Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

G2 na cache cisnie.

Czemu nie moge postawic na zwyciezce IEM?
wybieram itemy z EQ , klikam bet , wracam do poczatku.

Wybieram itemy wygrane z meczów które juz sa na lounge dzieje sie to samo..

Opublikowano

G2 na cache cisnie.

Troszkę dziwne to było na drugiej mapie - mirage.

Volgare wygrywało 15:14 i przeciwnicy nie mieli kasy na broń, a tu nagle mecz zapauzowany, po chwili 14:14...

Opublikowano

Troszkę dziwne to było na drugiej mapie - mirage.

Volgare wygrywało 15:14 i przeciwnicy nie mieli kasy na broń, a tu nagle mecz zapauzowany, po chwili 14:14...

Ponieważ, gdybyś przypatrzył się ciekawiej. Naszych wywaliło, i został tylko jeden, i dlatego było 15:14 (bo ich na 14:14 wywaliło). Dalej chyba nie muszę tłumaczyć.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Ponieważ, gdybyś przypatrzył się ciekawiej. Naszych wywaliło, i został tylko jeden, i dlatego było 15:14 (bo ich na 14:14 wywaliło). Dalej chyba nie muszę tłumaczyć.

to zmienia postać rzeczy. Patrzyłem tylko co chwilkę na wynik, a ogólnie to musiałem zająć się czymś innym i nie oglądałem dokładnie meczu.

Opublikowano

Przy okazji, czy wy też nie dostaliście nic za wygraną Na'Vi? Postawiłem, 4-5 Euro, a nic nie dostałem. A pisało, że dostane co najmniej 1,20Euro. (Ustawione mam Euraski). Ehh... Dokąd zmierza ta strona. 

yiWCsl1.png
Opublikowano

Dignitas to gowniaki ostatnio nie stawiac. :P
Nie moge postawic na zwyciezce IEM'a ale lipa ;/ Jakies bugi :(

Jakie mecze na dzis to pewniaki?

Opublikowano

leciec 240 $ na vp w meczu z ggwp ?

W sumie mozesz bo2, bardzo malo prawdopodobne aby ggwp wygralo a gdyby ugrali 1 mape to skiny sie zwroca

Jednak ja zawsze omijam takie %

Opublikowano

wild vs myXMG kogo typujecie i dlaczego?

Ja bym dał na WiLD, według mnie są oni teraz w lepszej formie od myXMG. A po za tym myXMG przegrał ostatnio 4 mecze co także świadczy o utracie przez nich formy, i to nie grali z lepszymi drużynami tylko na ich poziomie :)

Opublikowano

ze sie z nich wycofałem i przegrałem 10$...

Pisałem wyżej że obecnie w lepszej formie jest zespół WiLD, a myXMG nic nie gra :)

Opublikowano

G2 czy Property ?

Property, G2 to gówno.. kilka razy sie na nich przejechałem (razem z 300/350 euro) będzie inferno i kappa xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...