Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astivia.pl [Dedyk] [Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

za ile dodacie miksture poszukiwacza ?

Musimy pierw sprawdzić,która mikstura jest tą właściwą nie dodam czegoś jeśli nie wiem,że to działa za chwile na testowym to sprawdzę.

• Odpowiedzi 258
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla tych którzy pytają się "ile osób online" jak wejdziesz będzie o 1 więcej .

Serwer fajny , przyjemnie się gra zapraszam wszystkich :D)

Opublikowano

Przyjemnie się gra jak na razie do 80lv, potem męczyć się 20lv w av2 gdzie leci jakby nie mogło to masakra ;x

Żeby dorpnąć broń 75lv trzeba mieć ładne szczęście.

Czekamy na dt i cofnięcie berka do g itp

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Przyjemnie się gra jak na razie do 80lv, potem męczyć się 20lv w av2 gdzie leci jakby nie mogło to masakra ;x

Żeby dorpnąć broń 75lv trzeba mieć ładne szczęście.

Czekamy na dt i cofnięcie berka do g itp

Uwierz mi.Gdyby to było takie proste testuje w tym momencie już z 20 questa na DT i żaden z nich nie chce poprawnie działać wartość null w timerze.Co do Berka to zwój powrotu um. przecież jest i na M masz :c.

Opublikowano

Ogólnie prawdopodobnie dziś odbędzie się przerwa techniczna mająca na celu:

- Naprawienie DT

- Naprawienie Trójdroża

- Poprawienie dropu klejnotów zawiści

- Poprawienie ulepszanie zbroi dla sury

i inne kosmetyczne poprawki.

Na chwile obecną fakt - użeramy się z DT próbujemy ciągle przyczyne tego znaleźć, musicie troche dać nam czasu.

Niedługo również pojawi się autopatcher i wtedy poprawione zostaną wszelkie błędy od strony klienta (zapisywanie passów, nazwy niektórych itemow)

Opublikowano

Exp w av2 będzie nadal taki sam ? ;x

Tak.

Skoro sporo osób zdołało wbić 100lvl, to i tobie się uda, powodzenia! ;)

Opublikowano

Ogólnie prawdopodobnie dziś odbędzie się przerwa techniczna mająca na celu:

- Naprawienie DT

- Naprawienie Trójdroża

- Poprawienie dropu klejnotów zawiści

- Poprawienie ulepszanie zbroi dla sury

i inne kosmetyczne poprawki.

Na chwile obecną fakt - użeramy się z DT próbujemy ciągle przyczyne tego znaleźć, musicie troche dać nam czasu.

Niedługo również pojawi się autopatcher i wtedy poprawione zostaną wszelkie błędy od strony klienta (zapisywanie passów, nazwy niektórych itemow)

Z DT się nie zapędzaj i z klejnotami bo ogólnie klejnoty dropią z ripperka.Z zapisywaniem passów nie przesadzaj jak na razie to jest mało ważne a reszta to #potwierdzone_info,że tak będzie.

PS. jak te śmieszne DT nie zadziała to będzie tylko krótka przerwa,żeby się trójdroże przeładowało i zbrojka dla sury

Opublikowano

Z DT się nie zapędzaj i z klejnotami bo ogólnie klejnoty dropią z ripperka.Z zapisywaniem passów nie przesadzaj jak na razie to jest mało ważne a reszta to #potwierdzone_info,że tak będzie.

PS. jak te śmieszne DT nie zadziała to będzie tylko krótka przerwa,żeby się trójdroże przeładowało i zbrojka dla sury

Tak zauważyłem że Administracja za bardzo nie zna się na rzeczy , prawda jest taka że nie umiecie jeszcze wszystkiego.. :) 

Nie widzę dobre przyszłości dla tego serwer.. :)

Powodzenia! :)

ps  ; Jak ze skilami na P ?

Opublikowano

Jak ty od 80 bijesz w av2 to faktycznie może być ci ciężko do 92 luźno można bić w red lesie a z pd nawet dalej :)

Opublikowano

Tak zauważyłem że Administracja za bardzo nie zna się na rzeczy , prawda jest taka że nie umiecie jeszcze wszystkiego.. :)

Nie widzę dobre przyszłości dla tego serwer.. :)

Powodzenia! :)

ps  ; Jak ze skilami na P ?

Wystarczy mi zawartość twoich postów by zobaczyc za to ile ty potrafisz.

Nikt nie jest idealny, postaramy się to naprawić jak najszybciej potrafimy, musicie się wstrzymać. :)

Opublikowano

Wystarczy mi zawartość twoich postów by zobaczyc za to ile ty potrafisz.

Nikt nie jest idealny, postaramy się to naprawić jak najszybciej potrafimy, musicie się wstrzymać. :)

Tak masz rację , ale moim zdaniem Administracja która zakłada serwer powinna widzieć jak naprawiać najprostsze rzeczy..Jak wy nie potraficie naprawić  głupiego DT to co by się stało z serwerem gdyby coś poważniejszego się stało :)

Ps ; Jaki maksymalny level? 

Opublikowano

Na testowym nie widać było, że dt nie działa ? ...

Quest na DT od początku był ten sam- standardowy i akurat sprawdzanie DT pominęliśmy.Teraz próbujemy to naprawić.

Opublikowano

Dokładnie :

- Naprawienie DT

- Zmniejszcie ceny biologa

- Szkaty do dropu gdzie dropią jakieś itemasy

- Zwiększcie drop trut

- Pisałem,że naprawiam DT a właściwie parę osób już się w to włączyło i szukamy problemu

- Mogę zmienić 2krotnie.

- Jeśli reszta graczy będzie na tak czemu nie

- To co up.

PS. doszliśmy do tego czemu nie działa DT.Uszkodzona funkcja timer musimy zmienić game(zdifujemy i zrobimy przerwę - nareszcie) ewentualnie zrobimy dt na loop_timer i tyle.

Opublikowano

Serw niby fajny ale po tych komentarzach nie zawitam,pa.

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Serw niby fajny ale po tych komentarzach nie zawitam,pa.

Hmm.To po co spamujesz,żeby nabić posta?.Jak fajny to po prostu wejdź a nie czytasz komentarze osoby,które grają nie żałują.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...