Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy prywatny serwer SFGame MythicalGames! Odkryj na nowo SFGame!

CheaterMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dnalop: daj ss tam gdzie maga ciosy sa blokowane proszę :)

A co do lagów to testowałem system sms i jednak nie będzie póki co bo wywołuje lagi. A jak juz dodamy to i tak będzie wszystko szło na hosting.

mag ma trudno w lochach coś :D w 13.piętro mam 10/10 trudno magowi zabić zaw kogo atakuje to przegrywam mam za mało hp i wgl nie unika

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

panie administratór odblokuje mi pan wc bo mam 245 lv i wgl klucz mi nie dropi! mój nick to NoFe4R

Opublikowano

Czemu nic nie pokazuje mi się w zbrojowni ?

refresh strony i będzie okej.

panie administratór odblokuje mi pan wc bo mam 245 lv i wgl klucz mi nie dropi! mój nick to NoFe4R

Za chwile.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

ciężkie życie maga na tym serverze nie wiem czy nie zrobić sobie kogo innego ...

Nwm po co spamujesz ciągle -.-

Jak jest ciężko to zrób sobie woja..

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Chcialbym z calego serca pozdrowic zalozycieli serwera , dzieki Wam stracilem jakies 5h zycia ;) Polowe tego czasu uzylem na losowanie eq u handlarzy , a Wy dzis sobie je usuneliscie. I 1500 grzybkow ma mi oddac ponad 2h losowania eq ? #dysmozgia . Na poczatku bylo przyjemnie , potem wszystko spiepszyliscie .
Tracicie gracza , elo ;)

Opublikowano

ciężkie życie maga na tym serverze nie wiem czy nie zrobić sobie kogo innego ...

Na każdym*

Właśnie kombinuję z wieżą aby zapisywały się przedmioty może dzisiaj dam update.

Chcialbym z calego serca pozdrowic zalozycieli serwera , dzieki Wam stracilem jakies 5h zycia ;) Polowe tego czasu uzylem na losowanie eq u handlarzy , a Wy dzis sobie je usuneliscie. I 1500 grzybkow ma mi oddac ponad 2h losowania eq ? #dysmozgia . Na poczatku bylo przyjemnie , potem wszystko spiepszyliscie .

Tracicie gracza , elo ;)

Skoro my mamy dysmózgie to w takim razie co ty masz? 5 godzin życia na losowanie? to gratuluje jak dobre przedmioty wypadają w góra 20 min.

Trudno że tracimy na twoje miejsce przyjdą inni którzy są warci tej gry i serwera, pozdrawiam i żegnam.

Opublikowano

Tracicie gracza , elo ;)

Nie tylko Tobie skasowali, nie płacz.

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Nie tylko Tobie skasowali, nie płacz.

Nie placz? Nie chodzi o to , chcialem w pewien sposob pokazac tym debilom , ze jak beda sluchali typow ktorzy caly czas prosza o jakies zmiany , dmg maga , dmg zwiada albo jakies grzyby to predzej czy pozniej straca wszystkich graczy , bo przez to robi sie najwieksze zamieszanie . Nie sadzisz ? ze ktos napisze ze mu cos nie pasuje i nagle leci reset eq? Dziecinada troche ;p

Opublikowano

Przepraszam ale czy było kasowanie kont? To tylko postać ale pytam bo wczoraj zrobiłem, postać pograłem, wypiłem JEDNO piwo a dziś pasy mi nie wchodzą :D

Teraz nie wiem czy tak się skułem że pasów zapomniałem czy czyszczenie było.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Nie placz? Nie chodzi o to , chcialem w pewien sposob pokazac tym debilom , ze jak beda sluchali typow ktorzy caly czas prosza o jakies zmiany , dmg maga , dmg zwiada albo jakies grzyby to predzej czy pozniej straca wszystkich graczy , bo przez to robi sie najwieksze zamieszanie . Nie sadzisz ? ze ktos napisze ze mu cos nie pasuje i nagle leci reset eq? Dziecinada troche ;p

Po 1. Szanujemy zdanie graczy i nie robiliśmy restartu kont na podstawie jednego użytkownika - było głosowanie

Po 2. Zachowujesz się teraz sam jak "dziecinada" tym co piszesz.

Po 3. My jako administracja wykorzystamy każdy pomysł dobry gracza aby innym było lepiej na serwerze.

Opublikowano

Przepraszam ale czy było kasowanie kont? To tylko postać ale pytam bo wczoraj zrobiłem, postać pograłem, wypiłem JEDNO piwo a dziś pasy mi nie wchodzą :D

Teraz nie wiem czy tak się skułem że pasów zapomniałem czy czyszczenie było.

Oczywiscie ze bylo , garstce graczy sie cos nie spodobalo i odrazu konta usuniete ;)

@up

Szanujecie zdanie graczy , i wykorzystujecie kazdy dobry pomysl? Blad.

Wykorzystujecie KAZDY pomysl , po prostu nie macie swoich .

Opublikowano

Wiesz, ten server stoi chyba od wczoraj i wiadomo, że trzeba ogarnąc i na początku będą resy.

A, że ktoś cały czas prosi o grzyby itd to nie ich wina.

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Na każdym*

Właśnie kombinuję z wieżą aby zapisywały się przedmioty może dzisiaj dam update.

Skoro my mamy dysmózgie to w takim razie co ty masz? 5 godzin życia na losowanie? to gratuluje jak dobre przedmioty wypadają w góra 20 min.

Trudno że tracimy na twoje miejsce przyjdą inni którzy są warci tej gry i serwera, pozdrawiam i żegnam.

Może on na 1lvl'u chciał mieć staty 10 do wszystkich ? -.-

Opublikowano

Oczywiscie ze bylo , garstce graczy sie cos nie spodobalo i odrazu konta usuniete ;)

@up

Szanujecie zdanie graczy , i wykorzystujecie kazdy dobry pomysl? Blad.

Wykorzystujecie KAZDY pomysl , po prostu nie macie swoich .

Spoko znaczy się nie mam jeszcze problemów z alkoholem :D Serwer cały czas beta?

2sbu2dv.png

Opublikowano

Wiesz, ten server stoi chyba od wczoraj i wiadomo, że trzeba ogarnąc i na początku będą resy.

A, że ktoś cały czas prosi o grzyby itd to nie ich wina.

Owszem , rozumiem to ze serwer stoi od wczoraj i trzeba wszystko ogarnac , ale na biezaco? Reset postaci po 1-2h gry? dobre :D

Nie sadzisz ze korzystniej dla wszystkich bylo by zaplanowanie paru rzeczy , i zrobic wszystkie na raz niz na biezaco usuwac konta/eq/ ?

@ScoTube

nie zauwazylem tam tego posta na gorze , dlatego teraz Ci odpisze. Jakim cudem to ja moge miec dysmozgie skoro to Ty nie potrafisz nawet czytac? xD Napisalem ze gralem okolo 5 godzin a polowe tego czasu losowalem itemy ;) Zegnam

@4M4DIQ

Bardziej mi chodzilo o itemy zrecznosc +wytrzymalosc zamiast artefaktow sherlocku ;)

Opublikowano

Owszem , rozumiem to ze serwer stoi od wczoraj i trzeba wszystko ogarnac , ale na biezaco? Reset postaci po 1-2h gry? dobre :D

Nie sadzisz ze korzystniej dla wszystkich bylo by zaplanowanie paru rzeczy , i zrobic wszystkie na raz niz na biezaco usuwac konta/eq/ ?

W sumie to nie mamy o czym dyskutować bo i tak do niczego to nie dojdzie.

Nie grasz, nie będziesz grać - wyjdź z tematu :) My już zadbamy o graczy i ich bezpieczeństwo kont :)

Przyznam że spora część grafik mi się nie załadowuję http://scr.hu/0cgo/ov4ll

Dobra załadowały się chociarz czekałem z 20 minut ale teraz są wszystkie nawet jak się na nowo zaloguje ;)

Zawsze tak jest na początku, po prostu grafiki ci się ściągają.

Opublikowano

O nawet niewiedziałem że dostane tak szybko grzyby Dziękuje 

Macie 4 nowych graczy tylko wbiją na TS :D

Podaj adres ip na priv to moze z kumplami wpadniemy do was :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...