Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] Vorms Last Chaos

hiowcaheh

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 236
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm a polecasz ogolnie gre tytanem pod kondycje? bo wydaje mi sie ze skoro sa tutaj kamienie latwo dostepne to kondycja nie szczegolnie potrzebna?

ODRAZU zapytam czy jezeli robie sobie kilka kont i co 12h na te konta robie sobie vote to grozi mi ban? czy to jest dozwolone?

bo robie np 4 konta i w tym samym czasie na 4 konta przybywa mi po 1k cash

Opublikowano

Nie znam się na tytanach xD Ale tutaj gra ich sporo, więc możesz kogoś złapać i zapytać.

Jeżeli konto jest na tym samym IP możesz wyłapać bana, na 1 IP możesz posiadać maksymalnie 3 konta. 

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Nie, jak już pisałam 3 to dozwolona ilość. Jeżeli chcesz więcej to musisz kombinować xD

Oczywiście nie słyszałam jeszcze o banie za nadmierną ilość kont, ale z tego co pisał adm to tak jest niby...

k1hvCVp.gif

Opublikowano

jak masz IP zmienne to Gówno ci zbanuja

A czy "gówno" to Twoje imię, że piszesz je z dużej litery?

Nie każdy ma zmienne IP, a gdy adminowi zachce się sprawdzić, każdy dostał by bany za te konta. Tyle, że mu się nie chce.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

a no mam 3 i codziennie na 3 robie cash czyli nie dostane bana?

Nie, nie dostaniesz. 

Nie znam się na tytanach xD Ale tutaj gra ich sporo, więc możesz kogoś złapać i zapytać.

Jeżeli konto jest na tym samym IP możesz wyłapać bana, na 1 IP możesz posiadać maksymalnie 3 konta. 

Ciekawe, ja tam narobiłam z 30 kont i bana nie mam. :s

A czy "gówno" to Twoje imię, że piszesz je z dużej litery?

Nie każdy ma zmienne IP, a gdy adminowi zachce się sprawdzić, każdy dostał by bany za te konta. Tyle, że mu się nie chce.

Właśnie w tym problem, że mu się nie chce i ludzie na tym korzystają, a Ci, którzy nie wiedzą jak sobie tworzyć x kont na jednym IP tracą i zniechęcają się do gry. ;) 

Opublikowano

Czytajcie uważnie moje posty. Napisałam:

A GDY ADMINOWI ZACHCE SIĘ SPRAWDZIĆ, KAŻDY BY DOSTAŁ BANY ZA TE KONTA. TYLE, ŻE MU SIĘ NIE CHCE.

Teraz zrozumieliście czy mam jeszcze czcionkę powiększyć dla przejrzystości? 

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Nie denerwuj się :D Poprostu Cię olewają :) Chyba zaraz to pobiore to może ktoś by mnie przygarną ? :P

Później mogę Cię zgarnąć do guild ;)

#szukaj mnie ch4 Nessaia

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Później mogę Cię zgarnąć do guild ;)

#szukaj mnie ch4 Nessaia

Byłem troszkę zajęty więc pobieram dopiero teraz. Przepraszam, zawitam za 30 min :)

73383320936140824091.jpg

Opublikowano

hehe jak to 3konta ja 3konta ktos z rodziny 3konta ktos inny i mozna zrobic tyle kont ze hoho :)

ps jak zrobic wepa +100?/200?

Opublikowano

hehe jak to 3konta ja 3konta ktos z rodziny 3konta ktos inny i mozna zrobic tyle kont ze hoho :)

ps jak zrobic wepa +100?/200?

Hahaha xD Ale Ty człowieku rozumem nie grzeszysz xD

Myślisz, że jakby zaczął banować za mc to by patrzył czy to Twoje a to brata? Dobre! You made my day!

k1hvCVp.gif

Opublikowano

To ty za to grzeszysz ze hoho

nie o to chodzilo

a chodzilo o to ze sie da zalozyc 3konta a 4 ni..uja bo przycisku nie ma i wtedy ktos z np rodziny moze zalozyc u siebie

Opublikowano

To ty za to grzeszysz ze hoho

nie o to chodzilo

a chodzilo o to ze sie da zalozyc 3konta a 4 ni..uja bo przycisku nie ma i wtedy ktos z np rodziny moze zalozyc u siebie

A czy ja czasem wcześniej nie pisałam o tym, iż na zmienionym IP możesz sobie zakładać kolejne trzy i tak w kółko? Pisałam ale widzę u kolegi z czytaniem też krucho.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

A czy ja czasem wcześniej nie pisałam o tym, iż na zmienionym IP możesz sobie zakładać kolejne trzy i tak w kółko? Pisałam ale widzę u kolegi z czytaniem też krucho.

Raczej nie umnie ale u ciebie i od kiedy jestesmy kolegami?

Przeczytaj dokladnie te posty ktore ja napisalem a nie lecisz tylko na posty

Czasem wypada przejsc sie . No ale jak tego sie nie robi to widac u przed mowcy co sie dzieje

Ps. nie odpowiadam na kolejny twoj post ..

Ps2. Kiedy te "forum" bedzie forum a nie smietnikiem spamem wyzywaniem i itp ?

moze tak pora wziasc regulamin przerobic i by cos to bylo by warte...

Opublikowano

Raczej nie umnie ale u ciebie i od kiedy jestesmy kolegami?

Przeczytaj dokladnie te posty ktore ja napisalem a nie lecisz tylko na posty

Czasem wypada przejsc sie . No ale jak tego sie nie robi to widac u przed mowcy co sie dzieje

Ps. nie odpowiadam na kolejny twoj post ..

Ps2. Kiedy te "forum" bedzie forum a nie smietnikiem spamem wyzywaniem i itp ?

moze tak pora wziasc regulamin przerobic i by cos to bylo by warte...

No, u Ciebie, u Ciebie :D

Czytam, spokojnie, czytanie ze zrozumieniem mam opanowane w przeciwieństwie do Ciebie, jak i ortografię :)

No właśnie, wyjdź i przejdź się do biblioteki po słownik jakiś ;)

Ps. Cieszę się, na prawdę sprawiłeś mi radość w tym momencie.

Ps2. Usuń swe konto, lub zaprzestań pisania a ujrzysz, iż forum przestanie być śmietnikiem.

Regulamin to nie twoja brożka, od tego jest administrator nie Ty. On go ustala a tobie gówno do gadania ;) Regulamin jest jaki jest, w sumie idealny. I trzeba go znać żeby nie dostać ostrzeżenia jak Ty wyżej hue hue...

@ Dobra a teraz tak serio, na czym polega affi w Tarian (Ramslo)? Bo niby trzeba zdobyć 25kk pkt żeby dostać te acc, ale jak się je odbiera? Ja coś wyczytałam, że dostaje się questa i później wybiera reward w postaci acc, ale tego questa dostałam i usunęłam, więc nie dostane już acc? xD Te pytanie nie dla ukrycia spamu, pytam serio, bo nigdy tego affinity nie robiłam...

k1hvCVp.gif

Opublikowano

dla ukrycia spamu haha dobre

pytasz sie na czym polega ten klub a pozniej mowisz ze go zrobiles (czyli wiesz na czym polega)

Te zadanie sie przyjmuje i odrazu oddaje nic nie potrzeba robic ;))

Opublikowano

dla ukrycia spamu haha dobre

pytasz sie na czym polega ten klub a pozniej mowisz ze go zrobiles (czyli wiesz na czym polega)

Te zadanie sie przyjmuje i odrazu oddaje nic nie potrzeba robic ;))

Po 1: Miałeś nie odpisywać na moje posty.

Po 2: 

bo nigdy tego affinity nie robiłam...

Przeczytaj to z 10 razy, może zobaczysz.

Po 3: Jakie questy? Dostałam wcześniej przy 200k pkt chyba, ale go usunęłam (taką rolkę z questem, co się dostaje od każdego affinity). Może mi ktoś normalny to wytłumaczyć? -.-

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...