Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aslan [Dedyk] [Medium]

Facture

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest problem z pobraniem clienta.

poza tym gdy jest juz pobrany nie chce się odpalić po włączeniu nic sie nie dzieje.

Mega - mirror nie działa

łatki tez wgrywałem i grzyba dało.

mam taki sam problem.. System - Windows 7. Proszę o pomoc

• Odpowiedzi 977
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Byly święta to nawet expa 50% nie daliscie

Gdyby serwer wystartował tydzien przed - okej. Ale stary, ledwo serwer wystartował i juz miałybyć raty? Poza tym mieliscie raty za like na fejsie, starczy.

Opublikowano

Opłaca sie grać?

Ile osób?

Jaką profesje polecacie tu ?

Jakie królestwo więcej ludzi?

Wejdź i sam oceń czy się opłaca ;)

Na stronie masz licznik ;)

Profesja szaman smok lub sura bm/wp :D

Wiadomo jinno ^_^

Opublikowano

Od mniej więcej godziny 10.00 spora ilość osób boryka się z błędem podczas łączeniem z serwerem. Jakieś porady? Wcześniej klient śmigał bez zarzutów.

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

Od mniej więcej godziny 10.00 spora ilość osób boryka się z błędem podczas łączeniem z serwerem. Jakieś porady? Wcześniej klient śmigał bez zarzutów.

Może to byś spowodowane firewalem, jutro powinien pojawić się także patcher i wszystko będzie dobrze ;)

1622054_755122337834112_377046001_n.jpg

Opublikowano

Może to byś spowodowane firewalem, jutro powinien pojawić się także patcher i wszystko będzie dobrze ;)

Swój firewall wyłączyłem, ale wiem, że jeszcze modem ma dodatkowy, którego wyłączyć nie potrafię.

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

Swój firewall wyłączyłem, ale wiem, że jeszcze modem ma dodatkowy, którego wyłączyć nie potrafię.

Może nasz blokować Ciebie, dlatego jutro powinno nam udać przenies serwer i problem z lagami jak i z połączeniem ustąpi

1622054_755122337834112_377046001_n.jpg

Opublikowano

Zdecydowalem sie zagrac ale mam pytanie jedno kto moze niech odpowie 

W ranku sa juz 160 lewele ile zajmie wbicie max lvla na lajcie 

I czym dam rade w podstawowym eq bez isa solo bosy zbijac bmem tak zebym mial tylko 1 postac czy specjalnie dropka trzeba i czy na 160 dropne ulepki potrzebne na np 1 lvl

5sc6.jpg

Opublikowano

Zdecydowalem sie zagrac ale mam pytanie jedno kto moze niech odpowie 

W ranku sa juz 160 lewele ile zajmie wbicie max lvla na lajcie 

I czym dam rade w podstawowym eq bez isa solo bosy zbijac bmem tak zebym mial tylko 1 postac czy specjalnie dropka trzeba i czy na 160 dropne ulepki potrzebne na np 1 lvl

Bossy tutaj mają żałośnie niski poziom HP, jedynie Dracos może być ciężki, jeżeli nie masz trucia, ale z truciem schodzi jak świeże bułeczki.

Wbicie max lvla, zależy jak expisz i czy będziesz bił w tym czasie metiny itd.

Ale coś koło 10-15 godzin ciągłego expa, bez pośpiechu.

Opublikowano

dzieki wielkie ale tak ostatnie pytanko jezeli mozna jak sobie wyexpie 160 to potem dropne ulepki na mniejszy lvl czy musze zblizonym lewelem postaci expic Rozumiem ze zawarte slowa w twoim poscie ze bosy maja niski pozio hp tyczy sie tez bma

5sc6.jpg

Opublikowano

Lepiej bij metki i exp :)

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

dzieki wielkie ale tak ostatnie pytanko jezeli mozna jak sobie wyexpie 160 to potem dropne ulepki na mniejszy lvl czy musze zblizonym lewelem postaci expic Rozumiem ze zawarte slowa w twoim poscie ze bosy maja niski pozio hp tyczy sie tez bma

Tyczy się wszystkiego, bossa na mapie 90 miałem na parę hitów z dzwonka, na mapie 120 około 15 sekund pod ścianą, a na 140 zależy jak szybko wejdzie truta.

Co do ulepów to niestety, ale pereł jest bardzo dużo potrzebne, a najlepiej jest je dropić w grocie, także trzeba będzie dropera robić. Co do reszty ulepów to też trochę ich trzeba, ale większość zdobywa się podczas expienia.

W każdym razie polecam bić metiny i expić jednocześnie, wtedy masz i expa i ulepszacze.

A i co do bossów to nie opłaca się ich bić, o wiele lepszy drop jest z metinów, a bossy jedynie do misji potrzebne.

Opublikowano

I jak tam, będzie te 1000+ graczy, tak jak obiecaliście? :D Bo jak na razie nie licząc bs'ów i shopów (-15lvl) to graczy jest z 7/8 w shinsoo z 5 w jinno. Po osiągnięciu wszystkiego stoisz przed kółkiem w m1 i czekasz aż 15+ wyjdzie żeby go na wolnym ścisnąć. ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...