Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pesek, miałem zostawić na SKDC, lecz postawiłem na Winout, zły ruch.

Nie mam wgl skinów, byłby ktoś w stanie poratować? 4x 0.04€ :c

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Mówcie jeszcze o meczu X6Tence vs K1CK :D

@Edit

Bo kolega obstawił mi 7 ojro :( I nie chce tego stracić ..

Drogi cziterze z minecraftów ez for x6

Opublikowano

Co myślicie o Na'Vi vs. Titans o 21 na dust2?

DUST2 to ulubiona mapa Na'Vi, ale zależy to od formy TITAN oraz od formy kennego, jeżeli będzie on zabijał z awupy to na duscie titan powinno wygrać.

Ogladaj teraz mecz Na'Vi vs Titan na inferno i sam wyciągnij wnioski, bo procenty pewnie skoczą o 10-15 % w zależności od tego kto wygra 1. mecz.

Opublikowano

Moje dzisiejsze BETY:

Virtus.Pro vs Mouz:

70:30

Full na Virtusów, grają BO2, więc nie możliwe, żeby 2 razy przegrali z Mouz, a jak będzie 1;1 to skiny do zwrotu ;-) Ponadto uważam, że VP radzi sobie w 100% ze słabszymi drużynami, dlaczego? Drużyny takie jak Mouz, G2, Orbit itd. grają taktycznie, a VP takie drużyny po prostu miażdźy, gorzej z NIPEM albo dawne LDLC, gdzie chłopaki skillowo są lepsi od VP

czy przypadkiem to nie jest BO1?

Opublikowano

czy przypadkiem to nie jest BO1?

BO2 było i VP wygrało, teraz będą grali BO1 w innej lidze...

A mecz TSM vs LGB ?

Według mnie za duże % na TSM, więc nie opłaca się stawiać, ewentualnie low na LGB.

Dlaczego? LGB fajnie grało na cache po stronie terro, a na dust 2 strony są wyrównane i liczy się to kto kogo więcej razy wyciągnie, a Maikelelelelelele potrafi to zrobić, TSM gra bardziej taktycznie i wchodzą na bombsite dość późno - więc low na LGB.

PS. Dzisiaj znów większość meczy mi wchodzi, ok. 23:00 podrzucę podsumowanie, narazie jestem 20$ na + i czekam co TITAN pokaże.

Opublikowano

BO2 było i VP wygrało, teraz będą grali BO1 w innej lidze...

Według mnie za duże % na TSM, więc nie opłaca się stawiać, ewentualnie low na LGB.

Dlaczego? LGB fajnie grało na cache po stronie terro, a na dust 2 strony są wyrównane i liczy się to kto kogo więcej razy wyciągnie, a Maikelelelelelele potrafi to zrobić, TSM gra bardziej taktycznie i wchodzą na bombsite dość późno - więc low na LGB.

PS. Dzisiaj znów większość meczy mi wchodzi, ok. 23:00 podrzucę podsumowanie, narazie jestem 20$ na + i czekam co TITAN pokaże.

a co polecasz jeszcze na dziś obstawić? W miarę pewnego, bo zaczynam od 2,5euro :p

Opublikowano

a co polecasz jeszcze na dziś obstawić? W miarę pewnego, bo zaczynam od 2,5euro :P

CPLAY  vs  Ducks

GGWP   vs  DVINE

Potem jeszcze ogarne jakieś mecze na noc narazie oglądam Na'Vi vs Titan

Opublikowano

eLevate vs Liquid

Mid/Low na eLevate. Nuke to ich mocna mapa oraz mają nowy, skuteczny nabytek - desi.

SKDC vs CLG

Najlepiej skip. Jeżeli masz śmieci, postaw icb na SKDC.

C9 vs LG.

Med/high na C9  :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1393469-obstawianie-by-steelie/#entry11830219

C9 jest faworytem chyba większości, jednak pamiętajmy, że to BO1. Ktoś może się określić jak C9 radzi sobie na CACHE?

Opublikowano

a co z LG? dadzą radę?

p.s - vp przegrało O_O ?

hehehe VP nie pokazuje ostatnio dobrego poziomu.

Oglądałem jeden z ich ostatnich przegranych meczy i naprawdę nie było mowy o grze drużynowej, samowolka.

Opublikowano

typek postawil skiny warte +/- na Mouz z VP i wygrał... z kursu wynikało, że wygrał jakieś ponad 800 $ ;c

Jakieś propozycje na dziś?

pomijaj Boty ^^

warto postawić low/medium na Mouz z VP

Orbit wygra z Ducks, ale za duży %

Gplay z FM, ja osobiście bym postawił low na FM 

a reszta to za duże %

­

77512f97859e.jpg

Opublikowano

typek postawil skiny warte +/- na Mouz z VP i wygrał... z kursu wynikało, że wygrał jakieś ponad 800 $ ;c

pomijaj Boty ^^

warto postawić low/medium na Mouz z VP

Orbit wygra z Ducks, ale za duży %

Gplay z FM, ja osobiście bym postawił low na FM 

a reszta to za duże %

­

no nie wiem czy FM to ugra

jest BO3

a gplay ostatnio ugrywa swoje mecze

Mouz też nie jest takie pewne, można postawić jakieś zbędne skiny, ale szału bym nie oczekiwał, nie codziennie ma się takiego farta, że aż ugrywa się virtusów

A osobiście olewam dzisiejsze mecze. Nie betuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...