Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja tam stawiam low na VP moze sie uda jak z Navi.

% przy Navi i TSM były śmieszne. 60/40 dla TSM - Navi gra u siebie.

Można stawiać na nich low'a z Envy.

­

Opublikowano

ja to stawiam na Navi ostatnio pokazali że mogą ugrywać :) inferno wygrali na fnc niestety dalej nic. Jak przegrają trudno i tak dużo nie stawiam bo za dużo nie mam ;d

tak jak pisałem EZ SKINS :D

NiP vs Titan - polecam wejść lowem czy nawet midem na NiP, KennyS nic nie strzelał z AWP (Titan'i grają pod niego i zazwyczaj to on otwiera tabelę) a NiP jest w formie, przewiduję tutaj 2:0 dla NiP'u jak wezmą ten LAN na poważnie. [LOW/MID]

Na'Vi vs TSM - niedość, że % dobre to i drużyny piękne, według mnie nie ma ryzyka bo TSM teraz jest w dobrej formie, widać, że są przygotowani, a Na`Vi raczej nie zrobi nic na mój gust drużynie TOP4 świata (dodatkowo pokonali oni Fnatic 2:1, mimo, że Fnatic było zmęczone po ESL One w Katowicach ale sam fakt, pokonać TOP1 team to coś), grają bardzo taktycznie, bez większych błędów. [MID+/HIGHT]

NiP [LOW/MID]

TSM [MID+/HIGHT]

nono pewnie TSM w dobrej formie HEHE

Sygnatura.jpg

Opublikowano

Właśnie, jest coś wartego poświęcenia skinów?

@1373230489-U611928.pngKokoszka.

co obstawiasz dzisiaj? bo zdobyłem 3 ojro i chce coś betnąć xD

Mogłem wcześniej napisać :)

Low na navi z envy, które radzi sobie obecnie bardzo dobrze.

Nie wiem co jest z % w meczu TSM i VP. Pewnie jutro będą w okolicach 60/40 dla VP. Tak czy siak - warto postawić low'a na TSM, które na lanach potrafi grać, a VP jest bez formy.

­

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngKokoszka.

a coś z nocnych ?

Nie znam tych amerykańskich teamów.

Postaw sobie jutro na TSM z VP, ale low'a - jak masz 3 euro, to max 0,40. 

Idiota Edward miał 1v1 (15:14) i przeciwnik na widelcu, mógł spokojnie wycelować z AWP, ale nie, zachciało się spektakularnego zakończenia i no scope chciał... 

Warto postawić low'a na eLevante z CLG - jak dla mnie to mecz 55/45. 

­

Opublikowano

co sądzicie o meczu Nip z Envyus?

Ciężko powiedzieć, najlepiej skip.

Wczoraj Navi grało znakomicie, obejrzałem dwie mapy, a Envy budziło się dopiero w drugiej połowie.

NiP poradziło sobie bez problemów z VP, które gra ostatnio słabo.

Ładny mecz się szykuje (Navi i Titan) - Dust to 50/50, Cache - mapa Titan, a Inferno Navi.

Jeżeli Navi przegra pierwszą mapę, to w drugiej ma bardzo małe szansę. 

­

Opublikowano

Co myślicie o meczu Liquid z LG i Titan z TSM/VP?

Co do meczu Titan i TSM, to warto zaczekać do końca obecnego meczu. TSM ma już zwycięstwo praktycznie zapewnione, ale chcę zobaczyć jak zagrają na inferno.

TSM CT + 11:4, ich gra jest solidna, przegrali tylko 3/4, ponieważ przegrali pistoletówkę. 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...