Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] Vorms Last Chaos

hiowcaheh

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 236
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Warto grać Ciekawy serwer Stabilny ? Jest pleps ? P Jest jakaś polska gildia ?

Polska gildie i to nie jedna :P 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ten licznik to aby nie jakaś podpucha? Naprawdę jest momentami prawie 700 osób online? Co się zmieniło od ostatnich 2-ch/3-ch miesięcy? Warto tam jeszcze grać?

zSCFQrN.png

Opublikowano

Ten licznik to aby nie jakaś podpucha? Naprawdę jest momentami prawie 700 osób online? Co się zmieniło od ostatnich 2-ch/3-ch miesięcy? Warto tam jeszcze grać?

Podpucha to byle... nie wazne. Naprawde tyle graczy jest zero dodawania. Spowodowane jest tym ze 30% graczy na multi siedzi zeby cash online trzepac. Od ostatnich 2-3ch miesiecy nic sie nie zmienilo po za tym ze patch ma byc "next week" a tak to chyba nic poza tym.

Opublikowano

Podpucha to byle... nie wazne. Naprawde tyle graczy jest zero dodawania. Spowodowane jest tym ze 30% graczy na multi siedzi zeby cash online trzepac. Od ostatnich 2-3ch miesiecy nic sie nie zmienilo po za tym ze patch ma byc "next week" a tak to chyba nic poza tym.

tez  o tym slysze co chwile next week juz sie zastanawiam czy  adminowi pliku z crs zmienionym nie dac  zeby updatowal bo ranger nie do zabicia  tak samo jak ns i czara...od  miesiaca to zmienia ? narazie czekam na 01 wychodzi w srode.

Opublikowano

tez  o tym slysze co chwile next week juz sie zastanawiam czy  adminowi pliku z crs zmienionym nie dac  zeby updatowal bo ranger nie do zabicia  tak samo jak ns i czara...od  miesiaca to zmienia ? narazie czekam na 01 wychodzi w srode.

Z tego co się orientuje to ma być dzisiaj, ale czy pisał Admin prawdę, to tylko on wie.  

ubh6c.png
Opublikowano

Co do tej ludnosci, to dawno nie widzialem przeciazonego chanella. O 16 wbilem sobie patrze ch3 "Congestion" wbilem a tam nie powiem duzo ludzi (nie gralem z 2 tygodnie)

Opublikowano

Moim zdaniem oplaca sie grac. Wszystko pieknie mozna szybko zrobic. Cash za free. Jeszcze super ludzie w gildiach ^^. Dla zabawy mozna sobie pograc ; )

74610_14_07_13_11_19_13.png;3

Sygnatura by Yasutora

Opublikowano

Jakie gildie polecacie  ?

Każdą, byle nie Polską :)

@No i tak bardzo oczekiwany patch doszedł! 

A w nim między innymi:

Nowa mapka do expienia do 200

Nowe zbroje i bronie

Nowe affinity

Event piłkarski (zbieramy piłki zwykłe i gold, za nie fajne itemki)

I kilka fixów.

:)

Opublikowano

To chyba ten program działa niespecjalnie.

Dlaczego tak uważasz, próbowałaś cokolwiek tam odpalić? Cheat Engine wywala najczęściej, a Crazy Bot nie działa prawidłowo, ale może to ja jestem wyjątkowa i reszta moich znajomych. 

Opublikowano

Dlaczego tak uważasz, próbowałaś cokolwiek tam odpalić? Cheat Engine wywala najczęściej, a Crazy Bot nie działa prawidłowo, ale może to ja jestem wyjątkowa i reszta moich znajomych. 

Crazy Bot działa w 100% jeśli się ma świeże offsety.. .. 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Hehe wszystko działa na pewno, jak ktoś wie jak to uruchomić. Nie ma i nie będzie czegoś takiego jak anty-hack w LC :D

No cóż zaraz "ekipa" ucieknie z Vorms bo hacki nie działają, oj jak przykro xD

Btw fajny ten patch nowy, ale jak dla mnie to te opcje w setach powinny być trochę inne :3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Hehe wszystko działa na pewno, jak ktoś wie jak to uruchomić. Nie ma i nie będzie czegoś takiego jak anty-hack w LC  :D

No cóż zaraz "ekipa" ucieknie z Vorms bo hacki nie działają, oj jak przykro  xD

Btw fajny ten patch nowy, ale jak dla mnie to te opcje w setach powinny być trochę inne :3

Heh . Co do Anty Hacka  Dało by rade zrobić takowego że nikt by się nie włamał No wiadomo jeśli byłby przeciek to logiczne Można tak przerobić x-trapa że będzie wywalał z gry jak zmienimy pliki w kliencie a także odpalimy program inny niż Lastchaos  Administrator LC mógłby dodać do x-trapa wyjątki w programach typu ts /gg  Wszystko sie da zrobić Ale komu zależy Ja osobiście umiałbym coś takiego zrobić Ale komu jak nikomu nie żależy Czysta gra Ważne żę kasa z cashu sprzedanego jest .....

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Heh . Co do Anty Hacka  Dało by rade zrobić takowego że nikt by się nie włamał No wiadomo jeśli byłby przeciek to logiczne 

Nie da się.

Przytoczę pewną sytuację... Wielki Nexon, wydawca wielu dobrych gier online od samego początku boryka się z hackami, botami etc.

W grze Combat Arms jest masa (płatnych) działających hacków, które posiadają wiele funkcji i Nexon, choć ma fundusze, nie potrafi nad tym zapanować. Takowe hacki nie wysyłają nawet logów, są kryte w 100% i używający je, nie muszą się bać o je wykrycie o ile używają ich mądrze i nie dadzą się nagrać innym.

Więc sądzę, że zaprojektowanie anty hacka, który chroniłby grę przed hackami jest niemożliwe, bo jak już pisałam, zawsze znajdzie się ktoś, kto przyjdzie i ominie całe te wspaniałe zabezpieczenia.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Hehe wszystko działa na pewno, jak ktoś wie jak to uruchomić. Nie ma i nie będzie czegoś takiego jak anty-hack w LC :D

No cóż zaraz "ekipa" ucieknie z Vorms bo hacki nie działają, oj jak przykro xD

Zejdź ze mnie, nic Ci nie robię a Ty starasz się cisnąć. Ja tam nie gram bo mam komputer za słaby na taką ilość osób, byłam na sec coś sprawdzić i stwierdziłąm co zobaczyłam. Nie mów, że nie będzie Anty-Hacków bo to, że Ty nie potrafiłabyś zrobić nie oznacza, że nie znajdą się mądrzejsi od Ciebie. ;)

Nie miałam w takim razie aktualnych offsetów, więc sprawa załatwiona. Z Cheat Engina wywala mnie jak się lekko ruszę, ale to raczej normalne. 

btw. Gejbit potrafił stworzyć tego "anty-hacka" tak, że nie dało się edytować klienta, więc jednak coś da się ochronić. ;)

Nie da się.

Przytoczę pewną sytuację... Wielki Nexon, wydawca wielu dobrych gier online od samego początku boryka się z hackami, botami etc.

W grze Combat Arms jest masa (płatnych) działających hacków, które posiadają wiele funkcji i Nexon, choć ma fundusze, nie potrafi nad tym zapanować. Takowe hacki nie wysyłają nawet logów, są kryte w 100% i używający je, nie muszą się bać o je wykrycie o ile używają ich mądrze i nie dadzą się nagrać innym.

Więc sądzę, że zaprojektowanie hacka, który chroniłby grę przed hackami jest niemożliwe, bo jak już pisałam, zawsze znajdzie się ktoś, kto przyjdzie i ominie całe te wspaniałe zabezpieczenia.

Jak się potrafi, to się da zrobić. On nie wie jak się za to wziąć, ale dam sobie rękę uciąć, że w przyszłości na pewno coś takiego powstanie. Tak jak ludzie w średniowieczu nie uwierzyliby, że teraz rozmawiamy przez telefony komórkowe.

Po za tym admin z Vormsów czy Genesisa nie robi anty-hacka pod jakieś hiper zajebiste hacki, tylko normalne ogólnodostępne. Czyli jest większe prawdopodobieństwo, że może im się udać jeżeli mają wystarczającą wiedzę. Na początku takie coś stworzą, potem coś lepszego. I błagam, nie mów "niemożliwe" jak się ZUPEŁNIE na tym nie znasz, bo co Ty możesz wiedzieć o programowaniu? 

Opublikowano

Agnieszko nie pisałam o Tobie w tym momencie.

Nie znam się ale potrafię wywnioskować. Skoro tak wiele dobrych gier nie potrafi się z tym uporać (nawet odnoszący sukcesy Battlefield czy Ghost Recon) to chyba jest jednoznaczne, że nie urodził się taki co by umiał zabezpieczyć wszystko :) A takie Last Chaos w porównaniu do w.w gier jest jak komar dla słonia :)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Agnieszko nie pisałam o Tobie w tym momencie.

Nie znam się ale potrafię wywnioskować. Skoro tak wiele dobrych gier nie potrafi się z tym uporać (nawet odnoszący sukcesy Battlefield czy Ghost Recon) to chyba jest jednoznaczne, że nie urodził się taki co by umiał zabezpieczyć wszystko :) A takie Last Chaos w porównaniu do w.w gier jest jak komar dla słonia :)

W średniowieczu też się nie urodził taki, co by tableta skręcił. ^^ Wszystko z czasem. Musimy tylko czekać, a te "anty-hacki" jakoś działają, czy to blokują edycję klienta czy coś innego, więc jak mówiłam - powoli do celu. 

Opublikowano

W średniowieczu też się nie urodził taki, co by tableta skręcił. ^^ Wszystko z czasem. Musimy tylko czekać, a te "anty-hacki" jakoś działają, czy to blokują edycję klienta czy coś innego, więc jak mówiłam - powoli do celu. 

Możliwe, że za jakieś 100 lat będzie coś takiego ale teraz nie ma co oczekiwać, w sumie i dobrze, bo można mieć satysfakcję ze zbanowania kogoś kto tego używa xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

cześć mam pytanie może ktoś wie . instalowalem system na nowo i teraz kiedy chcę zagrać mam co chwile Dc gdzie przed reinstalka było ok na lcgn01 nie dostaję Dc a na vorms tak o co może chodzić ?

Opublikowano

cześć mam pytanie może ktoś wie . instalowalem system na nowo i teraz kiedy chcę zagrać mam co chwile Dc gdzie przed reinstalka było ok na lcgn01 nie dostaję Dc a na vorms tak o co może chodzić ?

Zdążyłeś zedytować jakieś pliki? Może jakieś hacki odpalasz razem z grą? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...