Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astivia.pl [Dedyk] [Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twoją logią odpowiem tak " To nie patrz" 

Tak moja opinia, coś nie pasuję fanboy'u ?

Serwer miał mieć 600 ludzi, tyle reklam ale nadal 300 ludzi, także powodzenia ode mnie ;)

:) "fanboy'u" idź na sfgame -> mythicalgames 

• Odpowiedzi 258
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server ktory juz stal nie ma prawa ustac dalej. Wiem, bo gralem na takim samy pare miesiecy wczesniej, wiem dlatego, ze poznaje po mapach i bossach i ulepkach. Nibt ty piszesz, ze jest te 300 a nawet tutaj nie bedzie 200 osob. Dlatego wymienilem sie kontami xD. Niby true wlozyl kase w reklame ale jakos tego nie widac. Szkoda mi true, ze zainwestowal w takie pliki. Gdzie kasa pojdzie w bloto. Ale to tylko 1 miesiac zarobku z is za ktory postawil tego dedyka. Wiec tylko pare "groszy" bedzie w plecy.

@top server jakos mi sie nie widzi. Wbilem 100 lvl i nie ma co robic, zrobilem eq i nie chce mi sie dalej bic lvl tylko dlatego, ze server zaraz padnie.

Zaraz harnasiek napiszesz, ze nie padnie ;)

Bo nie padnie.

Od jutra pojawi się regularna reklama u Sh4ke i Adasia, w dodatku dziś w nocy nowa prezentacja która przyciągnie graczy bo jest dość efektowna :)

Opublikowano

Bo nie padnie.

Od jutra pojawi się regularna reklama u Sh4ke i Adasia, w dodatku dziś w nocy nowa prezentacja która przyciągnie graczy bo jest dość efektowna :)

No to Ci powiem rekama ruszy pełną gębą.

Z tego co pamiętam nagrywa u ciebie diablo wielki kox internetufff jak to mi ktoś kiedyś powiedział a na serwerze jest ledwo 250 osób.

Adaś Ci coś da ? hahaha. 

Nie nagrywał przez kilka miesięcy i jego aktywność spadła do 0

Sh4ke jest ogarnięty ale też zmieniał kanały raz za razem i wątpie że coś to da.

Jedyna opcja która może tu nakłonić graczy to mega zajebista prezentacja ;-)

Pozdro True mordo xD

Opublikowano

Naprawcie DT + zdobywanie przepustek w jakiś inny sposób, niż tylko riper.

I poprawcie hp bossów lub drop z tego jakiś inny niż to samo co z metków.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Nawet jak by była PRRO ELOO ELOO Reklama to nic tutaj nie da.. Administracja nie ogarnia totalnie.. Ludzie czy wy tego nie widziecie? Oni nawet DT nie potrafia naprawic.. Proszę was nie ośmieszajcie sie już..

Skąd dropia perełki?

Opublikowano

Nawet jak by była PRRO ELOO ELOO Reklama to nic tutaj nie da.. Administracja nie ogarnia totalnie.. Ludzie czy wy tego nie widziecie? Oni nawet DT nie potrafia naprawic.. Proszę was nie ośmieszajcie sie już..

Skąd dropia perełki?

Mamy Ci dać dt do zrobienia? Jezeli zrobisz dostajesz cały zysk z IS cwaniaczku.

Pomagali nam najlepsi technicy z tego forum i za cholere nie wiedzą jak to rozwiązać więc skończ wreszcie pierdolić bo to sie nudne zaczyna robić, serio.

A jedyną osobą którą się osmieszasz jesteś ty.

Propo dropu przepustek - ankieta na forum jest naszym, oddawać głosy.

Opublikowano

Proponuje poprawic szamana smoka healera bo nie da się nią PvP ... 4k skill z full eq 150 -,- i bronia 160 ^^;) Od Bm'a samym duchem po 11k z krytem dostaje ...

AW: Gdzie dropne krwiste ?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Serwer leży na dnie, nudny exp, łatwo za łatwo zrobić eq, dużo śmiesznych błędów, a to przez to, że macie gotowca. Serwer Cavis był nowością ale szybko padł, kupno od nich plików było pomysłem głupim bo te pliki są pobugowane i mają mnóstwo błędów. Nuda nuda i jeszcze raz nuda, serwer bez przyszłości, nie polecam nawet zaczynać :).

W dalszym ciągu Bm nie do zabicia, mental i heler są nikim w pvp, a broń 2-ręczną biję mniej niż jednoręką :D

Takie nędzne pierdolenie o reklamie, prezentacjach nic wam nie da , musicie dodać wiele nowości i poprawić te śmieszne klasy ;)

Serwer na tydzień. Nikogo nie hejtuję, po prostu mówię co widzę.

P.S. Gdzie ta nowa prezentacja ?

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...