Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vixa.eu [Dedyk] [Hard]

BaaLCadar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

800 postaci jest online. Osób może być nawet 300.

Przecież na każdym serwerze tak jest..

Serwer polecam, gra się bardzo fajnie, mnóstwo osób!

Opublikowano

brak yangbugow 

rowniez polecam serwer mimo ze duzo razy pali na +9 itd to jaka satysfakcja jak sie zrobi itemek na +9  ja zjaralem okolo 30 bodzi :) na fmsa :D 

i to jest fajne co wiecej duuuuuuuuuuuuzo ludzi :)

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Pograłem tydzień i mogę pójść w ślady Toxica, i wydać opinie.

Moim zdaniem serwer od Bety był dziwny. Z Bety zrobił się serwer pvp dla zabawy, gównażeria przywoływała kamienie GM'ów bo rozkodowała rooty file archiverem. Cóóóz, zablokowali to, je*ać. Dzień startu... Przychodzę z siłowni godzina 19:30 ziomek do mnie "Dobrze, że Cię nie było bo i tak byś nie pograł był yangbug z bryłkami" ... Cóż, przełknąłem tą gorycz po raz kolejny, gram. Przyznam grało mi się całkiem ciekawie wszystko w miarę się układało prócz ulepszania skilli ii... w sumie wszystkiego xD. Ale co raz bardziej zauważyłem, że coś tu jest nie tak z Topką... Niestety, okazało się że na serwerze wystąpił niedopracowany szczegół - Grota od 1lvl'a. Nie dowiedziałbym się gdyby nie filmik pierwszej Wiedźmy na serwerze a w nim bufka 48lvl w grocie i postacie 70lvl. Z niedowierzaniem znajomy poprosił Mastera do nas na kanał i jeszcze z perfidnym uśmiechem powiedział "Hehe, no bo jest od pierwszego lvla, yy ale to zostanie zmienione" co pominę wgl głębokim milczeniem.... Cóż taki mały szczegół a niestety, grotę zamknęli, topka wyprzedziła (Zrobiła w ch*ja administracje) o 2-3 tygodnie. Fajnie się grało parę dni, był klimacik {Chociaż sam nie wiem czego}. Topka potem zaczęła się wyśmiewać że się poddaliśmy itd. Ale trudno. Wolę poczekać i pograć na serwerze godnym uwagi, niż być jak 80% graczy Vixy i grać ze względu na Fanboyostwo Mastera i Bueny. Buena już miał swój jeden serwer, teraz drugą szanse dostał niestety serwer podzieli żywot MPCforum'a tez ze względu na Technika prędzej czy później. ;)

Jedyne za co dziękuje Administracji to za zajebistych ludzi, których poznałem! :)

Tyle w temacie, ja już tam nie zawitam bo po prostu... Nie ma po co. Pozdróweczki mordy, trzymajcie się i powodzenia

­graphic.png

Opublikowano

to nie działa...

Pfff na serwerze sa 2 powazne bugi, przy czym 1 z nich moze odkryc byle random. Zawiodlem sie na tym serwerze, mial byc hit a wyszla lipa :/
Opublikowano

Pfff na serwerze sa 2 powazne bugi, przy czym 1 z nich moze odkryc byle random. Zawiodlem sie na tym serwerze, mial byc hit a wyszla lipa :/

Podaj mi proszę te bugi bo jestem ciekaw jakie to :) Ja osobiście gram tu od początku i nie widzę żadnego.

to nie działa... 

To nigdy nie działało :)

https://www.youtube.com/watch?v=1SeHYuqNRko

Opublikowano

Podaj mi proszę te bugi bo jestem ciekaw jakie to :) Ja osobiście gram tu od początku i nie widzę żadnego.

To nigdy nie działało :)

https://www.youtube.com/watch?v=1SeHYuqNRko

a Ty skończ pod każdym postem wsadzać ten swój zaje*any filmik. To, że to nikt nie chcę oglądać nie oznacza, że masz nim świecić co posta...

Jak tam na serwerze?? Byłem wczoraj, widze topka chyba nie śpi xD Ale najśmieszniejsze jest to, że na TBD szybciej topka leci :D

­graphic.png

Opublikowano

Powiedz mi i co z tego ze tak topka na TBD tak cisnie zawsze i wszedzie ktos goruje skille/eq to wymaga nakladow finansowych i widocznie ludzie powykupowali is na maksa...

Nie zabraniam nikomu niech robia co chca nie moja sprawa 

Mi sie tu fajnie gra ZAPRASZAM 

Wybic sie mega latwo wystarczy dobrze dropic na niskich lvl-ach ulepki i na wszystko jest kaska ;))

Filmiki ma spoko mi sie podobaja :)

Opublikowano

Ja wiedziałem od początku że będzie gówno nie serwer, dlatego nawet tego nie pobierałem. 

Nie zagrałbym nawet gdyby mi zapłacili :D 

Sorki, ale nie Polecam tu gry. 

Opublikowano

Pora zjednoczyć się pod wspólną flagą i zawalczyć w imieniu królestwa! 

68347518.png

Przedstawiamy Vixiańskie Bramy! 

(Nowość główna) 

Jest to wydarzenie ciągłe, polegające na współpracy graczy danego królestwa. Każde, królestwo dropi Wina z Kwiatu Brzoskwini. Celem królestwa jest uzbieranie 10.000 jednostek tego trunku. W zamian Wygrane Królestwo otrzyma automatyczny event na specjalnej mapie do tego przeznaczonej. 

rw-jtdbkudlcxfnntpvfhrn.jpgkw-wweleakthjqinupdtpwo.jpgmt-waxbplgzirfpcjzaepsg.jpg

Zadanie nie jest takie proste, ponieważ winna mają inną przydatną funkcje a mianowicie (można nimi przywrócić punkty życia), więc część osób nie będzie chciała współpracować...

W Vixiańskich bramach trzeba wykazać się współpracą, sprytem i rozsądkiem (nie warto pakować w przegraną turę... lepiej poczekać na nową)! 

U Angmura będziecie mogli na bieżąco śledzić postęp Waszego królestwa i decydować czy inwestujecie czy czekacie do kolejnej tury! 

______________________________________________________________________________________

Wraz z tym Patchem, wprowadziliśmy kilka innych ciekawych/przydatnych rzeczy:

1. Ulepszacze:

Postanowiliśmy dodać Kolejny generator questów!

Tym razem do zdobycia będzie wybrany ulepszacz!

qy-ifcnbebsteltdvezoqbm.jpghe-fzvmdjrnlixppyarigdj.jpgvc-gvvgyfenvlxxhhzlqtyi.jpgnx-lmqmudemxjkguzjpwdhb.jpgnk-vbmttuyahbzkuybdascg.jpg

Quest ma ograniczenie czasowe jak i cykliczne polowania.

2. Księgi Misji!

Wyglądają tak: vp-svxbmodicebdsaqbtrct.jpg

Podzielone są na 4 Poziomy Trudności:

-a ) Łatwe:

ce-xqennwdzumgohejvwcrp.jpgsm-efdfrbabejngjyseqtzs.jpg

b ) Normalne:

zf-fowrhzxoocrauuktzmsr.jpgdr-yberljaqptissxlyscik.jpg

c ) Trudne:

id-oozynlnmcrrnmpgxgufq.jpgra-oobucpzjelxikpxrqkql.jpgti-omctsklelwptptnqrmrr.jpg

d ) Expert:

jx-rqwsqmynjsxlahnjmqsk.jpg

Z misji dostaniecie: exp, yang, 1 kuferek Vixiański

4. Powiadomienia o banach bądź UB.

Od teraz, jeśli ktoś z teamu kogoś zbanuje/odbanuje... na czacie pojawi się któryś z tych trzech komunikatów:

mz-cyrjuzlukzfwkrllvnue.jpg

Będzie napisany:

1. Nick

2. Czas bana

3. Powód

5. Dodałem Ziemie Gildii

Ponadto kilka drobnych zmian:

1. Zabezpieczenia nowe których i tak nie zobaczycie.. 

2. Poprawiony drop m.in z Baronówny 

3. Usunięcie metinów Wielkanocnych (zbliża się koniec eventu)

4. Szansa na dodatkowy resp kamienia metin

5. Poprawienie Cyklicznych polowań

6. Inne... 

Starałem się aby to jak najlepiej wyglądało...

Z góry przepraszam za błędy ale mamy godzine 3.30 w nocy a jeszcze z 2h będę musiał posiedzieć aby skończyć aktualizacje.

Pozdrawiam.

Invoriabanenr.png

Opublikowano

UP

Moze bedzie mozna zdobyc w inny sposob 

widzialem ostatnio peta w Jinno za 120kk na 120/130 dni zbierasz, kupujesz i masz 

:))

Zmiany na plus Hooltras sie stara 

Opublikowano

Jako, ze skonczylem grac na tym serwerze dam wam swoj sposob na zarobek. Pewnie niewszyscy z was go znaja dlatego nie spinac, ze stare itp.

Zaczynamy od stworzenia 7 kont i zalozeniu na nich postaci. Nastepnie swoja glowna postacia expimy je(najlepiej na BO) do 21/ 22lvl. Zajmie nam to niewiele czasu. Majac za pierwszym razem 7 nowych postaci idziemy do m1 i zaczynamy robic all misje. Jest ich duzo ale spokojnie. Jedna postac zrobi je wszystkie w max 15min. Po wykonaniu ich mamy 5,5kk i 26lvl. Robimy tak reszta postaci. Więc podliczmy:
7x 5,5= 38,5kk.

Do tego pomnozmy to 4x gdyz na kazdym koncie mozna stworzyc 4 postacie. Do tego wykonujemy cykliczne polowania co daje nam duzo imprezowych.

Jest to dobry sposob na zarobek, gdy na serwerze jest niska inflacja. Mozemy tez tasowac bronie na 30lvl xxx

. Wiele osob skarzylo sie na brak sposobu do łatwego zarobku, a wiec do nich kieruje ten post. Powodzenia w zarabianiu.

P.s. Serwera dalej nie polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...