepszych snajperów grze. Także Flamie pokazał jak powinno się strzelać - najlepszy fragujący podczas meczu z VP oraz Dignitas.

Mój bet oraz opinia:

Według mnie będzie to wyrównany mecz, dużo zależy od map - 60/40 lub 55/45 dla Navi.

Mój bet: Low na Navi 

http://prntscr.com/6sfcov

Nie wymieniam się na razie bo przyda się do jakiegoś betu :) a co do meczu low poszedł na dig i tak nic nie tracę 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...