Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astivia.pl [Dedyk] [Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- Pisałem,że naprawiam DT a właściwie parę osób już się w to włączyło i szukamy problemu

- Mogę zmienić 2krotnie.

- Jeśli reszta graczy będzie na tak czemu nie

- To co up.

PS. doszliśmy do tego czemu nie działa DT.Uszkodzona funkcja timer musimy zmienić game(zdifujemy i zrobimy przerwę - nareszcie) ewentualnie zrobimy dt na loop_timer i tyle.

Tylko, co by dopiło z tych szkat ?

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

• Odpowiedzi 258
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodajcie szkaty eventowe, z których dropiły by yangi, perły, ulepy jakieś inne, i może 1 % to pet, bądź strój

PS. Skąd tyle typa ma już stroje na serwie. Nikt nie chciał powiedzieć ...

Zmniejszcie ceny tych itemów do biologa albo dodajcie do dropu bo zdzierstwo w ch.

175001456602037225492.gif

Opublikowano

To może teraz ja coś od siebie dodam w sprawie serwera, Grałam 3h serwer na pierwszy rzut oka super, fajnie, parę drobnych usterek jak brak poprawnego działania DT, brakuję mi tu może jakiś dungeonów, Bossy na mapie 100 lvl mają 200lvl , więc jak je otruć + dropi z nich to co z metków, tak samo z generałem na końcu av2 ;-) , a mieszałam już z 8 stron zmianek na trutkę, dotychczas 1x śr 45+ oraz tylko z 5x 40+, jest to jednak easy więc mogła by być większa szansa na wbicie lepszych bonów/średnich, a i ostatni problem to jak na razie ilość graczy, jest ich może z 200 maksymalnie.. ale to się da naprawić za pomocą jakiś reklam ;-)

Ogólnie to serwer polecam i pozdrawiam. 

Opublikowano

To może teraz ja coś od siebie dodam w sprawie serwera, Grałam 3h serwer na pierwszy rzut oka super, fajnie, parę drobnych usterek jak brak poprawnego działania DT, brakuję mi tu może jakiś dungeonów, Bossy na mapie 100 lvl mają 200lvl , więc jak je otruć + dropi z nich to co z metków, tak samo z generałem na końcu av2 ;-) , a mieszałam już z 8 stron zmianek na trutkę, dotychczas 1x śr 45+ oraz tylko z 5x 40+, jest to jednak easy więc mogła by być większa szansa na wbicie lepszych bonów/średnich, a i ostatni problem to jak na razie ilość graczy, jest ich może z 200 maksymalnie.. ale to się da naprawić za pomocą jakiś reklam ;-)

Ogólnie to serwer polecam i pozdrawiam. 

Co prawda to prawda ten gotowiec pliki są spoko, reklama moze by i pomogla ale kazdy kto zobaczy Flourine w teamie ucieka gdzie sie da, ten 15 letni kastrat jest nieobliczalny, mial juz wiele serwerow, kazdy skonczyl zniszczony przez bugi albo raz mu maszyne zabrali bo zle sie zachowywal, omalo co na ts nie popadl w histerie..

Do tego do ISa nawpychali nawet bronie 75 i stalki.

Opublikowano

Powiem tak osoby ktore placza ze za malo yang leci i ceny u biologa za duze sa nie osiagnely 100 lvl na pewno , na 124lvl mam 600k z samego expienia od 100 lvl pozdrawiam was

ps : Co z tym eliksirem sprawdziliscie juz ?

Kiedy raty beda oraz ox ?

Opublikowano

Admin :

Wypisz wszystkie miejsce gdzie dropią truty jak możesz 

Ziny,ripper(dt już w trakcie popraw już myślę,że dziś skończymy) i azrael

Opublikowano

Ziny,ripper(dt już w trakcie popraw już myślę,że dziś skończymy) i azrael

Wy nawet nie wiecie z czego truty dropia ? ;o

Z tych całych dandzełonów czy jak to tam też widziałem dropią ... Z baronównej itp

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Typowo ktoś ci sie wbija na spot. Ubije cie i jeszcze wyzywa. Ten metin nic sie nie zmienia.

obbqd5.jpg

Jeśli to czytasz to :) 

v33ywl.gif

Sprawdźcie też typa z nazwą NoName, na WH bije w AV2 

Opublikowano

Kur... pobrałem klienta i łatkę wszystko ładnie pięknie włączam klienta i dupa pisze wyskakuje czarne tło i za chwile białe tło sie pojawia i pisze nie można połączyć sie z programem ,próbowałem wszystkimi sposobami z forum i nic kur... to drugi  serw co mi nie chodzi na windows 7 kur... na jakim windows ten serwer był robiony na 95 lol .

xxx

post-1016012-0-69910100-1399745122.gif

zxc

Opublikowano

Kur... pobrałem klienta i łatkę wszystko ładnie pięknie włączam klienta i dupa pisze wyskakuje czarne tło i za chwile białe tło sie pojawia i pisze nie można połączyć sie z programem ,próbowałem wszystkimi sposobami z forum i nic kur... to drugi  serw co mi nie chodzi na windows 7 kur... na jakim windows ten serwer był robiony na 95 lol .

xxx

Na windows8 chodzi ok.Spróbuj ze zgodnością.

Opublikowano

próbowałem tak i wszystkimi sposobami co piszą na forum serwa i tu i nic taki błąd wyskakuje po uruchomieniu ze zgodnością ,

post-1016012-0-62893600-1399746247_thumb.png

zxc

Opublikowano

hahah no nie moge,założyłem konto pobrałem i zajrzałem do is .To jest żałosne ,eq na 70.75 w is?? hahah i to jakie ceny 10 zł za trute no bez jaj ,trzeba być idiotą by grać na tym czymś hah postoi 2 tygodnie nachapią sie i padnie norma.

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

brakuje jakiegoś pliku, wypakuj jeszcze raz, jeśli nie pomoże to ściągnij od nowa

Opublikowano

hahah no nie moge,założyłem konto pobrałem i zajrzałem do is .To jest żałosne ,eq na 70.75 w is?? hahah i to jakie ceny 10 zł za trute no bez jaj ,trzeba być idiotą by grać na tym czymś hah postoi 2 tygodnie nachapią sie i padnie norma.

To ty chyba na serwerze nie byles , na 125lvl sie ma z 700k kasy stalki po 1-3k chodza , dropia z kazdego metina wiec to nie problem . duzo broni juz na serwie jest 75lvl z dropu wiec nie mow ze  to przeszkadza ze w is

Opublikowano

3x up

To co jest w is nie swiadczy o osobach i o serwerze, zreszta sam sie przekonasz ;>.

Co do dt, probujemy wszystkimi sposobami i mamy nadzieje, ze teraz wszystko bedzie dzialac;)

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano

Można wiedzieć jaki problem z DT?

Serwer polecam, bo sponsoruje go True. 

Opublikowano

Można wiedzieć jaki problem z DT?

Serwer polecam, bo sponsoruje go True. 

Problem z DT jest taki iż nie działa nam funkcja timer a loop_timer to trochę roboty żeby przepisać i próbuje to naprawić w game

Opublikowano

Problem z DT jest taki iż nie działa nam funkcja timer a loop_timer to trochę roboty żeby przepisać i próbuje to naprawić w game

Podaj gg na pw, damy rade :)

Opublikowano

DT będzie jeszcze dzisiaj w nocy ?

Na zinach bodziakiem można possać xD

Napiepszają po 5k, surka wp spota trzyma całego, bodziak z 3 grupami słabo.

Taa surka trzyma xD NA 90 LVL z eq na błyskawice,miecz,strzały padłem na 3 grupkach xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...