Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Totalnie nie mam pojęcia co to są za drużyny no ale zobaczymy co z tego będzie. :D

63659921511019866478.jpg

Żadne drużyny...

To jest z góry ustawione kto wygra, ale stawiajcie dalej.

Opublikowano

Żadne drużyny...

To jest z góry ustawione kto wygra, ale stawiajcie dalej.

Jak jest z góry ustawione kto wygra to czemu nie obstawiasz i nie podzielisz się swoją wiedzą w tym temacie? :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak jest z góry ustawione kto wygra to czemu nie obstawiasz i nie podzielisz się swoją wiedzą w tym temacie? :)

Hahahaha, to nie znaczy, że wiem kto wygra.

Opublikowano

You have placed 4 items on team U-bot:

$ 60.00
$ 61.66 | WW
$ 47.56
$ 47.23 | MW
$ 36.01
$ 35.39 | FT
ST
$ 37.21
$ 32.17 | MW

YOLO

Zmień na niemieckie boty, rok temu był ten sam turniej i to jest niemiecki turniej - czyli niemieckie boty muszą wygrac.

Opublikowano

W sumie mecze 50/50 powiedziałem dla kolegi aby obstawiał avatarem, ten który lepszy ten wygra B).  Orbit, Gplay to raczej lepsze mecze ale z niższą wygraną :(

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Zmień na niemieckie boty, rok temu był ten sam turniej i to jest niemiecki turniej - czyli niemieckie boty muszą wygrac.

w dodatku niemieckie boty wygrały turniej rok temu :)

Opublikowano

też miałem ostatnio taki znak, gdy postawiłem high na VP z Nip'em

obstawiłem 3h przed meczem, a kilka minut później wywaliło mi neta i nie było aż do rozpoczęcia meczu

już nie dało się zmienić, a chciałem ;p przegrałem

Opublikowano

Podziel się screenem ;)

Co z meczem Orbit vs Ducks ? dlaczego nie grają ?

Orbit poddało mecz bo i tak był on nic nie ważny - grali oni o nic - towarzyskie spotkanie, bo punkty w grupie już podzielone.

W sumie fajnie z ich strony, bo po co mieli by grać totalnie 4fun i oddać mecz - dostali by hejt, że mecz sprzedali.

Opublikowano

Czyli tak jak mówiłem dla kolegi Junior, U-bot. Jeśli postawił to by sporo wygrał :P. Jak ktoś stracił skiny to mozna odkuć się na A51, Gplay jakiś medium, low+.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Ale jakieś analizy?

Mam jakąś na podstawie której betowałem, niestety jest po angielsku.

Fenix Vs. The Flying V

BO3

Maps: TBA

FxFire: SileNt3m^v^, just9n, emongg, streb9r, Eley

FlyingV: Dynam0, Funshine, Fadeee, no_one, sauce

Emongg will be playing instead of Adwait this match.

For those of you who don't know, Emongg is an ex Invite player and is an INSANE fragger. At the league he's playing in right now, he's constantly over performing and is definitely going to help out Fenix Fire here.

The Flying V will probably not be playing with their full roster, as some players are still going to be at work. But none of that is confirmed yet.

Fenix is a really good team, and they have a ton of insanely strong fraggers. They are a confident team, and emongg will add a whole new aspect to their play.

The Flying V did beat Fenix before, but I don't think Fenix had the best map picks or mind set that day.

I'm a bit rushed on this analysis, but I do think Fenix will be taking this one 2-1.

Expect CSGL odds to adjust.

Odds: 65%-35% Fenix

MLO: Fenix [2-1]

(MLO= Most Likely Outcome)

Opublikowano

Co myślicie o jutrzejszych meczach F'natic? All bet na nich czy rużnie?

F'natic v NaVI

F'natic v NiP

F'natic v Titan

I na kogo jechać ? FxFire / FlyingV ? Bo ten mecz o 2:00 w nocy.

55aR3G.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...