Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] Vorms Last Chaos

hiowcaheh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam prosbe moglby ktos zrobic poradnik do tego serwa?

1. Gdzie epxic na kazdym levelu

2. Jak zarobic?

3. skad Sety itp

4. Nadal nie ogarniam i chyba nigdy nie ogarne na czym polega to afinity xD

Zaloguj się na forum tam znajdziesz Guide.

ubh6c.png
  • Odpowiedzi 236
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam prosbe moglby ktos zrobic poradnik do tego serwa?

1. Gdzie epxic na kazdym levelu

2. Jak zarobic?

3. skad Sety itp

4. Nadal nie ogarniam i chyba nigdy nie ogarne na czym polega to afinity xD

1. http://www.mpcforum.pl/topic/1207824-leveling-na-vorms-lc/

2. Kupować itemki w IS i sprzedawać na rynku (np monetki).

3. Sety na 200 z bossów w Hell.

4. Affinity polega na zbieraniu pkt do otwarcia sklepów. Poszukać w google, są poradniki etc.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Gram tu jest dosyc duzy exp nawet wiec mi pasi tylko jako nowy gracz nie radze sobie w chapel :P mam do zabicia :

Pastor Meque

white asetic Kire

Pastor teran i jakies teleporter bastehfsdbdbfb

Pomoglby ktos to ogarnac?

@Edit dobra jebac chapel robie tarian tyle ze ogarnia ktos skad tu eq brac? bo mam 166lv i mam eq poczatkowe w kotrym juz rady powoli nie daje

Opublikowano

Gram tu jest dosyc duzy exp nawet wiec mi pasi tylko jako nowy gracz nie radze sobie w chapel  :P mam do zabicia :

Pastor Meque

white asetic Kire

Pastor teran i jakies teleporter bastehfsdbdbfb

Pomoglby ktos to ogarnac?

@Edit dobra jebac chapel robie tarian tyle ze ogarnia ktos skad tu eq brac? bo mam 166lv i mam eq poczatkowe w kotrym juz rady powoli nie daje

Masz kamienie 6 lvl w secie początkowym Z takim setem do 185 sie expi ... A co do sety na 166 to w kapeli musisz szukac 

Działa wam lc ?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

wlasnie wiem zauwazylem :P

Na forum vormsa jest napisane zeby zrobic 5 questów i i ch nie oddawac dopoki nie wbijemy 175 tyle ze wbilem 173 i mi je anulowalo :P

na 177 lvlu mam Q zabic 2x Jumping tobido Zabije to ktos za mnie? bo ja tam juz 5 raz probuje dojsc i mnie zabijaja po drodze xD

Jak cos nick : LowSkillGuy

@Edit Jak tu wgl zarobic? bo jak widze te ceny itemki +25 po 50-100kkk to sie zalamac mozna

Opublikowano

Co do tego bicia to zjebałeś Ci powiem, jeśli wykonacz questa nie ma prawa Ci go anulować, po drugie czemu exp pierwszy? widzisz męczysz się lepiej znajdź gildię oni ci pomogą co i jak na początek jak zarobić i co zrobić tanim kosztem , po drugie rób affiniti vorms , jinar , mazar , owl , po trzecie poszukaj uzdrę co da ci blessa 6lvl i wm co da Ci 6lvl buffka na hp (nwm jak się zwie ) i wtedy lecisz expić i z expa jest przyjemność.,.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

LOl all konta mi poznikały ;/  a przynajmniej zalogować sie nie mogę 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

LOl all konta mi poznikały ;/  a przynajmniej zalogować sie nie mogę 

Jesteś pewien, że "poznikały"? Może zapomniałeś loginu / hasła. Konta od tak nie znikają, chyba, że była jakaś informacja na forum. Przejrzyj sobie. 

Opublikowano

Jesteś pewien, że "poznikały"? Może zapomniałeś loginu / hasła. Konta od tak nie znikają, chyba, że była jakaś informacja na forum. Przejrzyj sobie. 

Poznikały bo mogłem zrobić na tych samych loginach nowe konta .

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Poznikały bo mogłem zrobić na tych samych loginach nowe konta .

To tak jak napisałam - sprawdź forum, może jest jakaś informacja na ten temat. Albo masz sklerozę i nie pamiętasz, że ich tutaj nie tworzyłeś. 

Opublikowano

To tak jak napisałam - sprawdź forum, może jest jakaś informacja na ten temat. Albo masz sklerozę i nie pamiętasz, że ich tutaj nie tworzyłeś. 

Fakt już się doczytałem Serwer Gen02 i Gen01 miał atak DDos w którym zostały skradzione loginy hasła itp A co idzie z tym poleciały też konta osób które miały takie same loginy na innych serwerach . Czytałem to dziś z grubsza . Admin serwerów Gen01/02 zresetował wszystkie hasła i wysłał na e-meile Te osoby które otrzymały prośbę o zmianę hasła Mają nadal konta. To samo działo na serwerze Vorms  Dlatego nie mam żadnego konta Pech akurat padło na mnie :P 

Mój komputer:

Opublikowano

Fakt już się doczytałem Serwer Gen02 i Gen01 miał atak DDos w którym zostały skradzione loginy hasła itp A co idzie z tym poleciały też konta osób które miały takie same loginy na innych serwerach . Czytałem to dziś z grubsza . Admin serwerów Gen01/02 zresetował wszystkie hasła i wysłał na e-meile Te osoby które otrzymały prośbę o zmianę hasła Mają nadal konta. To samo działo na serwerze Vorms  Dlatego nie mam żadnego konta Pech akurat padło na mnie :P

Dlatego wszędzie trzeba mieć inne passy, masz nauczkę. ;)

Powiedzcie mi, czy dużo się tutaj zmieniło od czasu lvl cap 200? Opłaca się wracać?

zSCFQrN.png

Opublikowano

Dlatego wszędzie trzeba mieć inne passy, masz nauczkę. ;)

Powiedzcie mi, czy dużo się tutaj zmieniło od czasu lvl cap 200? Opłaca się wracać?

Czasami wejde i az plakac sie chce, nudy, nudy. Ludzie siedza tylko aby cash nabijac... Serwer po prostu nie zyje ;x

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer jest fajny i ciekawy Lecz admin olał go totalnie i zaniedbał Z czego widać przyczyny Brak graczy, a raczej większej ilości która tam grała Serwer umiera ,jak kolega wyżej napisał .. [*] 

Mój komputer:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...