Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] Vorms Last Chaos

hiowcaheh

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 236
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No, drop z bossów jest fajny. Poza tym dropią msy do +23 więc nie ma lipy, dużo cashu wydawać nie trzeba.

Co do arcy i maga. Ta i ta postać jest dobra, arcy rzuca silence więc chyba jednak rządzi, bo nie ma chyba tutaj 100% resis, a silence to jest coś co wkurwia ludzi xD

Da rade 100% na wszystkim, tylko trza umiec huehue <3

4x93 hr z mc

5x 93 .. xD

Opublikowano

Na accki z klubow dzialaja ;P

wiedzialem. ;D

/Następnym razem nie pisz tego typu postów, bo podchodzą one w pewnym stopniu pod zaśmiecanie (spam)

Neoxyh

Opublikowano

szczerze po wiem tak serwer fajny zaprosił mnie na niego bloody i nie żałuje przybycia mogę z czystym sumieniem polecić serwer 

Opublikowano

Moim zdaniem archer jest tutaj bardzo OP. Właśnie ze względu na milczka, na którego większość nie ma 100% resista. (:

Ta większość mogłaby zrobić sobie 100% resis na milczenie, ale widocznie jest to nie potrzebne i każdy robi na stone. Archerów nie widać na serwerze, bynajmniej jest ich mało, więc Twoja uwaga jest nie trafna. Archwitch ma milczenie i raczej każdy wybierze jego bo ma obszarówkę w przeciwieństwie do archera.

A jeżeli ktoś robi healera... to tylko aby zrobić kleryka.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Ta większość mogłaby zrobić sobie 100% resis na milczenie, ale widocznie jest to nie potrzebne i każdy robi na stone. Archerów nie widać na serwerze, bynajmniej jest ich mało, więc Twoja uwaga jest nie trafna. Archwitch ma milczenie i raczej każdy wybierze jego bo ma obszarówkę w przeciwieństwie do archera.

Nie prawda. (: Miałam pvp z wieloma osobami i nie raz biłam się na arenie archerem i mówię to, co zaobserwowałam. Pewnie nie grałaś tam nawet strzelcem, a mimo wszystko starasz mi się wmówić, że nie wiem, co piszę. ;-; 

Opublikowano

Chciałabym dodać, że strzelec ma bardzo mocnego skilla, porównywalnego do skilla zamachowca. Trudno jest porównywać dwie różne postacie do siebie. 

Opublikowano

Nie prawda. (: Miałam pvp z wieloma osobami i nie raz biłam się na arenie archerem i mówię to, co zaobserwowałam. Pewnie nie grałaś tam nawet strzelcem, a mimo wszystko starasz mi się wmówić, że nie wiem, co piszę. ;-;

Wmowic ci nic nie probuje. Po prostu gram tu juz tyle czasu ze zauwazylam iz na grodach wystepuje uzdro w postaci kleryka nie archera :) skilla ma mocnego ale jesli chodzi o silence, to arcy nadaje sie do rzucania tego lepiej xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Na grody zdecydowanie arcy mag sprawuje sie lepiej, latomiast na pvp archer jest mnostwo zalet i wad ktorych polowa nie potrafi dostrzec.

Opublikowano

Na grody zdecydowanie arcy mag sprawuje sie lepiej, latomiast na pvp archer jest mnostwo zalet i wad ktorych polowa nie potrafi dostrzec.

To właśnie cały czas piszę ale nie każdy potrafi zrozumieć xD Cały czas pisze o grodach nie arenie, z resztą na arenie też archerów mało.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Latwo mozna miec 100% na milczenie acc ramslo + acc z klubu strayana + tytul z klubu merak + troche poreformowac je i jest 100% anty .Healer ma troche latwiej bo naszyjnik z swiatyni zapomnienia daje chyba 20% anty tez . Mozna tez oczywiscie czesciami setu mieszac ale mysle ze acc + tytul jest lepszym rozwiazaniem. Z tego co slyszalem trzeba miec 66 szt acc + anffinity boster zeby otrzymac acc z klubu ramslo.

Opublikowano

67 bodajże pisali na forum.

Można mieć wszystkiego resis po 100% nawet bez utraty hp :> Gość ma 100% resis na stone i wyciąga ok 300k hp na szelmie. 

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Gra tutaj ktos? ;D 

Zamierzam zacząć tutaj grę (w LC gram może 2 dni xD) i przydał by się ktoś do pomocy w sprawie gry/eq/itd.

Najlepiej ts3/skype ;D 

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...