Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

75% to nie jest zły %. Tym bardziej, że to jest raczej pewny mecz. 

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

o jejku, na serio te forum już nie ma poziomu, 2k12/11 RULES!

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie ma czegoś takiego jak 100% że wygra dana drużyna.. ostatnim przykładem takiego meczu był fnatic vs penta przy którym myślę że większość stawiałaby że penta przegra na 100% a tutaj jednak wygrali :) więc nie ma czegoś takiego jak 100% że ktoś wygra :D

do tego penta grała bez kluczowego zawodnika, stawiałem na fnaticow i wiele przegrałem.

Opublikowano

property czy volgare ?

50/50, chociaż podobno w drużynie property ma grać JW

ja skipuję wszystkie dzisiejsze pozostałe mecze.

Opublikowano

50/50, chociaż podobno w drużynie property ma grać JW

ja skipuję wszystkie dzisiejsze pozostałe mecze.

Wczoraj z Gamers2 też grał JW, przegrali 2:0. Dzisiaj pewnie będzie już lepiej ale może ... 

58168719614743264944.jpg

Opublikowano

Wczoraj z Gamers2 też grał JW, przegrali 2:0. Dzisiaj pewnie będzie już lepiej ale może ... 

58168719614743264944.jpg

Życzę wygranej, ja mimo twojej pewności nie będę obstawiał. Gamers2, a volgare to dwa różne światy, a volgare w ostatnim czasie wygrało tylko z ESC (z tych lepszych drużyn).

Opublikowano

Życzę wygranej, ja mimo twojej pewności nie będę obstawiał. Gamers2, a volgare to dwa różne światy, a volgare w ostatnim czasie wygrało tylko z ESC (z tych lepszych drużyn).

Pewności to ja nie mam, ja obstawiam dla fanu. Nawet jeśli to strace to i tak dzisiaj już jestem 15$ na +

Opublikowano

Pewności to ja nie mam, ja obstawiam dla fanu. Nawet jeśli to strace to i tak dzisiaj już jestem 15$ na +

A no, jeśli obstawiasz tak wysoko, to te kilka euro cię nie pogrąży.

Opublikowano

post-710637-0-58936800-1425831511_thumb.png

Co o tym sądzicie ?

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...