Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poszedł full (20 ojro to mój full) na HR, mam nadzieję że ugrają :)

No i przegrałeś 20 ojro :P.

Trzeba było stawiać na CLG tak jak mówiłem :D

Opublikowano

TSM bardziej doświadczone, według mnie oni powinni wygrać to spotkanie, ale to będzie bardzo ciekawe spotkanie więc warto oglądać :)

Opublikowano

Ech mi wczoraj dobrze szło AZ tu nagle mecz hr vs keyd i cloud9 vs tsm i 30+ euro w plecy da się z 2 euro to odrobić?..

Wszystko się da.. kwestia czasu i szczęścia. 

Opublikowano

NiP raczej pewne. Ew. można pokusić się o ICB na TSM.

Fnatic i VP - faworytem jest Fnatic, ale VP gra u siebie, wiadomo, doping także coś daje. 60/40 dla Fnatic.

Envy vs NiP - 55/45 dla NiP.

­

Opublikowano

Fnatic i VP - faworytem jest Fnatic, ale VP gra u siebie, wiadomo, doping także coś daje. 60/40 dla Fnatic.

nie no.. jak dla mnie Envy jest lepsze od NIP.

Opublikowano

735341426335092128938.png 

RIP skins haha ale wierzę w VP !

graphic.png

Opublikowano

Grają u siebie , ale przez te ostatnie dni jakiegoś pogromu z ich strony nie widziałem :c Wygrywali 16:1 , 16:4 , ale czy było to aż takie fantastyczne? Patrząc na skill olafa , stwierdzam , że na pewno będzie ciężko ;/ Sercem za virtusów , ale stawiać będe chyba na Fnatic . Jakie wasze zdanie? 

PS. Polacy mówili coś o ,, tajnych techinkach ,, , będzie ciekawie xDD

Opublikowano

Grają u siebie , ale przez te ostatnie dni jakiegoś pogromu z ich strony nie widziałem :c Wygrywali 16:1 , 16:4 , ale czy było to aż takie fantastyczne? Patrząc na skill olafa , stwierdzam , że na pewno będzie ciężko ;/ Sercem za virtusów , ale stawiać będe chyba na Fnatic . Jakie wasze zdanie? 

PS. Polacy mówili coś o ,, tajnych techinkach ,, , będzie ciekawie xDD

Tak naprawdę to teraz zacznie się ESL dla polaków. Faza grupowa i ćwierćfinał to formalność. Wczoraj z Keyd zagrali słabiej na overpassie, widocznie to także ich słabe ogniwo. Fakt - olof w formie, bardzo często w fazie grupowej otwierał tabelę, ale oznacza to, że fnatic będzie zależne od niego. JW ma słabsze dni. Snax znakomicie wczoraj grał, także scopem, Taz obudził się na nuke. Jeżeli VP da z siebie wszystko, a w fnatic tylko olof będzie w "życiowej formie", to 50/50. Polacy grają także u siebie, więc doping.

Jakby nie patrzeć - Fnatic jest najlepsze z tej czwórki, potem nip/vp, a na końcu envy - według mnie. 

­

Opublikowano

Tak naprawdę to teraz zacznie się ESL dla polaków. Faza grupowa i ćwierćfinał to formalność. Wczoraj z Keyd zagrali słabiej na overpassie, widocznie to także ich słabe ogniwo. Fakt - olof w formie, bardzo często w fazie grupowej otwierał tabelę, ale oznacza to, że fnatic będzie zależne od niego. JW ma słabsze dni. Snax znakomicie wczoraj grał, także scopem, Taz obudził się na nuke. Jeżeli VP da z siebie wszystko, a w fnatic tylko olof będzie w "życiowej formie", to 50/50. Polacy grają także u siebie, więc doping.

Jakby nie patrzeć - Fnatic jest najlepsze z tej czwórki, potem nip/vp, a na końcu envy - według mnie. 

14-2 zrobili 14-14, potem już keyd ugrało 15, potem vp 15 i dogrywka, 18-17 bodajże dla keyd było.

zrobili takiego comebacka, że myslalem, ze już keyd ez win od razu, a tu się męczyli :)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...