Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astivia.pl [Dedyk] [Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 258
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten interface ładny zrobiłem, fajnie że ktoś z niego korzysta bo odszedłby w zapomnienie. Ikonkę trawy mogliście poprawić bo to tak dla jaj zrobiłem.

Coś tam zmieniliście jednak. 

http://scr.hu/0hua/n4o92

Opublikowano

Pewnie klient z mega.co.nz, dograj łatke znajdziesz ją na stronie.

Na tej łatce mój ESET wykrywa wirusa, nie pobieram ehh ....

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Walic to 0 pomocy w sprawie klienta pobierałem z 10 razy klienta i tą łatkę z każdego hostingu i cały czas to samo nie uruchamia się kur.., zróbcie patchera do tego serwa bo przez to dużo ludzi nie gra na serwie.

post-1016012-0-68664500-1399815866.gif

zxc

Opublikowano

Dodaj, że DARMOWY ESET :)

Łatka jest czysta.

Jaki darmowy eset? Mam w pełni opłacany i legalny... i łatka nie jest czysta, nie pobierajcie!

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Jaki darmowy eset? Mam w pełni opłacany i legalny... i łatka nie jest czysta, nie pobierajcie!

Tak w łatce jest milion keyloggerów gdzie łatka = rooty bodajrze same xD

Opublikowano

Zróbcie patchera bo porównałem pliki z 12stoma inymi serwerami i w tym brak plików .

post-1016012-0-91485200-1399816579.gif

zxc

Opublikowano

Zróbcie patchera bo porównałem pliki z 12stoma inymi serwerami i w tym brak plików .

attachicon.gifMr.Kakarotto.gif

Jakich plików niby brak?

Opublikowano

Nie no nawet patcha nie umiecie zrobić lol  idę na jakiś stary priv gdzie administracja przynajmniej coś umie i kuma nq .

post-1016012-0-68384800-1399817249.gif

zxc

Opublikowano

Nie no nawet patcha nie umiecie zrobić lol  idę na jakiś stary priv gdzie administracja przynajmniej coś umie i kuma nq .

Narazie :)

Poprostu jesteś lewy i tyle.

Wszystkim działa tobie nie, to ty masz problem. Na 7 działą bo na 2 lapku mi BS chodzi :)

Gdzie te twoje tony wirusów ? Eset to gówno ...

https://www.virustotal.com/pl/url/7f63ba962c18b0dbfc17023c1c5208cd783dc9f65c6fadf3b543b987490df221/analysis/1399817533/

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Lewy to ty jesteś widać nawet czytać ze zrozumieniem  nie umiesz i widać jak śledzisz forum  na serwa ,forum MPC  i na YT  , piszą ludzie że mają ten sam problem  co najmniej z 30/40 osób, omg administracja max 12 lat bo cały czas to samo pobierz łatkę i pobierz łatkę i nawet patcha nie potrafią zrobić a to by rozwiązało problem bo kolega postawił serwa ze 3/4 lata temu i tez miał podobny problem to mu powiedziałem żeby zrobił patcha i zrobił i to rozwiązało ten i wiele innych problemów . 

I nie pyskuj szczylu bo   mógł bym być twoim ojcem 

post-1016012-0-19668500-1399818406.gif

zxc

Opublikowano

Lewy to ty jesteś widać nawet czytać ze zrozumieniem  nie umiesz i widać jak śledzisz forum  na serwa ,forum MPC  i na YT  , piszą ludzie że mają ten sam problem  co najmniej z 30/40 osób, omg administracja max 12 lat bo cały czas to samo pobierz łatkę i pobierz łatkę i nawet patcha nie potrafią zrobić a to by rozwiązało problem bo kolega postawił serwa ze 3/4 lata temu i tez miał podobny problem to mu powiedziałem żeby zrobił patcha i zrobił i to rozwiązało ten i wiele innych problemów . 

Hmm, jesteś lewy. Nie nie mógł byś być moim ojcem. 30/40 osób, przeczytałem większość postów w tym temacie i jesteś jedyny. 

@ Właśnie przeszukałem forum, jesteś jedyny. Chujowy komp, nie pociągnie metina :) 

I co działa to DT w 100 % ?

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Szczerze cieszę się, że Ci nie działa serwer, bo jakoś nie widzi mi się trzymać na tym serwerze takich osób.

Jak się nie potrafi dobrze zainstalować systemu albo bierze się pirata z neta, to później ma się problem.

Powiedz mi, w jaki sposób wszystkim innym ludziom serwer działa, bo ja tego nie pojmuje.

Opublikowano

Aktualnie mamy problemy ktoś nam upierdliwe ( znów ) atakuje channele

Opublikowano

Kilka pytan bo mnie zaciekawił serwer.

1. Klasy na wysokim lv są zbalansowane?

2. Jak wygladaja wojny, przy takiej ilości hp+autopota = że nie zabijemy sami 1 przeciwnika? Lub np. w masówkach?

3. To nowe GUI po lewej stronie da sie schować aby nie zabierało przestrzeni na ekranie ? Mam mały monitor ;)

4. Ktoś tam pisał o wirusach i że serwer mu nie odpala, znowu wirki podobne do Nexorii? Co z tym odpalaniem klienta?

5. Serwer ciągle ON, czy pada co kilka h.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...