Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma za co ziom ;) ja juz nie mam ani jednego skina przez VP i piter ;P

jak sie analizuje z dupy twoje analizy sa tyle warte ze nawet za 0,10 centow bym ich nie kupił z dupy kazdy umie sobie analizowac . Dzis 28 euro do przodu z fartem 

Opublikowano

jak sie analizuje z dupy twoje analizy sa tyle warte ze nawet za 0,10 centow bym ich nie kupił z dupy kazdy umie sobie analizowac . Dzis 28 euro do przodu z fartem

Z dupy to wychodzi g***o ;).

Nie analizuje meczy jak mi sie chce, zebyscie przegrali...

Pomogłem?? Naciśnij "Lubię to"

Opublikowano

Boże ludzie to jest tylko człowiek, po za tym tak bywa że gorsi wygrywają po za tym jak wam nie pasują jego analizy to sobie sami analizujcie i nie miejcie do chłopaka pretensji. Lajf is brutal and somtajms kopas w dupas xD

Opublikowano

Boże ludzie to jest tylko człowiek, po za tym tak bywa że gorsi wygrywają po za tym jak wam nie pasują jego analizy to sobie sami analizujcie i nie miejcie do chłopaka pretensji. Lajf is brutal and somtajms kopas w dupas xD

Lajf is brutal end ful of zasackas end somtajms los kopas w dupas, lecz skip cw vs mouz zalecany jeśli chcecie przeżyć chwile dla których warto lajf.

Opublikowano

Jak dla mnie full na Fnatic a NaVi powinno wygrać z ESC. Szkoda ze Fnatic w 2 meczach maja po 90% mało z wygranej bedzie.

PS. Co myślicie o meczu Mouz vs ESC? Moim zdaniem Mouz wygra.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Śmiało full na fnatic?

pamietaj o tym ze fnatic jest w c**j zmeczone po calym miesiacu w america city powinni ugrac ale  to zalezy tez od dnia CW 

Opublikowano

Miałem przestać robić analizy przez tych hejterów bo to bez sensu, jak zwykle cebula, dostają coś za darmo, mają zysk, od czasu do czasu przegrają i narzekają, ale jak zobaczyłem ile osób na mnie liczy to zachciało mi się zrobić analizy ;3 Dziękuje Wam za zaufanie.

soz0nx.jpg

w9qlwc.jpg

P.S Nie hejtujcie jak przegracie, ja nie betuje za Was, ja wam tylko doradzam, lecz ostateczna decyzja należy właśnie do Was.

Legenda
Opublikowano

Miałem przestać robić analizy przez tych hejterów bo to bez sensu, jak zwykle cebula, dostają coś za darmo, mają zysk, od czasu do czasu przegrają i narzekają, ale jak zobaczyłem ile osób na mnie liczy to zachciało mi się zrobić analizy ;3 Dziękuje Wam za zaufanie.

soz0nx.jpg

w9qlwc.jpg

P.S Nie hejtujcie jak przegracie, ja nie betuje za Was, ja wam tylko doradzam, lecz ostateczna decyzja należy właśnie do Was.

Zamiast rysować syf i zgadywać to analizuj bo gówno nam z tych kółek.

Mecz 3dmax jest ryzykowany bo w DZSX gra jOLEZ

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Zamiast rysować syf i zgadywać to analizuj bo gówno nam z tych kółek.

Mecz 3dmax jest ryzykowany bo w DZSX gra jOLEZ

Dla twojej informacji, analizuje mecze we własnym zakresie(nie udostępniam ich) i zaznaczam który team według analizy wygra... Nie mam obowiązku ich udostępniać, na kogo Ty betujesz to Twoja sprawa, ja w to sie mieszam, ja tylko daje propozycje na kogo postawić... Nikt Ci nie każe żebyś sie mnie słuchał, tylko spam robisz...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...