Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oddsy moim zdaniem 60-40 dla NiPu, TSM ma szanse(czarne konie tego turnieju) ale NiP na 100% bedzie chcialo grac w finale i da z siebie wszystko.
NiP w finałach jest prawie zawsze także myśle że tym razem tez beda.

+ mój bet:
You have placed 4 items on team NiP:

$ 47.56
Minimal Wear
$ 39.89
Factory New
ST
$ 37.21
Minimal Wear
$ 36.01
Field-Tested

Opublikowano

Postawiłem full'a (4 euro xD) na TSM - dwie pierwsze mapy to 50/50, na nuke zależy kto zacznie od CT. Cache dla NiP.

Warto postawić na TSM przy takich oddsach - silna drużyna lan'owa, czarny koń turnieju. 

­

Opublikowano

Postawiłem full'a (4 euro xD) na TSM - dwie pierwsze mapy to 50/50, na nuke zależy kto zacznie od CT. Cache dla NiP.

Warto postawić na TSM przy takich oddsach - silna drużyna lan'owa, czarny koń turnieju. 

Moim zdaniem NiP bedzie chciało wygrać żeby przegrać znowu na EnVyUs, zresztą niech stanie sie to co zawsze NiP w finale.

Tak czy inaczej powodzenia :)

Opublikowano

Moim zdaniem NiP bedzie chciało wygrać żeby przegrać znowu na EnVyUs, zresztą niech stanie sie to co zawsze NiP w finale.

Envy w finale ma już 1:0.

Jakby nie patrzeć - TSM i NiP grają na turnieju na tym samym poziomie. 

­

Opublikowano

Atlantis vs GPlay?

Ja postawiłem na GPLAY:

C7Mhh8g.jpg?1

Według mnie procenty są takie jak powinny być, GPLAY niedawno wygrało 2:0 z ATLANTIS, ale nikt nie wie kto z jaką formą trafi i czy Hiszpanie nie zaskoczą. Zacząłem niedawno betowanie, więc nie sugeruj się mną :)

Opublikowano

Co można dzisiaj obstawić z normalnymi procentami?

Poproszę analizy

LDLC vs TA

x6tence vs K1CK

Nie wiem czy opłaca Ci się mnie słuchać, ale od wczoraj zacząłem betować i mój profit do 30$, zaczynalem od 5$.

Wczoraj postawilem tak:

MjzLjrR.jpg

Tak więc dzisiejsze mecze:

LDLC White vs ACER - pomijam, teamy pewnie stare, ale pod nowymi organizacjami i mają mało meczy jak narazie, mecz 50/50 nie opłaca się stawiać.

CPlay vs Publiclir - ogladałem wczoraj mecz Szwedów z Hiszpanami i nie zachwycali swoją grą, według mnie CPlay tutaj spokojnie wygra, więc polecam stawiać

GPlay vs Monarchs - za duze %%% - pomijam

x6tence vs K1CK - BO3, stawiam fulla na x6tence, powinni wygrać 2:0 z wynikami do ok. 8-12

Orbit vs GPlay - Fajne %, oribt jest drużyną bardziej poskładaną od Gplay, zresztą dla mnie PYTH to petarda, która potrafi sama wygrać mecz ;-)

Piter vs Orbit - tutaj też postawie fulla na Orbit, aczkolwiek jest to BO1, a Piter posiada WayLanderra, który też potrafi sam wygrać mecz, jednak zaryzykuje i licze, że wygram dzisiaj na oribtach trochę $$$ ;-)

Gamers 2 - nie polecam stawiać, za duże %, a CPlay ostatnio ma dobrą formę.

Przed meczami wrzucę jeszcze ss'y moich betów, bo czekam do samego końca, aż będą prawdziwe %.

Opublikowano

Co można dzisiaj obstawić z normalnymi procentami?

Poproszę analizy

LDLC vs TA

x6tence vs K1CK

LDLC White vs Team Acer

B01 Mapa: Inferno

LDLC W:

LDLC White to dawny team Platinum, można ich zaliczyć do Tier'u 2 teamów co prawda, jako Platinum grali już dawno a teraz jako LDLC White grali vs LGB na Inferno(9-16 dla LGB). Ich osiągnięcia to jak sięgam pamiecia w 2014 na turnieju ESWC pokonanie NiP'u(wygrali 16-10), i przegrane z takimi teamami jak LDLC(13-16), Titan(8-16), Epsilon(13-16), Hellraisers(12-16). Reszta gier z teamami takiego samego poziomu, min. k1ck, CPH Wolves, KaBuM.TD.

Team Acer:

Drużyna dobrze wyskillowana, 5 dobrych graczy, jako team grają od niedawna przynajmniej ja tyle wiem, bardzo dobrze grają jak na Tier 2. Gier tego teamu nie przypominam sobie prawie wogóle. Mają dobre pistoletówki i to jest napewno kluczem do sukcesu.

Bet:

Napewno przewagą LDLC jest doświadczenie i zgranie, od czasów Platinum lineup się nie zmienił co bardziej przemawia do mnie żeby im zaufać, Team Acer jest napewno dobry skillowo, i są wyjątkowo dobrzy jako indywidualni gracze. Mapa to Inferno napewno nie ma co lecieć full'a na tak niepewny mecz, pamiętajcie BO1 wszystko może się zdarzyć.

Moim zdaniem mecz procentowo 60-40 dla LDLC White.

Rzucam na nich Medium(80$).

x6tence vs K1CK

BO3 jakie mapy to się okaże.

Iberyjskie El Classico, te teamy już wiele razy spotykały się przeciwko sobie. Ostatni mecz był w 2014 roku, mapka Inferno i k1ck wygrało 16-9.

k1ck:

Team składający się z dobrych graczy, a fox jest z nich najlepszy, co by tu nie mówić mają opanowane kilka map ale na niektórych jednak kuleją co widać. Gra w CT jak i w TT naprawde dobrze im idzie nie widać różnicy, no chyba że trafi się nuke(jak każda drużyna mapa bardziej CT sided). Drużyna z górnej półki Tieru 2. 

x6tence:

Drużyna już z Tieru 1 ale trzymająca się dolnej półki, napewno dobrzy gracze, Musamba najbardziej wyskillowany i najlepszy z całej drużyny. Napewno mają mocne Inferno, Mirage, Nuke. Pistoletówki nieźle opanowane co widać po statystykach. Napewno są troszkę lepsi od ostatniego spotkania z k1ck. 

Bet:

No co tu dużo mówić przedstawiam Head to Head(dostałem link od kolegi).

2jupiMv.png

Procentowo mecz 50/50, napewno procenty na CSGL przemawiają żeby rzucić coś na k1ck.

Ja rzucam Low(30$) na k1ck.

UWAGA!

NIE ODPOWIADAM ZA ITEMY KTÓRE PRZEGRALIŚCIE 

JEŚLI NIE CHCECIE NIE CZYTAJCIE TEGO CO PISZE

Potem wrzucę ile postawiłem na dany team, pozdrawiam.

Opublikowano

zaczynam z betowaniem, i chcę postawić skiny warte 2$

tak wiec jakiego pewniaka mi się opłaca dzisiaj postawić?­

77512f97859e.jpg

Opublikowano

zaczynam z betowaniem, i chcę postawić skiny warte 2$

tak wiec jakiego pewniaka mi się opłaca dzisiaj postawić?­

Od meczu Torqued vs Dismay nic nie jest pewne, ale CPlay vs Publiclir to mecz 80-20 dla CPlay także jeden z pewniejszych meczy dzisiaj.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Miało być 80$ na LDLC White a wyszło 117$.

trynhvjwqna8.png

Opublikowano

g2 vs cplay, opłaca się stawiać na g2? mam tylko kluczyk i chce dziś obstawić, a przy okazji jakoś się wybić. Podajcie mecze, które są pewne.

Opublikowano

Idę full-in na CPlay, 0.07 value.

Polecą dobre skiny jak trafię.

Moje najdroższe skiny stawiam na CPlay, jak nie trafię to staje się biedny.. Tyle hajsu w skinach.

218521427725003969800.png

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Od meczu Torqued vs Dismay nic nie jest pewne, ale CPlay vs Publiclir to mecz 80-20 dla CPlay także jeden z pewniejszych meczy dzisiaj.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Miało być 80$ na LDLC White a wyszło 117$.

trynhvjwqna8.png

umiesz określić kto gra lepiej na której mapie? To BO1, a kilka minut przed meczem będzie można zobaczyć mapkę i zmienić jak coś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...