Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OBSTAWIANIE BY STEELIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Chciałbym wam przedstawić moje bety, dzisiaj analizowałem mecze bez obstawiania. Było 4/4. Więc myślę że komuś się przyda

1.04.15

eLevate vs Liquid

Mid/Low na eLevate. Nuke to ich mocna mapa oraz mają nowy, skuteczny nabytek - desi.

SKDC vs CLG

Najlepiej skip. Jeżeli masz śmieci, postaw icb na SKDC.

C9 vs LG.

Med/high na C9 :)

Jezeli chcialbys mnie wesprzec itemami ktorymi wygrales, tutaj jest tradelink :P

https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=119437894&token=Pm-yDEer

staty:

5 win

0 draw

1 lose

1 close match

Opublikowano

4/4 to niezbyt zadowalający wynik, ale liczą się chęci, nie; p ?

Moim zdanime Liquid może podjąć eLevate ;d

Opublikowano

@dzbanee wiem, ale to dzisiaj - kiedyś betowałem bardzo dużo. Jak roca odpali Deagle Power to ez elevate.

Opublikowano

skipuje elevante vs. liquid, bo skinów mi zabrakło, c9 i skdc postawione, powodzenia i szczęścia życzę wybrańcom.

Opublikowano

Dalsza część:

VP vs MOUZ

Wszystko zależy od mapy. VP jest lepszą drużyną, ale jak mówiłem zależy od mapy i od formy obu drużyn. Najlepiej skip, nie wiadomo co się zdarzy, jak już chcecie coś zbetować to najlepiej icb/low na mouz :) (wiem że przegrali, pisałem że najlepiej skip)

Orbit vs Ducks

zamknięty mecz.

Opublikowano

2.04.14

NAVI VS FNATIC

Mapa overpass, bo1. Na teraz fnatic jest lepsze, navi ma teraz flamie'go i teraz pewnie jeszcze się nie przyzwyczaił, radze low/med na fnatic. #lose ;c

NiP vs FNATIC

Tak naprawde 50/50, olof nie wyczaruje nic z teca, został znerfiony, tak samo jw & allu muszą sie przyzwyczaic do nowego AWP. Mapa inferno, więc lepiej postawić LOW na nip.

TITAN VS FNATIC

Znowu inferno. kennyS opublikował że z awpy raczej nic nie wyczaruje przy tym update. 65/35 dla fnatic, low/med na fnatic.

C9 VS eLevate

Mapa nuke - czyli mocna mapa elevate. Ale wiadomo że C9 jest dobrą drużyną. icb/low elevate.

Opublikowano

Widzę że zacząłeś także analizę meczu C9 i eLevate który odbędzie się jutro rano.

Następny mecz jest SKDC VS Mythic (według csgolounge)

Nic bardziej mylnego Mythic nawet nie bierze udziału w turnieju Faceit, ktoś tam popełnił gafę i zamiast Luminosity wstawił Mytic'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...