Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astivia.pl [Dedyk] [Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 258
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ulepki dodam przy następnej konserwacji. 22:00 kolejna bo nie mogę ID znaleźć a na szybko nie będę szukał

Opublikowano

Ja polecam dodać jak najszybciej DT ;x

Skąd klejnoty zawiści ?

Zostały dodane te roski na bm ?

Roski dodane.Pisałem wiele razy o DT jak sytuacja wygląda.

Opublikowano

Tia true dalej hajsu brakuje :D

Ile graczy w godzinach szczytu ?

P.S te offy przy robieniu glupiego DT kojazy mi sie z malo doswiadczona administracja i malo ogarnieta. ( pozniej true bedzie musial dawac wiecej na reklame bo odejdzie pare ludzi przez to. Napewno nie graczy z wysokim lvl ale tych nowych )

1386175744-U112610.png
Opublikowano

@UP i @2UP Wystarczyło popatrzeć na poprzednią stronę..

Serwer dzialać działa, może czasem paść przez ataki, pewien team próbuje coś nam udowodnić, jebać ich.

@GordOnix ;)   coraz wiecej, zaczynaliśmy z setką osób, teraz liczba dochodzi prawie do 300...

Pograłem trochę i tak :

- Gdy masz kase wygrywasz pvp, fryzura 30 luda 10 kryta 10 szycia w is, bojownik 10k hp i 10 blok, 

- DT naprawiają od 3 dni, ciekawe skąd mamy wziąć przepustki

- Sura BM jest po prostu nie do rozwalenia w PVP

- Liczba graczy około 300 ?

- Nope.A kupony sm od czego są? Z tego co wiem parę osób handluje nimi

- Tak na testowym DT działa a na oficjalnym nope.Czekamy na azooma może on coś pomoże ( tak zasugerował mi arsob )

- Można dodać roski

- tak 220-250 teraz się wacha

tenor.gif

Opublikowano

Z tego co wiem ten serwer chyli się ku upadkowi z resztą podobnie jak 2 poprzednie serwery tego samego twórcy,sam Flourine tak twierdzi..

Opublikowano

Z tego co wiem ten serwer chyli się ku upadkowi z resztą podobnie jak 2 poprzednie serwery tego samego twórcy,sam Flourine tak twierdzi..

Ale ty głupoty pierdolisz chłopie.

Co do dt - macie info na stronie głównej.

Opublikowano

Pokaż mi choć 1 nowość która została dodana;)

Ten serwer to 1 wielki gotowiec który jest stawiany po raz 3.

Pozdro.

@Z czego dropią bronie na 70+lvl

Opublikowano

A ja powiem tak.

- Gdzie jest Harnaś serwer pada.

Więc powodzenia przy tworzeniu serwera gdzie zapewniacie że wszystko będzie okej a tak na prawdę to uja z tym prawdy.

Na serwerze jest mało graczy,nuda, niedziałające DT

No i oczywiście pozdrowienia dla kolegi @Up który sam napisał że to jeden wielki gotowiec stawiany po raz 3 czy tam 4.

Jedno wielkie gówno, Dziekuje.

Opublikowano

Pokaż mi choć 1 nowość która została dodana;)

Ten serwer to 1 wielki gotowiec który jest stawiany po raz 3.

Pozdro.

@Z czego dropią bronie na 70+lvl

A ja powiem tak.

- Gdzie jest Harnaś serwer pada.

Więc powodzenia przy tworzeniu serwera gdzie zapewniacie że wszystko będzie okej a tak na prawdę to uja z tym prawdy.

Na serwerze jest mało graczy,nuda, niedziałające DT

No i oczywiście pozdrowienia dla kolegi @Up który sam napisał że to jeden wielki gotowiec stawiany po raz 3 czy tam 4.

Jedno wielkie gówno, Dziekuje.

Poraz 2 jak już, bo jest to reaktywacja Cavisa, że tak to ujme to raz.

Dwa, co do DT już pisane było setki razy - patrzcie strone główną.

Opublikowano

Pliki z serwera Cavis zero zmian, kopia Cavisa ale serwer wydaję się stabilny no i dość fajny dla graczy niewymagających.

Mam parę zastrzeżeń, o których powinniście wiedzieć.

-Dużo rzeczy jest dostępne tylko w is (dla przykładu runy II i II stopień, kostiumy, bao bao...) dlatego ludzie, którzy nie wydają na is są mocno osłabiani.

-Technicy nie do końca umieją naprawić DT :)

-Administracja rzadko sprawdza sugestie graczy na forum( dla mnie to istotne).

-Exp jest dość nudny.

-Nie wiem jak jest teraz ale 2 dni temu bm był nie do zabicia, zresztą jak na Cavis, a mental w pvp radzi sobie gorzej niż bodziak, dość dziwne :D

Ale jest duży plus, graczy z dnia na dzień jest coraz więcej ;)

Jeśli jesteś graczem niewymagającym i nie lubisz  nowości to ten serwer jest właśnie dla Ciebie.

P.S. To moja obiektywna opinia i nie  szczekaj jak się nie zgadzasz, po prostu napisz swoją :)

@Edit.

Poraz 2 jak już, bo jest to reaktywacja Cavisa, że tak to ujme to raz.

Dwa, co do DT już pisane było setki razy - patrzcie strone główną.

Przepraszam ale mówiliście, że team jest zupełnie inny, że jest wiele nowości no i to tylko pliki :) 
Kłamaliście ? 

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

Pliki z serwera Cavis zero zmian, kopia Cavisa ale serwer wydaję się stabilny no i dość fajny dla graczy niewymagających.

Mam parę zastrzeżeń, o których powinniście wiedzieć.

-Dużo rzeczy jest dostępne tylko w is (dla przykładu runy II i II stopień, kostiumy, bao bao...) dlatego ludzie, którzy nie wydają na is są mocno osłabiani.

-Technicy nie do końca umieją naprawić DT :)

-Administracja rzadko sprawdza sugestie graczy na forum( dla mnie to istotne).

-Exp jest dość nudny.

-Nie wiem jak jest teraz ale 2 dni temu bm był nie do zabicia, zresztą jak na Cavis, a mental w pvp radzi sobie gorzej niż bodziak, dość dziwne :D

Ale jest duży plus, graczy z dnia na dzień jest coraz więcej ;)

Jeśli jesteś graczem niewymagającym i nie lubisz  nowości to ten serwer jest właśnie dla Ciebie.

P.S. To moja obiektywna opinia i nie  szczekaj jak się nie zgadzasz, po prostu napisz swoją :)

Runy są w dropie, tylko musimy w głónej mierze pierw DT naprawić, bo on blokuje wstępy na wszystkie dungeony gdzie można runy zdobyć, tak samo z bossów.

Przy DT pomagają nam jedni z najlepszych z MPC i uwierz, nie jest to łatwe, bo DT działa na testowej maszynie - u nas nie, także wszystko jest sprawdzane co może kolidować, blokować itp.

Sugestie sprawdze dziś wieczorem, bo czasem przeglądam ale na razie priorytetem jest ustabilizowanie serwera do końca taki jak powinien być, a następnie sugestie i nowości.

Exp zostaje.

Co do BM-a, dodaliśmy roske na magie która powinna ustabilizować sytuacje.

Co do graczy - zgadzam się, z dnia na dzien przybywa... jeżeli potrafi dojść do 150 online od rana, to dla nas jest to sukces bo startowaliśmy z liczbą 80 graczy, a trzeba wziąć pod uwage, że większość graczy się uczy i od rana przebywa w szkole.

Dzięki za opinie :)

Opublikowano

Runy są w dropie, tylko musimy w głónej mierze pierw DT naprawić, bo on blokuje wstępy na wszystkie dungeony gdzie można runy zdobyć, tak samo z bossów.

Przy DT pomagają nam jedni z najlepszych z MPC i uwierz, nie jest to łatwe, bo DT działa na testowej maszynie - u nas nie, także wszystko jest sprawdzane co może kolidować, blokować itp.

Sugestie sprawdze dziś wieczorem, bo czasem przeglądam ale na razie priorytetem jest ustabilizowanie serwera do końca taki jak powinien być, a następnie sugestie i nowości.

Exp zostaje.

Co do BM-a, dodaliśmy roske na magie która powinna ustabilizować sytuacje.

Co do graczy - zgadzam się, z dnia na dzien przybywa... jeżeli potrafi dojść do 150 online od rana, to dla nas jest to sukces bo startowaliśmy z liczbą 80 graczy, a trzeba wziąć pod uwage, że większość graczy się uczy i od rana przebywa w szkole.

Dzięki za opinie :)

Żadnych pretensji ja jestem z tych wyrozumiałych graczy i rozumiem jakie początki są ciężkie.

Co do run to sprawdźcie czy dodaliście je do dropu i ile %, chodzę na dungi, bossy cały czas i mam z 100 run ale I stopnia, mój koleżka również nie dropnął żadnej runy II stopnia, a pierwszego całe depo :)

Sprawdź proszę ;)

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

Sobie chyba jaja robicie -.- 

>>>Co do BM-a, dodaliśmy roske na magie która powinna ustabilizować sytuacje.<<<

Pomyśleliście o smoku healerze może ??? nie kurwa -.- Teraz to szaman będzie tylko z dzwona/wachlarza bił bo skillami to psy w m1 pozabija może.... -.-

Osłabcie Bm'a a nie kurwa rosa na magie ...

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Sobie chyba jaja robicie -.-

>>>Co do BM-a, dodaliśmy roske na magie która powinna ustabilizować sytuacje.<<<

Pomyśleliście o smoku healerze może ??? nie kurwa -.- Teraz to szaman będzie tylko z dzwona/wachlarza bił bo skillami to psy w m1 pozabija może.... -.-

Osłabcie Bm'a a nie kurwa rosa na magie ...

Zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce na ~150lvlach. ale jeżeli na prawdę bedzie tragicznie to go osłabimy.

Opublikowano

Zmniejszyłem o ciutkę ochronkę u sury BM zwiększyłem także o kawałek DMG mentala a roskę wycofamy jednak będzie to lepiej zrobić w proto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...