Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] Vorms Last Chaos

hiowcaheh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grają. Ale z tego, co widziałam to część osób już odeszła (przynajmniej tymczasowo), bo tam serio nudą wieje.

Ja się wcale nie dziwię, że uciekają, skoro Ty tam grasz xD

Serwer fajny, ale mogli by zmniejszyć expa od 185 do 200, bo za szybko się wbija. Jak zwykle genialny ktoś wymyślił, że lepiej dać w ch mocne moby i dużo expa za nie, zamiast normalne moby i mniej expa. Admini jak widać nigdzie nie grzeszą inteligencją... Ale co się dziwić, to nie oni muszą expić więc mają na to wywalone.

@1361622928-U485574.pngghost723 zabawa tu jest, bicie plebsnej gildii. Nic poza tym już nie zostało

• Odpowiedzi 236
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja się wcale nie dziwię, że uciekają, skoro Ty tam grasz xD

Serwer fajny, ale mogli by zmniejszyć expa od 185 do 200, bo za szybko się wbija. Jak zwykle genialny ktoś wymyślił, że lepiej dać w ch mocne moby i dużo expa za nie, zamiast normalne moby i mniej expa. Admini jak widać nigdzie nie grzeszą inteligencją... Ale co się dziwić, to nie oni muszą expić więc mają na to wywalone.

@1361622928-U485574.pngghost723 zabawa tu jest, bicie plebsnej gildii. Nic poza tym już nie zostało

O, no to fajnie, wykurzę całe frajerstwo z serwerów LC, żeby mi rozgrywki nie psuli. : 3

+ nie gram na Vormsach na razie, więc to jednak chyba nie przeze mnie (a szkoda, taką władzę mieć...). ;<

Btw. właśnie dobrze zrobili, że dali mocniejsze mobki do bicia lvl-a. ^^ Ja wiem, że nie każdy umie grać w instancjach chociaż minimalnie 'hard', ale to nie znaczy, że wszystko ma być na jednego skilla. ;)

Opublikowano

Ty masz moc, jedną w swoim rodzaju haha xD

Popieram, lepiej byłoby expić na normal mobach niż na w ciul mocnych, bo to nie jest zabawa.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Ja gram 2 miesiąc i nadal mam 1 postać i niedawno wbiłem 200 lvl  I nie narzekam na nudę  na tym serwerze Zawsze jest co robić bossy lub pomaganie innym Więc nie rozumiem osób które wbijają 200 lvl i kończą grę bo nie maja co robić ... Wychodzi z tego że nie umieją grać w tą grę ...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ale bić cały czas jedne bossy to jednak się troche nudzi :p A widać nie bardzo garną się do wprowadzania nowych bossów czy nawet questów dziennych ciekawych z fajnym rewardem bo nie wiem, czy dobrze pamiętam ale tu nie ma czegoś takiego :s

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Ale bić cały czas jedne bossy to jednak się troche nudzi  :P A widać nie bardzo garną się do wprowadzania nowych bossów czy nawet questów dziennych ciekawych z fajnym rewardem bo nie wiem, czy dobrze pamiętam ale tu nie ma czegoś takiego :s

Powiem tak jest forum Jest są działy Można coś napisać Propozycje jakieś :) A nic sami nie dodają bo widzą że nikt nic nie pisze Proste 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ty masz moc, jedną w swoim rodzaju haha xD

Popieram, lepiej byłoby expić na normal mobach niż na w ciul mocnych, bo to nie jest zabawa.

No, szkoda, że Tobie w tym nie dorównuję. ;<

Powiem tak jest forum Jest są działy Można coś napisać Propozycje jakieś  :) A nic sami nie dodają bo widzą że nikt nic nie pisze Proste 

Propozycji było wiele. Tylko administracja większość z miejsca odrzuca. :p

Opublikowano

Ten serwer dziala ? Bo sa wakacje i troche mi sie nudzi i chcialbym ten wolny czas (3h dziennie) poswiecic na stare dobre LC ;P

(Wkoncu nie gram w ta gre  od półtora roku :P)

Opublikowano

Ten serwer dziala ? Bo sa wakacje i troche mi sie nudzi i chcialbym ten wolny czas (3h dziennie) poswiecic na stare dobre LC ;P

(Wkoncu nie gram w ta gre  od półtora roku :P)

Działa. ;) Na chwilę obecną to jeden z największych privów. :)

Opublikowano

Jest jakas polska ogarnieta gildia ? :P

I jaka postac jest OP na tym serwerze ? Bardziej Assasin czy ta czarownica

Opublikowano

Jest jakas polska ogarnieta gildia ? :P

I jaka postac jest OP na tym serwerze ? Bardziej Assasin czy ta czarownica

Co do polskich gildii to było AngryBirds i HQ, ale nie wiem czy HQ jeszcze istnieje. 

OP postać... na pewno Archwizard. Nie wiem czy szelmy/ex-szelmy są OP, bo nie grałam nimi. :p 

Opublikowano

Co do polskich gildii to było AngryBirds i HQ, ale nie wiem czy HQ jeszcze istnieje. 

OP postać... na pewno Archwizard. Nie wiem czy szelmy/ex-szelmy są OP, bo nie grałam nimi. :P

AngryBirds jest i będzie :) HQ nie widziałem już dłuższą chwilę nwm czmeu fajnie się ich biło ;p

Jesli op postać to Archwizard i Archer jedne z najlepszych , tytan w dobrych rękach też jest good ,

Opublikowano

To tak właśnie jest, że jak się jakąś gildię bije to zaraz się rozwala/ucieka gdzie indziej :c

Zrobili coś z tymi mobami w Hell? Czy dalej się tak ciulowo farmi affi?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

To tak właśnie jest, że jak się jakąś gildię bije to zaraz się rozwala/ucieka gdzie indziej :c

Zrobili coś z tymi mobami w Hell? Czy dalej się tak ciulowo farmi affi?

w tydzien masz full afff hell jak sie opierdzielasz 

1390144171-U592769.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam prosbe moglby ktos zrobic poradnik do tego serwa?

1. Gdzie epxic na kazdym levelu

2. Jak zarobic?

3. skad Sety itp

4. Nadal nie ogarniam i chyba nigdy nie ogarne na czym polega to afinity xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...