Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astivia.pl [Dedyk] [Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Albo mi się zdaje coraz mniej osób gra. Mieliscie ruszyć z reklama i nici z jej

Coraz mniej? Dziwne wczoraj o tej godzinie było 130-140 osób a teraz jest 180-200.

• Odpowiedzi 258
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mogę polecić server :D z GM da sie dogadać, szybko odpowiada na pytania:D

Exp od 98-100 trochę ciężki ale potem już jakoś leci :)

Zapraszam, coraz więcej ludzi online jest :)

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Może się myle ale zrobcie większą reklamę żeby chociarz 300 osób gralo. Powiedz mi czy od 128 do 200 będzie coraz gorzej exp lecial ?

To nie jest takie proste jak by się mogło zdawać.True się ciągle stara harnaś też.

Opublikowano

Będzie też,póki co czekam na zielone światło od Lolka

True czekasz na jakie swiatlo teraz gra jakeis 140 osob z tego polowa postacie do bonowania eq?

Wszyscy odeszli wiec eperius juz pada nawet jak zrobic reklamy to juz i tak ludzie nie wroca :( tak ifajny serwer a jak zwykle musi pasc...

Z poczatku po 1000 osob gralo wtedy trzeba bylo robic reklamy:(

Opublikowano

Client mi nie działa . Włączam jako admin i po paru sekundach proces się zabija...

Jak pobieraleś klienta z mega.co.nz to pobierz latke, nas tronie znajdziesz

Opublikowano

Jaki masz system? Spróbuj może z inną zgodnością.

Win 7 64 bit .

Edit@Zmieniłem zgodność po pobraniu nowego clienta na Win XP i dalej nie działa .... chyba sobie odpuszcze .

nostaleh.png
Opublikowano

Win 7 64 bit .

Edit@Zmieniłem zgodność po pobraniu nowego clienta na Win XP i dalej nie działa .... chyba sobie odpuszcze .

Pokaż mi dokładny SS problemu.Ew. filmik

Opublikowano

Win 7 64 bit .

Masz antywirusa? Możliwe, że masz jakiegoś wirusa na komputerze który uniemożliwia odpalenie owego pliku. Klient jest dobry o ile go pobierałeś od nas.

Opublikowano

Pokaż mi dokładny SS problemu.Ew. filmik

Jaki chcesz ss ? Poprostu włączam launcher a on się nie pokazuje .. Nawet jak włączam jako admin .

@UP Mam avasta ale on raczej nie blokuje clienta bo tylko ten serwer mi nie działa.Wyłączyłem avasta na chwile żeby sprawdzić czy się włączy i nie dało to żadnego skutku . A pobrałem client z dwóch innych hostingów i do każdego wypakowałem łatkę , wcześniej sprawdzając czy się włączy..

nostaleh.png
Opublikowano

Gdzie dropia przepustki do komnaty pajaków ?

DT. Wieża demonów do 16:00 zostanie już oficjalnie wprowadzona wgrywamy ostatnie łatki na serwerze testowym.

Opublikowano

DT. Wieża demonów do 16:00 zostanie już oficjalnie wprowadzona wgrywamy ostatnie łatki na serwerze testowym.

dt w sensie ze musze cale dt przejsc zeby 1 przepustke dropnac?

Opublikowano

dt w sensie ze musze cale dt przejsc zeby 1 przepustke dropnac?

Drop z rippera jest całkiem dobry więc z fartem można nawet 3 za jednym razem.

Opublikowano

Zróbcie prywatne DT ... bo jak będzie takie masowa to będzie ksucie, wyzywanie. A tak to każdy będzie miał spokój i czas na ubicie :)

CO WY NA TO ?

Nie chce nic mowic , maja problemy z zwyklym dt a co dopiero z prywatnym ,, niech najpierw zwykle dt zrobia dobrze a potem takie , pomysl dobry

Opublikowano

Nie chce nic mowic , maja problemy z zwyklym dt a co dopiero z prywatnym ,, niech najpierw zwykle dt zrobia dobrze a potem takie , pomysl dobry

facepalm.Nie moja wina,że w gamie był dif który blokował funkcję timer.

Opublikowano

facepalm.Nie moja wina,że w gamie był dif który blokował funkcję timer.

To zrobicie to prywatne czy nie ?

Serio bo z tym normalnym lipa :/ a tak to powoli każdy sam będzie sobie robił 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

A mi nie działa, tzn wybrałem postać i zacina mi się w oknie ładowania, tzn załaduje się do końca i stoi... wtf?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

To zrobicie to prywatne czy nie ?

Serio bo z tym normalnym lipa :/ a tak to powoli każdy sam będzie sobie robił 

Ta.Pierw skończymy to wspólne w 100% i myślę,że jutro można prywatne.

Opublikowano

A mi nie działa, tzn wybrałem postać i zacina mi się w oknie ładowania, tzn załaduje się do końca i stoi... wtf?

Pewnie klient z mega.co.nz, dograj łatke znajdziesz ją na stronie.

Na nasze forum został dograny nowy skin, co prawda nie skończony  ale możecie już go używać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...