Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astivia.pl [Dedyk] [Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kilka pytan bo mnie zaciekawił serwer.

1. Klasy na wysokim lv są zbalansowane?

2. Jak wygladaja wojny, przy takiej ilości hp+autopota = że nie zabijemy sami 1 przeciwnika? Lub np. w masówkach?

3. To nowe GUI po lewej stronie da sie schować aby nie zabierało przestrzeni na ekranie ? Mam mały monitor ;)

4. Ktoś tam pisał o wirusach i że serwer mu nie odpala, znowu wirki podobne do Nexorii? Co z tym odpalaniem klienta?

5. Serwer ciągle ON, czy pada co kilka h.

1. Za wczesnie na takie wnioski, administracja powie, ze zbalansowane ale tak nie jest o nigdy nie bylo balansu, zawsze byly klasy OP i smieciowe, a zasmieje sie na glos gdy ktos mi powie, ze Flourine potrafi balansowac klasy.

2. j/w 

3. F5

4. Serwer odpala ale to loteria - mi np dziala tylko klient z multupload z gotowa latka bo jak pobieram np z mega + latke oddzielnie wsadzam to na ladowaniu staje. Wirusow brak.

5. Serwer caly czas ON, sa tylko przerwy podobno zaplanowane przez administracje ale nikt nie potwierdzi, ze nie jest tak, ze administracja przy kazdym padnieciu serwera przez DDoS wymysla przerwe wiec nie wiadomo.

• Odpowiedzi 258
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Za wczesnie na takie wnioski, administracja powie, ze zbalansowane ale tak nie jest o nigdy nie bylo balansu, zawsze byly klasy OP i smieciowe, a zasmieje sie na glos gdy ktos mi powie, ze Flourine potrafi balansowac klasy.

2. j/w 

3. F5

4. Serwer odpala ale to loteria - mi np dziala tylko klient z multupload z gotowa latka bo jak pobieram np z mega + latke oddzielnie wsadzam to na ladowaniu staje. Wirusow brak.

5. Serwer caly czas ON, sa tylko przerwy podobno zaplanowane przez administracje ale nikt nie potwierdzi, ze nie jest tak, ze administracja przy kazdym padnieciu serwera przez DDoS wymysla przerwe wiec nie wiadomo.

Nikt nie wymyśla.Nie ukrywam są ataki mające na celu położyć channel ale dogrywam ostatnie fixy na to.

Opublikowano

wgraj to pierdolone dt albo daj przepustki na dungeony do handlarza.. zrób coś też z metkami na mapie 100 bo 1 metek na godzine bo tyle ludzi ;/ już daj te ulepki z bosow albo coś

Opublikowano

Szukanie GM za nami! :)

Wygrali:

mks

Gajos

Pover

Gratulujemy, nagrody się rozeszły ale to jeszcze nie koniec.

Godzina 19:00 - Otwieram dostęp do areny OX, na której bedziecie mogli wykazać się swoją wiedzą na temat gry i nie tylko!:)

Przewiduje jedną runde, jeżeli frekwencja będzie zadowalajaca, zrobimy dwie!!

ZAPRASZAMY

Opublikowano

2. j/w 

3. F5

Link dasz do gotowego klienta z latka?

Opublikowano

Kurde spoznilem sie na oxa.. bedzie jeszcze jedna rundka?

Opublikowano

Dt działa ?

Na testowym tak więc kolejną przerwę trzeba będzie zrobić i zobaczymy tym razem muszę tylko jeszcze exp w nowym gamie edytować

Opublikowano

Dzięki wszystkim za udział w dzisiejszej serii eventów, info o Szukaniu GM już było - a teraz dam Wam pare ss z dwóch rund OX :)

414441399830454770658.jpeg

485131399830454770658.jpeg

393031399830454770658.jpeg

640851399830454770658.jpeg

Opublikowano

Co wy na to aby dodać troszku więcej expa od 97-100 w av2 ? bo nie idzie tego wbić :/ A serwer miał być easy 

Dzięki za kupon 100 sm :D Ale nie mam co kupić :( zabrakło 20 xD

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Co wy na to aby dodać troszku więcej expa od 97-100 w av2 ? bo nie idzie tego wbić :/ A serwer miał być easy 

Dzięki za kupon 100 sm :D Ale nie mam co kupić :( zabrakło 20 xD

Exp bedzie poprawiony ale tak na 140+, bo do 100 nie jest źle.

Opublikowano

Exp bedzie poprawiony ale tak na 140+, bo do 100 nie jest źle.

Jest źle, nie dość że spoty są ciągle oblegane to mało leci :D Dodajcie tak +50% i będzie git 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Jest źle, nie dość że spoty są ciągle oblegane to mało leci :D Dodajcie tak +50% i będzie git 

polecam v1 lepszy exp:)

aa gdzie dropai ulepki na eq 80 lv bo od ludzi na servie cus sie dowiedziec to ...

Opublikowano

polecam v1 lepszy exp:)

aa gdzie dropai ulepki na eq 80 lv bo od ludzi na servie cus sie dowiedziec to ...

Mapa 100lv

Kolejny bezsens, chcesz zrobić broń 80lv na 80lv ale oczywiście jej nie zrobisz, bo ulepek nie dropniesz :D

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Mapa 100lv

Kolejny bezsens, chcesz zrobić broń 80lv na 80lv ale oczywiście jej nie zrobisz, bo ulepek nie dropniesz :D

To po uj tu grasz jak Ci nic nie pasuje ...

Opublikowano

Z tego co wyczytałem serwer godny uwagi. Pobieram i zagram. 

Jak skille P ? 

Jest zmianka skilli ? 

Skile automatycznie dostajesz na p, zmianki skili nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...