Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astivia.pl [Dedyk] [Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajny bug :( 1 piasek kwarcowy kosztował mnie 500 PO lol.. Jak to możliwe ???

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

• Odpowiedzi 258
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1 wyprawa na DT kończy się pomyślnie natomiast kolejnych już nie idzie... coś jeszcze blokuje

Opublikowano

Zmniejszyłem o ciutkę ochronkę u sury BM zwiększyłem także o kawałek DMG mentala a roskę wycofamy jednak będzie to lepiej zrobić w proto.

Wiesz co 0.5% zwiększenie dmg mentala i 0,8% zmniejszenie ochrony nic nie da.

Macie strasznie niezrównoważone postacie... Mental słabszy w pvp od bodziak ? od kiedy ? A  u was tak właśnie jest :)

@Edit.

A no i mentalem więcej biję z broni jednoręcznej niż z dwuręki, też dziwny fakt :D

@Edit.

Przed chwilą wziąłem pvp z kumplem, który gra BM'em.

Moje statystyki(124lvl):

-Full abs na magię i miecze, nawet kurwa odp. na ogień zrobiłem.

-140 na luda( mam bao bao).

-Lepsze epiki.

-51k HP.

Statystyki BM'a(108lvl):

-Full abs na miecze/dwuręke.

-95 na luda.

-36k HP.

-Gorsze epiki.

No i co sobie myślicie ? biłem mu kurwa mać po 6k z duchowego ... i jeszcze mnie rozwalił 3:2... o mało tam ze śmiechu nie padłem do chuja... !

Popierdo****... nic dodać nic ująć :)

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

Pograłem chwile na serwerze i jednak kończe grę z powodu nudy jaka tam panuje..  Graczy zamiast przybywać z dnia na dzień ubywa..

- mało graczy

- niedopracowany Client

- niezrównoważone postacie ( Bm kosi wszystkich..)

- nie działające DT

- niedoświadczona Administracja..

- słaba reklama

Ogółem serwer nie ma przyszłości , Administracja nie potrafi naprawić najprostszych rzeczy (DT). Widać że nie zależy im bardzo na serwerze nawet nie potrafią ogarnać dobrej reklamy. To tyle w temacie , nikgo tu nie Hejtuje wyrażam tylko swoją opinie.. Powodzenia i pozdrawiam! :)

Uczeń
Opublikowano

Wiec powiem tak... GM nie ogarnia, kupiłem zwoje na 700 sm użyłem ich i co? nie ma, potem się dowiaduje od 1 z GM że zwoje nie działają...

Znowu GA Harnaś wie swoje f4mxaf.jpg

rk0sk6.jpg

Opublikowano

@Up.

Tak tak podobno gdzie Harnaś tam problemy i upadki serwerów :D

@Down.

Mam mentala 124 i uwierz idź w 1 rękę bo oni tego szybko nie naprawią, a 2-ręka na tym serwerze jedynie na dzikich psach się sprawdza.

@Edit.

A i serwer pod is :)

3.And...? bo nie rozumiem

Może chodzi o to, że robicie serwer pod zarobek na isie ? runy, kostiumy, fryzury, pety ... :)

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

Jako top 1 mental tego servera wypowiem się że mental jest tutaj kupą.

Przede wszystkim zmieńcie dmg broni 2 ręcznej, bo bije ona śmieszne wartości i coraz bardziej zastanawiam się czy nie iść dalej w 1 rękę która lepiej bije na mentalu...

Moim zdaniem powinniście od nowa napisać itemy i dla różnych klas dostosować itemy i w nich bony. Niektóre bony w epickach są bezsensu, od kiedy w bransie epickiej nie ma na ludzi?

Po co śmieszne bony w epickach pokroju omdlenie (które i tak nie działa) lub przeszywka - po co mi na mentalu przeszywka -.- % zostanie dodany do PŻ, to też - po co mi to na mentalu w pvp?

Opublikowano

Jako top 1 mental tego servera wypowiem się że mental jest tutaj kupą.

Przede wszystkim zmieńcie dmg broni 2 ręcznej, bo bije ona śmieszne wartości i coraz bardziej zastanawiam się czy nie iść dalej w 1 rękę która lepiej bije na mentalu...

Moim zdaniem powinniście od nowa napisać itemy i dla różnych klas dostosować itemy i w nich bony. Niektóre bony w epickach są bezsensu, od kiedy w bransie epickiej nie ma na ludzi?

Po co śmieszne bony w epickach pokroju omdlenie (które i tak nie działa) lub przeszywka - po co mi na mentalu przeszywka -.- % zostanie dodany do PŻ, to też - po co mi to na mentalu w pvp?

Właśnie z tymi mentalami jest coś nie tak bo jeden mnie bije po 6-9k a inny po 15k (bez kryta) a mam całe eq na 140 full abs itd. najlepiej by był zebrać osoby z największym lvlem(z wymaxowanym eq na swój lvl) i testować to pvp. Oczywiście każdą profkę zagarnąć do testu :P

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego po włączeniu launchera on przestaje działać i sie wyłącza? mam łatki aktualne. win7 nie mam żadnych firewallów antywirusów i innych szrotów.

21025763467572689828.png

Opublikowano

Ja już podziękowałem.

- Gdzie te miliony ludzi i reklama u youtuberów ? Jak cały czas 300 ludzi ...

- DT robicie od 5 dni, przepustki ciekawe skąd mam wziąć z IS ?

- Fryzura 30 luda 10 kryta 10 szycia w IS

Bajo, już wolę na xxx pograć dla fanu

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Ja już podziękowałem.

- Gdzie te miliony ludzi i reklama u youtuberów ? Jak cały czas 300 ludzi ...

- DT robicie od 5 dni, przepustki ciekawe skąd mam wziąć z IS ?

- Fryzura 30 luda 10 kryta 10 szycia w IS

Bajo, już wolę na mortku pograć dla fanu

1.Zobacz ilu YT nagrało cokolwiek sh4ke etc.

2.Nie ma ich w ISie.Naszą winą jest to,że coś blokuje timer w DT?

i na koniec nie reklamuj pls.

@V3n kupione w itemshopie czy od gracza bo 

http://prntscr.com/3j4fbi
Opublikowano

Serwer Dno mega dno exp jest fajny do 75 lvla potem już lipa słabo dopracowany, poza expieniem nie ma nic ciekawego do roboty, Nie polecam, zmarnowałem tylko czas pobierając ten serwer 

2gv2zrp.jpg

Opublikowano

1.Zobacz ilu YT nagrało cokolwiek sh4ke etc.

2.Nie ma ich w ISie.Naszą winą jest to,że coś blokuje timer w DT?

i na koniec nie reklamuj pls.

@V3n kupione w itemshopie czy od gracza bo http://prntscr.com/3j4fbi

1. Nagrało, ale gdzie te tłumy ? Dalej 300 osób max

2. No chyba nie naszą ? ^^

3. And to, że jak ktoś właduję w to to ma o wiele lepiej w pvp ?

UggNk9.gif

Opublikowano

Kurw* nie pasuje to wypierdala* z tego tematu, a nie ciągle płaczesz ... inni grają i jakoś nie płaczą jak ty 

Opublikowano

1. Nie trudno się z tym nie zgodzić, jednak ciężko oczekiwać nie wiadomo jakiej ilości graczy w tych ciężkich dla metina czasach, kiedy stoi n serwerów. Sukcesem jest i tak taka liczby graczy, niektóre serwery nawet tyle nie mają.

2. Jak najbardziej, na co Wy czekacie? Serwer stoi tyle, dodajcie te przepustki gdzie indziej... My mamy myśleć za Was? Widzę jakiś temat na forum Astivii odnośnie tych przepustek, ale co z tego? Teraz będziecie czekać kilka dni aż każdy się wypowie, a później kilka żeby dodać?

3. To już jest kwestia bezdyskusyjna. Gracza, który wpłaci sporą sumę na IS łatwo rozpoznać w m1. Przeważnie stoi z rangą na - i zabija każdego kto podejdzie. Bo kto mu podskoczy? 

Powinniście przetestować dmg postaci, kilka osób się skarży na słabego archera, bma czy mocnego mentala. 

Opublikowano

1. Nie trudno się z tym nie zgodzić, jednak ciężko oczekiwać nie wiadomo jakiej ilości graczy w tych ciężkich dla metina czasach, kiedy stoi n serwerów. Sukcesem jest i tak taka liczby graczy, niektóre serwery nawet tyle nie mają.

2. Jak najbardziej, na co Wy czekacie? Serwer stoi tyle, dodajcie te przepustki gdzie indziej... My mamy myśleć za Was? Widzę jakiś temat na forum Astivii odnośnie tych przepustek, ale co z tego? Teraz będziecie czekać kilka dni aż każdy się wypowie, a później kilka żeby dodać?

3. To już jest kwestia bezdyskusyjna. Gracza, który wpłaci sporą sumę na IS łatwo rozpoznać w m1. Przeważnie stoi z rangą na - i zabija każdego kto podejdzie. Bo kto mu podskoczy? 

Powinniście przetestować dmg postaci, kilka osób się skarży na słabego archera, bma czy mocnego mentala. 

Jak serwer jest dobry, to i ludzie przychodzą.

Przepustki mieli dodać do bossów, a ID od 2-3 ? dni szukają.

Jak grałem, ja 110 lv większość epiki vs sura 80lv z stalką, szponem i 15k mniej hp mnie rozwalał.

UggNk9.gif

Opublikowano

Serwer jedno wielkie dno.. Nawet DT nie potrafią naprawić i jeszcze mówią że to nie ich wina.. Śmieszni jesteście.. Co to za Administracja? Wydaje mi się że wy nawet banować nie umiecie bo bot za botem a o sprawach technicznych już tu nie wspomne. Chyba gorszej Administracji nie spotkałem na żadnym serwie. Oczywiście nie polecam!

Skąd dropi PD?

Opublikowano

Boże jaki FanBoy, proszę Cię uspokój się już ...

Wypowiedziałem swoją opinie ...

Twoja opinia Proszę Cię ... zaczynasz tak samo jak w dziale sfgame ... a tu Ci ciągle coś nie pasuje aż się nie chce patrzeć na twoje posty w każdym temacie 

Opublikowano

Twoja opinia Proszę Cię ... zaczynasz tak samo jak w dziale sfgame ... a tu Ci ciągle coś nie pasuje aż się nie chce patrzeć na twoje posty w każdym temacie 

Twoją logią odpowiem tak " To nie patrz" 

Tak moja opinia, coś nie pasuję fanboy'u ?

Serwer miał mieć 600 ludzi, tyle reklam ale nadal 300 ludzi, także powodzenia ode mnie ;)

UggNk9.gif

Opublikowano

Proszę tutaj dowody jak administracja załatwia sprawy na Ts po prostu was Ddosy walą i nic więcej tylko tyle potrafią więc NIE POLECAM TEGO SERWERA ! 

DOWÓD : http://i.imgur.com/2avgtq6.png

Ps.Nie mają licencji na forum bo ich nie stać szkoda gadać serwer postawiony na chwilę tylko POZDRO 600 NIE POLECAM TEGO SERWERA

Opublikowano

Proszę tutaj dowody jak administracja załatwia sprawy na Ts po prostu was Ddosy walą i nic więcej tylko tyle potrafią więc NIE POLECAM TEGO SERWERA ! 

DOWÓD : http://i.imgur.com/2avgtq6.png

Ps.Nie mają licencji na forum bo ich nie stać szkoda gadać serwer postawiony na chwilę tylko POZDRO 600 NIE POLECAM TEGO SERWERA

To wszystko?

mks jest w administracji ts, nie forum i gry to raz.

dwa, groziłeś mi, GROZIŁEŚ, że jeżeli nie dam ci moderatora to zgłosisz LEGALNE forum do IPS, także czekam niezmiernie na to, chętnie zobacze jak przychodzi mi wezwanie do sądu jak ty to stwierdziłeś.

Nie będzie mi żaden szczeniak grozić ani szantażować.

Dziś pojawi się nowa, odswieżona i dokładniejsza prezentacja, oczekujcie :)

Opublikowano

Twoją logią odpowiem tak " To nie patrz" 

Tak moja opinia, coś nie pasuję fanboy'u ?

Serwer miał mieć 600 ludzi, tyle reklam ale nadal 300 ludzi, także powodzenia ode mnie ;)

Server ktory juz stal nie ma prawa ustac dalej. Wiem, bo gralem na takim samy pare miesiecy wczesniej, wiem dlatego, ze poznaje po mapach i bossach i ulepkach. Nibt ty piszesz, ze jest te 300 a nawet tutaj nie bedzie 200 osob. Dlatego wymienilem sie kontami xD. Niby true wlozyl kase w reklame ale jakos tego nie widac. Szkoda mi true, ze zainwestowal w takie pliki. Gdzie kasa pojdzie w bloto. Ale to tylko 1 miesiac zarobku z is za ktory postawil tego dedyka. Wiec tylko pare "groszy" bedzie w plecy.

@top server jakos mi sie nie widzi. Wbilem 100 lvl i nie ma co robic, zrobilem eq i nie chce mi sie dalej bic lvl tylko dlatego, ze server zaraz padnie.

Zaraz harnasiek napiszesz, ze nie padnie ;)

1386175744-U112610.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...