Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W formie czy nie sam meczu nie wygra jak narazie g2 w miare ok z gplay idzie. Jedyne co to czekać jaka mapka będzie g2 vs piter.

Poszedł full aktualnie na Piter jeszcze zobaczę jak z mapą będzie - albo rydz albo nic :D

Opublikowano

Zobaczymy jak pójdzie G2 w CT, jak słabo to full piter, bo tak jak pisałem, inno sam gry nie wygra, reszta teamu dzisiaj "ssie", easy 2 fragi (wszedł na plecy) a ten obija o 20 hp, tak samo minis jest wcelowany w wroga z awp i nawet nie trafia.. a ten go jeszcze z p2000 zabija.. trochę nie w formie..

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Zobaczymy jak pójdzie G2 w CT, jak słabo to full piter, bo tak jak pisałem, inno sam gry nie wygra, reszta teamu dzisiaj "ssie", easy 2 fragi (wszedł na plecy) a ten obija o 20 hp, tak samo minis jest wcelowany w wroga z awp i nawet nie trafia.. a ten go jeszcze z p2000 zabija.. trochę nie w formie..

Postawiłem już na Piter, no risk no skins

Opublikowano

Nagle Minise zaczął grać już 8 fagów w drugiej połowie

Bo CT.

@Rorschach Niby grają ze słabszymi ale możemy się na tym przejechać konkretnie :D i czuję, że tak będzie :P

To mogłeś zmienić na G2 - z takim podejściem daj sobie spokój z betowaniem. 

­

Opublikowano

A ja zmieniam na Piter, jest to 50/50 więc postawie na mniejszy procent. #JOLO :D

50/50 jeżeli chodzi o skill, lecz mapa też jest ważna. Skoro G2 wybiera mapę, to betuję na nich. 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...