Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vixa.eu [Dedyk] [Hard]

BaaLCadar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jako, ze skonczylem grac na tym serwerze dam wam swoj sposob na zarobek. Pewnie niewszyscy z was go znaja dlatego nie spinac, ze stare itp.

Zaczynamy od stworzenia 7 kont i zalozeniu na nich postaci. Nastepnie swoja glowna postacia expimy je(najlepiej na BO) do 21/ 22lvl. Zajmie nam to niewiele czasu. Majac za pierwszym razem 7 nowych postaci idziemy do m1 i zaczynamy robic all misje. Jest ich duzo ale spokojnie. Jedna postac zrobi je wszystkie w max 15min. Po wykonaniu ich mamy 5,5kk i 26lvl. Robimy tak reszta postaci. Więc podliczmy:

7x 5,5= 38,5kk.

Do tego pomnozmy to 4x gdyz na kazdym koncie mozna stworzyc 4 postacie. Do tego wykonujemy cykliczne polowania co daje nam duzo imprezowych.

Jest to dobry sposob na zarobek, gdy na serwerze jest niska inflacja. Mozemy tez tasowac bronie na 30lvl(mi weszlo do ribka+9 sr46, jak ktos. chce kupic za PLN to pw). Wiele osob skarzylo sie na brak sposobu do łatwego zarobku, a wiec do nich kieruje ten post. Powodzenia w zarabianiu.

P.s. Serwera dalej nie polecam.

Sposób na zarobek fajny ale tylko na początku.

https://www.youtube.com/watch?v=w6qGN5IuhFs

Opublikowano

Zabronione jest na każdym serwerze. 

To chyba kolego nie grałeś na żadnym z nich :) Ra*a Bal*ora In*oria ? Kazdy serwer pozwala sprzedawac eq i konta za PLN bo jest to czas włozony w postac i ma prawo do tego

Opublikowano

Dokladnie na prawie kazdym serverze mozna sellac konta wkoncu poswiecalem czas na zrobienie eq itp i nie moge tego nawet sprzedac? bez sensu.Co do servera zapowiadal sie mega zajebiscie ale niestety sie wypalił na serverze gralo 1k+ a teraz 700 a za miesiac 500? niestety moim zdaniem nie wypalil ale to tylko moje zdanie.

Opublikowano

Dokładnie  to co koledzy wyżej. To jest chore że inwestując pieniądze w serwer nie ma szans żeby mi się to zwróciło

JayJay, dnia 26 Kwie 2014 - 6:15 PM, napisał:snapback.png

Jak dla mnie powino byc dozwolone handlowanie itemami i innymi rzeczami za pln. Ponieważ tak jak na Ravi czy innych serwerach ludzie przychodza nowi i zawsze moga kupic coś od innych graczy i łatwiej im zaczać a tak to musza wywalić w IS minimum 100zł i tak nieraz im to mało co pomoże bo rynek w grze jest bardzo rozwinięty.

Odpowiedź bueny

I właśnie Twój tok myślenia jest zły. Jak każdy będzie kupował i sprzedawał wsio za PLN to za niedługo będziesz płakał, że serwer upadł bo nie była na opłaty. Ty myślisz, że serwer z czego się utrzymuje? - z Item Shopu. Jak ludzie nowi będą zaczynali i kupowali od poprzedników to omijają IS prosty schemat smile.png

Najgłupszy tok myślenia jaki widziałem wśród administratorów serwerów prywatnych ;/ .Serwer był ciekawe ale skończyłem gre wraz z kolegami właśnie przez administracje
Opublikowano

Dokładnie  to co koledzy wyżej. To jest chore że inwestując pieniądze w serwer nie ma szans żeby mi się to zwróciło

JayJay, dnia 26 Kwie 2014 - 6:15 PM, napisał:snapback.png

Odpowiedź bueny

I właśnie Twój tok myślenia jest zły. Jak każdy będzie kupował i sprzedawał wsio za PLN to za niedługo będziesz płakał, że serwer upadł bo nie była na opłaty. Ty myślisz, że serwer z czego się utrzymuje? - z Item Shopu. Jak ludzie nowi będą zaczynali i kupowali od poprzedników to omijają IS prosty schemat smile.png

Najgłupszy tok myślenia jaki widziałem wśród administratorów serwerów prywatnych ;/ .Serwer był ciekawe ale skończyłem gre wraz z kolegami właśnie przez administracje

Najbardziej chciwy tok myślenia jaki widziałem xD

io7e.jpg

Opublikowano

uuu serwer padnie niedługo - i bardzo dobrze - na samym początku mówilem ze jest nastawiony na iS

nie polecam

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

Przecież to było wiadome, że serwer z tak drogim IS, tak szybko padnie :D

Lepiej do roboty wypierdalać, a nie na ludziach kasę trzepać, z resztą kto normalny wydaje tyle kasy. 

Serwer już padł widziałem 600 graczy online, jak na hard to już możecie pakować manatki :D

Jeszcze dodam, że na tych filmach wyglądacie jak Flip i Flap, oraz że jak się coś je, to się kurwa nie mówi ! Zero kultury :D 

Opublikowano

550 osób o 18.00 w dzień wolny od szkoły to nie za dobry wynik dla harda.  Zawiodłem się

Ja sie nie zawiodlem. Wiele sie nie spodziewalem. To zwykly hard, gdyby nie to, ze adminami sa costa i pyro to nikt by tu nie gral, Hooltras poprostu wyczul hajsy i odrazu za sponsora robi i jak widac sie udalo bo wiele osob ostro zabulilo w ISa.

Opublikowano

da ktos gotowe serverinfo ? i nie przekierowywać mnie do tematu "Szukasz serverinfo" bo tam nikt nie odpowiada

Tak To W Życiu Bywa Raz Pęka Serce Raz Prezerwatywa :)

Opublikowano

Dodano nowy panel logowania.

Dodatkowo dodaliśmy kilka zmian, poprawek, zabezpieczeń.

Aby widzieć zmiany, należy spaczowac clienta:)

W przypadku problemów, należy skasować root.epk, root.eix, locale_pl.eix, locale_pl.epk z folderu "pack" w cliencie i spaczować ponownie.

Invoriabanenr.png

Opublikowano

mam problem chce sie zalogowac i mam tylko zostaniesz polaczony z serwerem wie ktos o co chodzi?

You cannot keep out your own fear

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...