Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LiraxMT2 Start: 06.05.2014, wtorek godz. 18:00 [Dedyk] [Easy/Medium]

Hubertus588

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 385
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panie Hubertus588 co pan mnie tu kit wciska - grałem na Almerii wiec jak tylko zobaczyłem grafikę wiedziałem co jest grane . Czemu w prezentacji nie podałeś systemu ulepszeń ? bo jest skopany co ludzi odrzucało , musisz u gościa obok handlarki wyrobić złota perłę, a mało nie kosztuje i ulepszenie tez nie jest 100% , oczywiście możesz wydać realne pieniążki i ów perłę sobie kupić u NPC na placu w m1 u niejakiego Rigolda czy jakoś tak :D zresztą u tego pana możesz kupić wszystkie ulepszacze dostępne w grze , smocze kamienie , strój a w zasadzie zbroję z ładnymi bonami , fryzury na ludzi itd. generalnie jak nie wydasz to stoisz w miejscu z eq bo drop pereł ze skrzyń w red lesie jest ( był ) mizerny podobnie jak resp metków a ludzi kupa :D Owszem są ładne świecidełka przyciągające uwagę ale żeby je mieć to albo wydajesz pieniążki i masz szybciutko albo wersja hard i męczenie buły żeby to zrobić . Poza tym w m1 lata sobie smok , taka maskotka do upiększenia miasta , w eq są paski jako nowy element wyposażenia , wbudowany bs jak i oddawanie biologa bez wracania do niego . Teraz mi kolego napisz co zmieniliście prócz nazwy ?

Opublikowano

ja chodz gralem na Almerii to i tak tu zagram podoba mi się serwer i tyle żadne chejty mnie nie zniecheca do gry jeżeli nie chcesz tu grac to nie komentuj i nie graj a nie jakies problemy ..

Opublikowano

Na serwerze nie posiadamy czegos takiego jak złota perla. Reszta dyskusji jest zbedna mozesz uwazac co chcesz, kazdy ma do tego prawo;) Tylko jak sie przekonasz ze to nie Almeria prosze o sprostowanie wypowiedzi:)

kiedy bd strona ???

Gdzie wydropie PD 

Jest TeamSpeak??

Stronka będzie dostępna godzinkę przed startem.
PD można dropnąć z Metinów oraz Bossów
Tak, Posiadamy Ts : 178.19.106.141 

Opublikowano

Ściągnę , zagram i sam się przekonam ile zostało zmienione - jeśli nie wiele obsmaruję Ci dupę przy wszystkich, bo nie lubię jak się z ludzi idiotów robi ! zapamiętaj te słowa dobry człowieku :)

Opublikowano

Jakie są wartości bonów 1-5? Mam nadzieję że wchodzą full ;D

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Drogi balistyn pliki Almerii sa dostępne w sieci dla każdego to ze akurat ten serwer je wykorzystuje nie oznacza ze jest z gory skreślony. Masz pewność ze akurat tu administracja bedzie zła nie wiesz tak samo jak ja ale jesli miał bys oceniać serwer po plikach to śmiało mozesz pociągnąć w prawie każdej prezentacji. Ja osobiście zagram wole sie przekonać osobiście. Ulepszacze w sklepie prosze ja Ciebie na innych serwerach tez znajdziesz ulepki w IS. Nikt Ci nie każe kupować przeciez tego za zł masz opcje zrobienia/wydropienia ich w grze wiec nie widzę niczego co akurat broni Ci zdobycie tego bez wkładania w to zł. Ja osobiście uważam ze warto spróbować moze byc fajnie :)

Ps. Hejcenie w temacie bez podstaw jest karane 5 pkt. Wiec lepiej poczekaj na start zanim bedziesz jeździł. Zagraj z tydzien i dopiero wróć hejcic.

Opublikowano

Drogi balistyn pliki Almerii sa dostępne w sieci dla każdego to ze akurat ten serwer je wykorzystuje nie oznacza ze jest z gory skreślony. Masz pewność ze akurat tu administracja bedzie zła nie wiesz tak samo jak ja ale jesli miał bys oceniać serwer po plikach to śmiało mozesz pociągnąć w prawie każdej prezentacji. Ja osobiście zagram wole sie przekonać osobiście. Ulepszacze w sklepie prosze ja Ciebie na innych serwerach tez znajdziesz ulepki w IS. Nikt Ci nie każe kupować przeciez tego za zł masz opcje zrobienia/wydropienia ich w grze wiec nie widzę niczego co akurat broni Ci zdobycie tego bez wkładania w to zł. Ja osobiście uważam ze warto spróbować moze byc fajnie :)

Ps. Hejcenie w temacie bez podstaw jest karane 5 pkt. Wiec lepiej poczekaj na start zanim bedziesz jeździł. Zagraj z tydzien i dopiero wróć hejcic.

pkt ostrzeżeń mi nie straszne bo to tylko wirtualny świat - zreszta mam ich już kilka . Wracając do serwera , dziwnym trafem po nieudanych próbach z AresMT2 pojawia sie nagle kolejny jakże podobny do pozostałych - w zbiegi okoliczności to wybacz kolego ja nie wierzę , zerknij na prezentację o zobacz czego w niej brakuje . Jesli reklamujesz nowo powstały serwr istotą jest podanie wszystkich informacji dla potencjalnego gracza , tutaj nie ma ani systemu ulepszeń , ani wartości bonów 1-5 jakie są obecne na serwerze o stronie i forum nawet nie wspominam bo to juz zajeżdża prowizorką . Czyli dajesz ludziom w prezentacji kilka ładnych obrazków , coś tam skrobniesz ładną czcionką i kupujta ludzie ( dzieci ) :D tak jak wspomniałem wejdę i sam obejrze co w trawie piszczy , później sie zrobi krótka charakterystykę ów serwera jak i administracji , kiejmy nadzieję pomocnej w każdej chwili :) tak czy siak nie hejtuję , gdybym to robił nie podawał bym żadnych argumentów , a zmyślał jedynie - wejdziesz do gry i potem mi napisz czy bujdę wciskałem .

Opublikowano

Nie chce osadzać nikogo po prostu nie ma co skreślać serwa przynajmniej ja tak uważam nie grałem na Aresie nwm co sie tam działo lecz Almeria wydawała sie fajna grałem tam tydzien i potem padła :( moze wkońcu jakis server na tych plikach utrzyma sie dłużej niz 6 miesięcy do zobaczenia w grze :p

Opublikowano

pkt ostrzeżeń mi nie straszne bo to tylko wirtualny świat - zreszta mam ich już kilka . Wracając do serwera , dziwnym trafem po nieudanych próbach z AresMT2 pojawia sie nagle kolejny jakże podobny do pozostałych - w zbiegi okoliczności to wybacz kolego ja nie wierzę , zerknij na prezentację o zobacz czego w niej brakuje . Jesli reklamujesz nowo powstały serwr istotą jest podanie wszystkich informacji dla potencjalnego gracza , tutaj nie ma ani systemu ulepszeń , ani wartości bonów 1-5 jakie są obecne na serwerze o stronie i forum nawet nie wspominam bo to juz zajeżdża prowizorką . Czyli dajesz ludziom w prezentacji kilka ładnych obrazków , coś tam skrobniesz ładną czcionką i kupujta ludzie ( dzieci ) :D tak jak wspomniałem wejdę i sam obejrze co w trawie piszczy , później sie zrobi krótka charakterystykę ów serwera jak i administracji , kiejmy nadzieję pomocnej w każdej chwili :) tak czy siak nie hejtuję , gdybym to robił nie podawał bym żadnych argumentów , a zmyślał jedynie - wejdziesz do gry i potem mi napisz czy bujdę wciskałem .

To nie jest serwer, który my stawialiśmy, tylko w ogóle inny, po prostu może na podobnych plikach :)

Mam nadzieję, że serwer wystartuję, bo mam ochotę pograć w końcu na jakimś. Polecam! : )

Opublikowano

Ze skilami jest tak jak napisałem, na 5 poziomie dostajemy questa z wyborem klasy i wpadają od razu wszystkie skile na G1, a dalej Kamieniami Duchowymi, które można zdobyć z Kamieni Metin szansa na drop to 100%. Bronie na 75 poziom można zdobyć ze szkaty Azraela oraz Niebieskiej Śmierci. Grota nie ma limitu poziomu i można dostać się na nią nawet na 1 poziomie. Nie ma 6 i 7 bonu oraz 6 skilla.

Na Dungeony można wejść solo jak i z grupą lecz muszą być z nami w pt.

Jak możesz sprecyzować - z których Kamieni Metin - tych od 80lvl+ czy z każdego?

Wbije.

@Edit: Strasznie długo się pobiera, nawet przez Multi.nl :) Szkoda, że moja lokalizacja mi nie pomaga :)

Groeten uit Nederland!

Opublikowano

Jak możesz sprecyzować - z których Kamieni Metin - tych od 80lvl+ czy z każdego?

Wbije.

@Edit: Strasznie długo się pobiera, nawet przez Multi.nl :) Szkoda, że moja lokalizacja mi nie pomaga :)

Groeten uit Nederland!

Kamienie Duchowe dropią z każdego Kamienia Metin.

Opublikowano

jakbyś czytał porządnie to byś doczytał sie że przełożony na prosbe graczy na 18 ,bo nie wszyscy tak wczesnie konczą prace/szkołe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...