Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vixa.eu [Dedyk] [Hard]

BaaLCadar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wnikam czy jakiś yangbug jest, ale jeżeli tak to wystarczy walnąć poniższe query i cena sprzedaży WSZYSTKICH przedmiotów będzie wynosiła 70% ceny kupna przedmiotu.

update player.item_proto set shop_buy_price = round(gold*0.7, 0);

• Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wczoraj było 1,5k graczy

teraz gra 1k graczy

za 3 dni bedzie 800

za 4 dni 700

za 5 dni 600

za 6 dni 500

za 7 dni OFF 4Ever

Szczerze ?

Szkoda marnować czas na gre w tym bagnie

BuenoCosta miał już swój jeden hard który padł przed startem :)  (chyba rekord w śród serwerów metin2 co do żywotu) :D

Ten serwer jest w ogóle niedopracowany..

Szkoda czasu naprawdę

Opublikowano

Wczoraj było 1,5k graczy

teraz gra 1k graczy

za 3 dni bedzie 800

za 4 dni 700

za 5 dni 600

za 6 dni 500

za 7 dni OFF 4Ever

Szczerze ?

BuenoCosta miał już swój jeden hard który padł przed startem :)  (chyba rekord w śród serwerów metin2 co do żywotu) :D

Szkoda czasu naprawdę

No to wypierdalaj na Batios'a jak ci coś nie pasuje. Żałosny hejter. niby ma yangbuga a ilości yang nie pokaże :/ 

zmniejszyliście ceny w isie? 

Opublikowano

Pozdrawiam osobe ktora bawi sie baza restii i mnie okradla.W momencie gdy mnie wylogowalo napisalem do Gma Thurra.Ten nawet nie raczyl zablokowac konta.Na stronie oczywiscie nie mozna przypomniec hasla.Nie wnikam ile lat ma GM ale ortografia nie grzeszy.W dodatku slowo nie wiem pisze razem.

Serwera nie polecam,okradna was i nikt wam nie pomoze

Srij9JT.png

Opublikowano

Wczoraj było 1,5k graczy

teraz gra 1k graczy

za 3 dni bedzie 800

za 4 dni 700

za 5 dni 600

za 6 dni 500

za 7 dni OFF 4Ever

Szczerze ?

Szkoda czasu naprawdę

Do chuja, czy ktoś na tym pierdolonym forum nie może ogarnąć tego zjeba i jego kolegi po fachu od hejterowania Nakou?

Opinia opinią, no ale kurwa czytam ten temat a 1/4 tych postów to hejty od tych debili.

Do tego żadnych dowodów tylko groźby.

Serwer polecam, miło się gra.

Opublikowano

No to wypierdalaj na Batios'a jak ci coś nie pasuje. Żałosny hejter. niby ma yangbuga a ilości yang nie pokaże :/ 

zmniejszyliście ceny w isie? 

Specjalnie dla ciebie gimperze

53421597416053377823.jpg

tutaj tylko 970 kk bo to konto nakou ale na innych kontach mamy po pare kkk

te konto mozecie zbanowac bo duzych strat nie  bedzie :)

za tydzien robimy event z yangami ;)

czyli w nastepna sobote o godzinie 17:00 zaczynamy balajsowac z yangami :)

grajcie dalej.. za tydzien bedziecie płakac bo stracicie kase ktora wydaliscie w IS :)

Opublikowano

53421597416053377823.jpg

grajcie dalej.. za tydzien bedziecie płakac bo stracicie kase ktora wydaliscie w IS :)

Ty jesteś tak żałosną piz** że nawet nie potrafisz się podstawowym programem windowsa "paintem" obsługiwać. 

Myślałem, że z Tobą już gorzej być nie może, a jednak...

@@TOPIC

Serwer powiedzmy okej, zobaczymy jak dalej będzie... Niestety jest kilka niedociągnięć i praktycznie kompletny brak odzewu administracji oraz kontaktu z nimi, więc tą kwestię oceniam na 1/10. I znając tych super pro elo "jutjuberów" wielkiego Błene i Masteła to się raczej nie wiele zmieni. 

Opublikowano

53421597416053377823.jpg

Ty jesteś jakiś niedoyebany chopie.

Dziwi mnie jedno.. skoro tekstury w grze ( czy jak to tam nazwać ) nie są zamazane, to dlaczego yangi są takie nie wyraźne? Nie potrafisz dobrze Paint'a obsługiwać?

Jedziesz po Vixie, a tak naprawdę gunwo tym wniesiesz, wypad na ten swój serwerek, HAKERZE.

#

Serwer fajny, ale nic szczególnego.

Osobiście nie zagram, ale życzę powodzenia z projektem!

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Pozdrawiam osobe ktora bawi sie baza restii i mnie okradla.W momencie gdy mnie wylogowalo napisalem do Gma Thurra.Ten nawet nie raczyl zablokowac konta.Na stronie oczywiscie nie mozna przypomniec hasla.Nie wnikam ile lat ma GM ale ortografia nie grzeszy.W dodatku slowo nie wiem pisze razem.

Serwera nie polecam,okradna was i nikt wam nie pomoze

Na każdym serwerze powinno się mieć nowe hasło nieraz to pisano, jak nie słuchasz to masz za swoje. Pretensje do siebie.

Opublikowano

53421597416053377823.jpg

Weź sie kurwa painta naucz używać zanim coś zrobisz, wiesz w ogóle nie widać, że yangi są rozmazane, no japierdole, debil, debil.

Opublikowano

Weź sie kurwa painta naucz używać zanim coś zrobisz, wiesz w ogóle nie widać, że yangi są rozmazane, no japierdole, debil, debil.

ziombel , moze to pain , ale po 2kkk na koncie nie jeden ma ;] potwierdzone info a ja skonczylem tam gre ze wzgledu na to pozdrawiam

Opublikowano

ziombel , moze to pain , ale po 2kkk na koncie nie jeden ma ;] potwierdzone info a ja skonczylem tam gre ze wzgledu na to pozdrawiam

Pisać każdy może, ale dowodów nikt nie dał jeszcze, a ja dalej czekam ^^.

Opublikowano

specjalnie je rozmazałem zebyscie nie doszli do prawdziwej kwoty bo wtedy konto zbanujecie

to ze jestes takim tepym koniem nie moja wina

to ze ruchał cie Trynkiewicz to rowniez nie moja wina

to ze administracja nie ogarnia serwera to tez nie moja wina

to ze za tydzien bedzie off 4ever to moja wina :)

NIE POLECAM SERWERA BO ŚMIERDZI SYFEM

CENY W IS DALISCIE DUZE PO TO ZEBY MAŁO OSOB KUPOWAŁO I KAZDY MIAŁ ROWNE SZANSE

HAHA.. ROZJEBALISCIE MNIE :)

DALISCIE TAKIE CENY BO JESTESCIE PAZERNI NA KASE I TYLE W TEMACIE

TO BYŁ JUŻ OSTATNI POST W TYM TEMACIE... NIE MAM ZAMIARU WCHODZIĆ WIECEJ DO STAJNI ;)

ZA TYDZIEN I TAK OFF 4 EVER TAKZE WYKORZYSTAJCIE MILE CZAS NA SERWERZE :)

POSTRAFFIAM

KROPKA .

Opublikowano

53421597416053377823.jpg

Nawet nie potrafisz dobrze tego zrobić.

Jak już się za coś bierzesz, czyli za próbę wmówienia ludziom że jest yang bug, to przynajmniej zrób to dobrze.

Amator....

Opublikowano

Najpierw gada:  "O proszę, a tu moja kasa jaką mam dzięki yang bugowi", a teraz: "specjalnie je rozmazałem zebyscie nie doszli do prawdziwej kwoty bo wtedy konto zbanujecie", ale nick to znany, po IP mogą dojść do niego, więc WTF ? xD   Pokazujecie kwotę dzięki yang bugowi, którą następnie edytujecie na inną by nie mogli poznać dokładnej ilości by was nie pobanowali, a dzięki temu byście rozjebali serwer, ale nick postaci pokazaliście i teraz mogą po IP pobanować xD   No jełop xD

io7e.jpg

Opublikowano

Najpierw gada:  "O proszę, a tu moja kasa jaką mam dzięki yang bugowi", a teraz: "specjalnie je rozmazałem zebyscie nie doszli do prawdziwej kwoty bo wtedy konto zbanujecie", ale nick to znany, po IP mogą dojść do niego, więc WTF ? xD   Pokazujecie kwotę dzięki yang bugowi, którą następnie edytujecie na inną by nie mogli poznać dokładnej ilości by was nie pobanowali, a dzięki temu byście rozjebali serwer, ale nick postaci pokazaliście i teraz mogą po IP pobanować xD   No jełop xD

poza tym kontem yangi są jeszcze na 5 innych kontach chłopcze

a zresztą.. co tu bede pisał

za tydzien sami zobaczycie co sie bedzie działo :)

w następną soboteogodzinie 17:00 radze wystawiać sklepy jak najwiecej z rownymi cenami bo bedziemy wykupywac wszystko jaklecii wywalac na ziemie :)

ok wychodze już z tej stajni nQ

Opublikowano

specjalnie je rozmazałem zebyscie nie doszli do prawdziwej kwoty bo wtedy konto zbanujecie

to ze jestes takim tepym koniem nie moja wina

to ze ruchał cie Trynkiewicz to rowniez nie moja wina

to ze administracja nie ogarnia serwera to tez nie moja wina

to ze za tydzien bedzie off 4ever to moja wina :)

NIE POLECAM SERWERA BO ŚMIERDZI SYFEM

CENY W IS DALISCIE DUZE PO TO ZEBY MAŁO OSOB KUPOWAŁO I KAZDY MIAŁ ROWNE SZANSE

HAHA.. ROZJEBALISCIE MNIE :)

DALISCIE TAKIE CENY BO JESTESCIE PAZERNI NA KASE I TYLE W TEMACIE

TO BYŁ JUŻ OSTATNI POST W TYM TEMACIE... NIE MAM ZAMIARU WCHODZIĆ WIECEJ DO STAJNI ;)

ZA TYDZIEN I TAK OFF 4 EVER TAKZE WYKORZYSTAJCIE MILE CZAS NA SERWERZE :)

POSTRAFFIAM

KROPKA .

Ta? Coś dużo 9, 0 i 7 w tej liczbie czyżby kopiowanko w paincie?

Nie wiem jak to sprawdziłeś, że serwer śmierdzi, ale uszanowanko, dobre moce masz widze.

Opublikowano

w następną soboteogodzinie 17:00 radze wystawiać sklepy jak najwiecej z rownymi cenami bo bedziemy wykupywac wszystko jaklecii wywalac na ziemie :)

Jak ty głąbie jeden czytać nie umiesz xD 

io7e.jpg

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=FRZ7gVfw9Ms

Tutaj macie odcineczek z Vixy :) serdecznie zapraszam do oglądania, lajkowania i subskrybowania :D

sygn2.jpg

Opublikowano

Idź przylizać dupsko temu gównianemu serwerowi z sygnatury, który jest robiony na 1 i tych samych plikach na których było 5 innych serwerów..  btw. inne serwery pisałeś, że też mają bugi (tak, tak za tydzień zobaczymy jak nic nie będziesz pisać)

Serwer aktualnie widać po liczbie osób, że dobrze rozwinięty :)

Życzę powodzenia oraz sukcesów w rozwijaniu serwa i jeszcze większej liczby osób

Pozdrawiam

Opublikowano

Wypierdalaj na batiosa  :) :)

@AV: Kiedy będzie ts3?

I właśnie widać jaki gimbus jest z Ciebie. Wyraził swoją opinie a ty od razu żeby wypierdalał? Jego sprawa, nie twoja gimbie.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Drama jakich nigdy mało. Zapraszamy na forum, tam wszystkiego się dowiecie. ;)

Zakaz kopiowania sygnatury!

2e0pziq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...