Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] Vorms Last Chaos

hiowcaheh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, gra dużo polaków. Chociaż na czacie nie masz co wołać bo raczej nikt nie odpisze, ale jeżeli potrzebujesz pomocy szukaj mnie w grze, nick Nessaia póki co, zwykle ch1/ch3. Wezmę do gildii, pomożemy i wytłumaczymy, TS-a też planujemy otworzyć już niedługo więc będzie można pogadać :) Teraz jestem ch3 więc jeżeli coś to pisz. A jeżeli mnie nie zastaniesz to pisz pod nick -=>Bloody.! albo XxFTWxX (do niego po ang).

k1hvCVp.gif

• Odpowiedzi 236
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czego miasto jest gdzie indziej  niz ja?

88053107315099072267.jpg

@Edit

Dobra znalazłem teleportera :D

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Wie ktos dlaczego tak sie stalo uzywam skila to mi wziolo hp xD jak mam typa zabic jak mi hp bierze xD

Moze bys napisal jakiego skilla uzywasz..

Czego miasto jest gdzie indziej  niz ja?

88053107315099072267.jpg

@Edit

Dobra znalazłem teleportera :D

Mapa nie jest zmieniona a Juno jest te co kiedys czyli ep2.

Nastepnym razem uzyj spoilera do zdjec bo zaraz mody beda sie czepiac :P

Opublikowano

Bo mody tu to dzieciaki nie mające życia widocznie xD Huhu nie bulwersować się od razu nudzę się tylko.

Co tam na serwie takiego ciekawego, że przyciąga ludzi? Może ktoś opowiedzieć, hmmmmm? xD

Opublikowano

Bo mody tu to dzieciaki nie mające życia widocznie xD Huhu nie bulwersować się od razu nudzę się tylko.

Co tam na serwie takiego ciekawego, że przyciąga ludzi? Może ktoś opowiedzieć, hmmmmm? xD

Nie no, jakby to byly dzieciaki to jeszcze no dobra tylko jeden mod nie jest dzieciakiem (Neoxyh) ale sie zachowuje gorzej :P

Co do tego serwa to wiesz ja mysle ze ludzi przyciaga to ze serwer jest taki for fun nie pay2win, cash za free (glosowanie za 1k cash co 12h), no i ogolem idzie grac i dojsc do czegos bez niczego i mysle ze grody tez sa fajne ogolem ludzie graja dla funu i cs'ow .

Opublikowano

Nie no, jakby to byly dzieciaki to jeszcze no dobra tylko jeden mod nie jest dzieciakiem (Neoxyh) ale sie zachowuje gorzej :P

Co do tego serwa to wiesz ja mysle ze ludzi przyciaga to ze serwer jest taki for fun nie pay2win, cash za free (glosowanie za 1k cash co 12h), no i ogolem idzie grac i dojsc do czegos bez niczego i mysle ze grody tez sa fajne ogolem ludzie graja dla funu i cs'ow .

Ja to widze tak, że modami zostają tutaj osoby uciśnione haha w szkołach były tępione to sie muszą wyżyć jakoś a tutaj wirtualnie to niestety najlepiej bo w mordeczke nie dostana a tak to sie boją no ale tyle ich, dajcie im żyć wedlug ich zasad to jest ich świat to im nie zabierajcie tylko niech pamiętają że OSAMA I TAK WAS ZAPIERDOLI

A expienie idzie szybko czy wolno? Bo wiesz grałem w te grę ostatnio jakieś 6 lat temu na globalu polskim wiec nie orientuje się specjalnie co i jak, moze bym sobie wrocil o ile tu takie nie przyjemne osoby nie graja bo psują grę jakies rady jak zaczac?

Opublikowano

Ja to widze tak, że modami zostają tutaj osoby uciśnione haha w szkołach były tępione to sie muszą wyżyć jakoś a tutaj wirtualnie to niestety najlepiej bo w mordeczke nie dostana a tak to sie boją no ale tyle ich, dajcie im żyć wedlug ich zasad to jest ich świat to im nie zabierajcie tylko niech pamiętają że OSAMA I TAK WAS ZAPIERDOLI

A expienie idzie szybko czy wolno? Bo wiesz grałem w te grę ostatnio jakieś 6 lat temu na globalu polskim wiec nie orientuje się specjalnie co i jak, moze bym sobie wrocil o ile tu takie nie przyjemne osoby nie graja bo psują grę jakies rady jak zaczac?

Osama nie zyje xD

PL nie ma 6-ciu lat ^^

Expi sie szybko :P a pk jak sie trafi nie ma jakos duzo ludzi co specjalnie pkuja :P

Opublikowano

Radzę trochę przystopować, bo takie posty nie będą tolerowane. 

Expienie idzie szybko, jest to custom expienie więc nie takie samo jak na polaku. 

Opublikowano

Radzę trochę przystopować, bo takie posty nie będą tolerowane. 

Expienie idzie szybko, jest to custom expienie więc nie takie samo jak na polaku. 

Bo co? Wyraził swoje zdanie, czyta wasze posty od dłuższego czasu i powiedział co o was myśli;) Widzę, że Ciebie to zabolało no ale cóż ^^ Bardzo można zranić człowieka przez internet, oj bardzo xD Beka w chuj.

Expienie jest tu fajnie, szybkie tyle że trochę problemów od 160+ jest bo te questy w Tarian to masakra xD

@ColdHeart i pisałam Ci coś na ten temat -.- Nie wygaduj głupot!

@Karyvlea ps gdzie są moje pkt za poradniki, takie małe pytanie? Przez to, że jesteśmy skłóceni nie należą mi się? Oj chyba zostanie to zgłoszone.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Bo co? Wyraził swoje zdanie, czyta wasze posty od dłuższego czasu i powiedział co o was myśli;) Widzę, że Ciebie to zabolało no ale cóż ^^ Bardzo można zranić człowieka przez internet, oj bardzo xD Beka w chuj.

Expienie jest tu fajnie, szybkie tyle że trochę problemów od 160+ jest bo te questy w Tarian to masakra xD

@ColdHeart i pisałam Ci coś na ten temat -.- Nie wygaduj głupot!

@Karyvlea ps gdzie są moje pkt za poradniki, takie małe pytanie? Przez to, że jesteśmy skłóceni nie należą mi się? Oj chyba zostanie to zgłoszone.

My po prostu wykonujemy co do nas należy i tyle. Wasze zdanie o mnie naprawdę mi wisi, nie wiem co sobie wyobrażasz pisząc takie rzeczy... A to co on napisał to była prowokacja do flamewar'u co jest odpowiednio karane, równie dobrze mogłam być zła i niedobra i bez słowa wcisnąć mu punkty i bana. I jeżeli uważacie, że jesteśmy naprawdę tacy okropni to się możemy zacząć inaczej rozmawiać, bo trochę przeginacie. Dostajecie ostrzeżenia słowne, a i tak macie je głęboko gdzieś, a one są właśnie po to żeby nie było ponownie takiej sytuacji. 

Co do Twoich poradników - NIE MAM obowiązku dawać Ci punkty za poradniki, po za tym nie poprosiłaś mnie o nie, więc nie widzę powodów żebym sama z dobrego serca Ci je wstawiała. Napisz do mnie pw, wyślij mi link do poradników i możemy na ten temat porozmawiać. Możesz to zgłosić, ale odpowiedź dostaniesz taką samą jak ja Ci teraz tutaj napisałam. Po za tym ja swoich konfliktów nie przenoszę tutaj, to co się dzieje na serwerach dzieje się tam, to co się dzieje tutaj to jest inna bajka i naprawdę bez znaczenia dla mnie czy się kochamy czy nienawidzimy. 

Opublikowano

to się możemy zacząć inaczej rozmawiać

Wtf? Co to znaczy? xD

Nadal jest bug z wepami +100 i +200? Ktoś coś wie? 

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

Wtf? Co to znaczy? xD

Nadal jest bug z wepami +100 i +200? Ktoś coś wie? 

Am, chyba serwery pomyliłeś, bo na Vormsach to jedynie działają wszystkie bugi i hacki. :x Wepów +100/200 nie widziałam. xD

Opublikowano

Nie, nie. Nic nie pomyliłam. Widziałam tam wepy tytana +100 i 200. :P

Opublikowano

Nie, nie. Nic nie pomyliłam. Widziałam tam wepy tytana +100 i 200. :P

Pomyliłaś*, przepraszam, nie zwróciłam uwagi. :p

W każdym razie.. no grałam tam jakiś czas, wczoraj też byłam i nie miałam okazji widzieć wepów +100/200. xD

Opublikowano

Jeżeli admin sprawdza mi konto już tydzień i nie mam żadnej odpowiedzi od niego to usuwanie buga zajmie mu chyba parę dobrych miesięcy.. 

Kolejny staff który zaczyna mnie denerwować. Wrócę na ten server dopiero gdy zrobią coś z hackami/bugami/edytowaniami clientów etc. - z moich obliczeń wychodzi, że nigdy  :rolleyes:

Trzeba szukać lepszego servera bo gra na tym nie jest już fajna. Szkoda tylko czasu poświęconego na tą grę. 

Nie polecam tego servera, chyba że coś zacznie się zmieniać na lepsze. Czas pokaże.  B)

ubh6c.png
Opublikowano

Jeżeli admin sprawdza mi konto już tydzień i nie mam żadnej odpowiedzi od niego to usuwanie buga zajmie mu chyba parę dobrych miesięcy.. 

Kolejny staff który zaczyna mnie denerwować. Wrócę na ten server dopiero gdy zrobią coś z hackami/bugami/edytowaniami clientów etc. - z moich obliczeń wychodzi, że nigdy  :rolleyes:

Trzeba szukać lepszego servera bo gra na tym nie jest już fajna. Szkoda tylko czasu poświęconego na tą grę. 

Nie polecam tego servera, chyba że coś zacznie się zmieniać na lepsze. Czas pokaże.  B)

Sam bug już od kilku miesięcy jest z tymi plusami wepów.. Dawno mnie tam nie było ale jeśli to naprawione nie jest to zgadzam się z Tobą, nie warto marnować na ten serwer czasu. ^^

Opublikowano

E tam, gderacie :D

Fajnie się zabija "ownerów" Dratan pod Ramslo :p I to jest +, że można sobie poczytać płaczu na czacie i to daje sens grania tutaj ^^

Ja dalej potrzebuje odpowiedzi na wcześniejsze pytanie xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

siemka powiedzcie mi jak rozdawac staty tytanowi warmasterowi, czy full sila? czy troche dex?

Wydaje mi się, że tyle co na skille skiłę i dex chyba a reszta kondycha.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

nie chyba kondycja nie..., dylemat mam w sp, str co daje mi sile i dex do daje mi kryty a kondycja mnie nie interesuje na serwerze 4fun :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...