Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] Vorms Last Chaos

hiowcaheh

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 236
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Masz jakiegoś antywirusa? Miałam ten sam problem do czasu, gdy odinstalowałam G-Data całkowicie z komputera. Zauważyłam, że tylko na Vorms wykrywa jakiegoś wirusa :3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

ja też mam ciągle dc pomoże ktoś ? wszystko wyłączone 

Spróbujcie jeszcze raz zainstalować grę bez antywirusa i odpalać jako Administrator... Nie mam pomysłów co to by mogło być. 

Opublikowano

tego się nie instaluje tylko wypakowywuje, pozatym odpalam zawsze jako admin ;/// jak już nie będę miał dc to co mam tam robić :D? tzn jak zacząc ;>

Spróbujcie jeszcze raz zainstalować grę bez antywirusa i odpalać jako Administrator... Nie mam pomysłów co to by mogło być. 

I jak nie wiesz to nie pisz piękna ;*

Opublikowano

tego się nie instaluje tylko wypakowywuje, pozatym odpalam zawsze jako admin ;/// jak już nie będę miał dc to co mam tam robić :D? tzn jak zacząc ;>

I jak nie wiesz to nie pisz piękna ;*

Podczas wypakowywania antywirus może do kwarantanny wrzucić pliki, mi się tak nie raz zdarzyło. ;) 

Opublikowano

Podczas wypakowywania antywirus może do kwarantanny wrzucić pliki, mi się tak nie raz zdarzyło. ;)

Całkowicie się z Tb zgadzą, co jakieś 10-15 minut ciągle mam jakieś dc enought of cos tam , ogl serwer fajny ale dzięki temu że mam to dc nie da się grać; //

Opublikowano

Całkowicie się z Tb zgadzą, co jakieś 10-15 minut ciągle mam jakieś dc enought of cos tam , ogl serwer fajny ale dzięki temu że mam to dc nie da się grać; //

Z tego, co wiem to na forum jest opisane jak rozwiązać problem z perm DC.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@PFFP napisałeś o sobie w tym momencie.

@przemek723 Jak widać na stronie gra tutaj masa ludzi. Polaków... Nie powiem Ci, ale raczej też gra sporo. Ja osobiście przestałam tu grać, bo dzieją się tu cuda. Przejmowanie grodu na bugu i chociaż był obecny staff to i tak nic z tym nie zrobił :p Nie zauważył xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Jest sens tutaj grac?

Tak. To chyba jeden z największych serwerów na chwilę obecną. Tylko, że jak już dorobisz się wszystkiego (co nie jest bardzo trudne), a nie masz z kim grać to zacznie być nudno. :p

Opublikowano

Na Dynasty troche nuda :/. Jeżeli tutaj graja polacy mozna pograc

Grają. Ale z tego, co widziałam to część osób już odeszła (przynajmniej tymczasowo), bo tam serio nudą wieje.

Opublikowano

Grają. Ale z tego, co widziałam to część osób już odeszła (przynajmniej tymczasowo), bo tam serio nudą wieje.

Nudą wieje dla tych co gra kończy się na wbiciu maxa ;) Max na tym serwie to nie problem szczerze nic nie jest tu problemem a fajnie można się pobawić z ekipą..

Opublikowano

Nudą wieje dla tych co gra kończy się na wbiciu maxa ;) Max na tym serwie to nie problem szczerze nic nie jest tu problemem a fajnie można się pobawić z ekipą..

Jeżeli uważasz, że grę skończyłam na wbiciu maxa to się mylisz. ;) Grałam na tym serwerze od BETY, więc wiem, kiedy zaczyna wiać nudą. (:

Opublikowano

Ja nie grałem od bety, i ? Straciłęm cos? ;/ Może kilka bugów :) Ale gram już z miesiąc tam i robienie postaci na maxa mi się nie nudzi a co mowa o innych rzeczach ;/ Więc podsumowując każdy robi co innego i co innego jest dla niego zabawą a o to tu chodzi;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...