Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vixa.eu [Dedyk] [Hard]

BaaLCadar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yang bug na serwerze.

Macie swoje vixy itp.,a mówicie,że serwery takie jak moje są do dupy i zbugowane,ale ok :)

Serwer żałosny.

Koń Bojowy po 40zł przelewem :)

• Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma bugów i yang bufa też nie ma... .

Nie wiem kto Was nasłał ale darujcie sobie xD 

Każdy wystarczy, że zaloguje się na serwer i nikt nie pisze nic o jakimkolwiek bugu. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Nie ma bugów i yang bufa też nie ma... .

Nie wiem kto Was nasłał ale darujcie sobie xD

Każdy wystarczy, że zaloguje się na serwer i nikt nie pisze nic o jakimkolwiek bugu. 

Zmienicie ceny w is?

Opublikowano

Sprawa z isem wygląda następująco:

-jest za drogo ,wiec mały ułamek graczy będzie z niego korzystał.

Plusy będzie bardziej wyrównana gra , narzekają ci którzy mieli wydać w isa żeby łatwiej się wybić, ale nie wyszło :D (czyt.drożej niż na innych hardach)

Minus, dużo niższe przychody z isa , co może spowodować wyłączenie serwera(chyba że jest sponsor).

Ciężko przeoczyć bug z yangami,chyba że za testowanie biorą sie osoby które nie mają w interesie tego aby serwer był dopracowany.

Do takich testów bierze sie kilka zaufanych osób ,które znają sie na rzeczy.

Jeśli chcieli zrobić bete by gracze szukali bugów , to mogli dać smki za znalezienie takowych.Dla jednego gracza bug byłby wart wiecej niż nagroda ale dla innego już nie.

Ale np. załatwiono sprawe z potkami, pelerynkami na start.

Opublikowano

Sprawa z isem wygląda następująco:

-jest za drogo ,wiec mały ułamek graczy będzie z niego korzystał.

Plusy będzie bardziej wyrównana gra , narzekają ci którzy mieli wydać w isa żeby łatwiej się wybić, ale nie wyszło :D (czyt.drożej niż na innych hardach)

Minus, dużo niższe przychody z isa , co może spowodować wyłączenie serwera(chyba że jest sponsor).

Ciężko przeoczyć bug z yangami,chyba że za testowanie biorą sie osoby które nie mają w interesie tego aby serwer był dopracowany.

Do takich testów bierze sie kilka zaufanych osób ,które znają sie na rzeczy.

Ale np. załatwiono sprawe z potkami, pelerynkami na start.

Myśl....

Jak będą grać ci bez is z tymi co mają full is ?

Opublikowano

Ehh nie wierze chciałem pograć , zainwestować w IS ale nie zrobię tego przykro mi Panowie ;] bardzo chciałem "WSPOMÓC" ale nie za ~450 sm na Srebrny Cert! ;]

Serdecznie pozdrawiam , do zoba na serwie!

Opublikowano

Myśl....

Jak będą grać ci bez is z tymi co mają full is ?

Takie osoby będzie można policzyć na palcach jednej ręki. Więc sprawa będzie wyglądać inaczej niż na takiej balmorze/ravii gdzie wydanie 20zł robiło już dużą różnice , nie wspominając o nowym serwie Andrzeja gdzie są mounty rodem z jakiegoś easy serwera.

Opublikowano

miały leciec szkatułki z mobów serwerowe i nie leca :/ lipa nudno tak to bd .

Miały lecieć z metkow...

Co do IS to nie będzie tak, że gość na ISie będzie dużo lepszy od tego grającego bez isa... więc nie damy np 50zmianek za grosze aby Ci co graja bez isa mieli szanse... 

Dlatego jest drogo (ale nie jakoś strasznie drogo bo widziałem na wielu priv większe cenny). Jakbyśmy chcieli to byśmy dali cenny niskie i 90% serwera by jechała na isie.. Teraz będą kupować tylko to co uznają że naprawde potrzebują a nie kupować "aby było łatwiej i szybciej" i aby Ci co grają bez isa zostali daleko w tyle.. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Trzymajcie działające WH na ten serwer :)

Dużo szybciej i większy komfort gry

http://www.mpcforum.pl/topic/624390-wh-by-pekuei-2012/

Serwera nie polecam ponieważ pewna osoba znalazła kolejny yang bug i ma już ponad 3 kkk yang

Osoba ta powiedziała że za tydzień zacznie wykupywać wszystkie sklepy i zakupione itemy wywalac na ziemie

Będzie to oznaczało cofke serwera tydzień do tyłu lub reset kont badź off 4ever

! NIE POLECAM !

---

Opublikowano

Serwera nie polecam ponieważ pewna osoba znalazła kolejny yang bug i ma już ponad 3 kkk yang

Osoba ta powiedziała że za tydzień zacznie wykupywać wszystkie sklepy i zakupione itemy wywalac na ziemie

! NIE POLECAM !

---

Ten Hejter wszędzie się wpier***, a już mu pisałem żeby pierdoln* głową o ścianę zanim zacznie pokazywać oznaki inteligencji.

Co do serwera polecam i 3ymam  kciuki oby wam wszystko wyszło w późniejszym czasie, bo początki zawsze są very hard- takie życie.

Opublikowano

bk bk bk bk bk bk bk bk ............................... bk bk bk bk bk bkbkbkbkbkbkbkbkbkbkbk 

Serwer zrobiony pod IS !!! Co widać gołym okiem. Zrobiony na odpierdol co okazało sie po wykryciu przez graczy yanb buga. Kasa musi sie zgadzac bo za duzo wpierdolili w PL'a. Poszli w ślady Isamu czy FuBu - ważne zeby byl serwer i IS. Reklama na YT. Nie polecam graćna tym gównie. 

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

! NIE POLECAM !

---

Osobiście sprawdziłem każdy przedmiot we wszystkich sklepach i nie ma żadnego yang buga.

Gra się przyjemnie, masa ludzi - polecam.

Opublikowano

Osobiście sprawdziłem każdy przedmiot we wszystkich sklepach i nie ma żadnego yang buga.

Gra się przyjemnie, masa ludzi - polecam.

Już nie ma, ale był ;)

A co do serwera, nic ciekawego, typowa balmora, tyle że troszkę cięższa, i te ceny w is porażka ;( 

xD 

Opublikowano

! NIE POLECAM !

---

Tak , gdyby takowy bug istniał to ta osoba najpewniej nikomu by sie nim nie chwaliła, bo można na tym wiele zarobić.

bk bk bk bk bk bk bk bk ............................... bk bk bk bk bk bkbkbkbkbkbkbkbkbkbkbk 

Serwer zrobiony pod IS !!! Co widać gołym okiem. Zrobiony na odpierdol co okazało sie po wykryciu przez graczy yanb buga. Kasa musi sie zgadzac bo za duzo wpierdolili w PL'a. Poszli w ślady Isamu czy FuBu - ważne zeby byl serwer i IS. Reklama na YT. Nie polecam graćna tym gównie. 

Gdyby serwer był pod isa to napewno byłyby itemki które znacząco ułatwiłyby gre, ulepszacze, mounty z zawyżonymi bonami albo po prostu ograniczyli by dostęp pewnych przedmiotów tylko do isa. Tak nie jest. 

Co do cen , gdyby były niższe to mogliby znacznie wiecej zarobić niż teraz.

Opublikowano

Tak , gdyby takowy bug istniał to ta osoba najpewniej nikomu by sie nim nie chwaliła, bo można na tym wiele zarobić.

Gdyby serwer był pod isa to napewno byłyby itemki które znacząco ułatwiłyby gre, ulepszacze, mounty z zawyżonymi bonami albo po prostu ograniczyli by dostęp pewnych przedmiotów tylko do isa. Tak nie jest. 

Co do cen , gdyby były niższe to mogliby znacznie wiecej zarobić niż teraz.

Nie chcemy zarobić więcej... chcemy nie rozwalić rynku i zachować klimat. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Duzo ludzi napalilo sie na serwer "o jaki zajebisty serwer zagram" i po wbiciu 25lv hejtuja ze slaby exp i drop, wedlug mnie serwer spoko na dluzsza mete, a IS jest idealny malo ktos biega na mouncie lub w fryzurkach itp :D

Opublikowano

Ja bym jednak radził zmienić tego ISa. Mniej ludzi będzie wydawało hajs = serwer padnie, bo nie będzie jak opłacić serwera. Myślałem, że zacznę znowu grać na poważnie, ale zawiodlem sie na serwerze.

tenor.gif

Opublikowano

Ja bym jednak radził zmienić tego ISa. Mniej ludzi będzie wydawało hajs = serwer padnie, bo nie będzie jak opłacić serwera. Myślałem, że zacznę znowu grać na poważnie, ale zawiodlem sie na serwerze.

hah ;p chyba nie wiesz ile ludzie mają kasy () niektórzy są bogaci. 500zł miesięcznie to dla nich jak dla zwykłego kowalskiego 50zł co miesiąc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...