Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vixa.eu [Dedyk] [Hard]

BaaLCadar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wolę poczekać tydzień i zobaczyć jak się wszystko rozwinie, bo póki co ten IS odstrasza. Btw. - 25 zł za pd-ka na 7 dni ?   Pozdro 600

25zl to przesada nawet sms .

Opublikowano

Nie sciagnalem clienta ale mam juz yangbuga i dorobilem sie 2kkk, elo!

Jak tepym trzeba byc aby uwierzyc w takie cos jak napisalem wyzej... Jak dla mnie serwer ok, ale nie zagram ze wzgledu na IS : )

Opublikowano

Trzymajcie działające WH na ten serwer :)

Dużo szybciej i większy komfort gry

http://www.mpcforum.pl/topic/624390-wh-by-pekuei-2012/

Serwera nie polecam ponieważ pewna osoba znalazła kolejny yang bug i ma już ponad 3 kkk yang

Osoba ta powiedziała że za tydzień zacznie wykupywać wszystkie sklepy i zakupione itemy wywalac na ziemie

Będzie to oznaczało cofke serwera tydzień do tyłu lub reset kont badź off 4ever

! NIE POLECAM !

---

Koleś ma yang buga i nie jest on związany z kupowaniem itemów u handlarzy i sprzedawaniu za większą sume.

Co chwile ktoś na wolaj pisze "znalazłem buga GM szept"

Serwer Hard na którym są bugi jest gownem.

Tutaj macie duzo bugów bo Hooltras jest technikiem a wszyscy wiemy że on robi serwery z poradników na MPC :)

Triador - był fajny, padł przes bugi po miesiącu

Vexia - Jest fajna, padnie po miesiącu. Graczy i tak już ubywa

W dodatku item shop jest tak drogi jak IS na PLu

NIE POLECAM BO SZKODA MARNOWAĆ CZAS NA GRE W TYM SYFIE.

Opublikowano

Licznik podkręcony? bo pokazuje 1.1k graczy, a coś się wierzyć nie chce, że tyle gra :>

Nie jest podkręcony ale większość expia i po równo jest  prawie graczy na channelach.. 

na ch2 tylko o 100 osób mniej więc polecam grać na ch2... najmniej wybierany channel  :D

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Nie wierzę w odpowiedź Hooltrasa co do ceny w is - "Ceny w itemshopie są duże, ponieważ nie chcemy by każdy z niego korzystał" To po cholerę tego isa w ogóle daliście ? Śmiech na sali. Poza tym Buena już jeden serwer miał, padł tak szybko jak powstawał, mam nadzieje, że tu tak nie będzie. 

http://www.mpcforum.pl/topic/796113-zapowied-drigmapl/?hl=%20buenacosta

xD 

Opublikowano

Nie wierzę w odpowiedź Hooltrasa co do ceny w is - "Ceny w itemshopie są duże, ponieważ nie chcemy by każdy z niego korzystał" To po cholerę tego isa w ogóle daliście ? Śmiech na sali. Poza tym Buena już jeden serwer miał, padł tak szybko jak powstawał, mam nadzieje, że tu tak nie będzie.

Drigma nawet nie wystartowala,gdy Buena dowiedzial sie jakie plany ma Santriel poraucil ten projekt

Srij9JT.png

Opublikowano

GordOnix... nie widziałeś pierwszej części wypowiedzi... to jest wycinek

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Podkrecony o jakieś 300 graczy

i co godzine odchodzą gracze bo serwer lipa... :)

Wejdz na serwer ty ku*wo a potem pisz.

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Gimba ostro wyzywa za hejty na ten "zajebisty serwer". Dlaczego? Bo Buena jest właścicielem, a wiadomo, z niego "wielki youtuber". Ceny w IS...Brak słów. Praktycznie nic nowego, hard jak każdy inny. Takie jest moje zdanie, lecz polecam, ponieważ ma jakąś atmosferę (według mnie liczy się atmosfera i dobra zabawa, lecz dobrze się tu nie bawiłem). Pozdrawiam i życzę powodzenia w kolejnych projektach :-)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Wejdz na serwer ty ku*wo a potem pisz.

a wiesz.. powiem Ci ze byłem na serwerze :)

Byłem tam w celu poszukiwania dalszych bugów

Zobacz ile graczom powiedziałem o yang bugu którego Wy jeszcze nie wykryliscie i nie wykryjecie :)

67966963733212954890.jpg

W kazdej z tych wiadomosci są zawarte informacje na lepszy zarobek na serwerze czyli yang bug :)

w minute zarabia sieokoło 300 k

Ja mam aktualnie ponad 1 kkk bo niechciało mi sie dalej yangów robic :D

Dzisiaj moze troche dorobie a za tydzien zaczne rozdawac

o tym bugu powiedział mi Nakou

On ma ponad 5 kkk bo pokazywał mi w bryłkach :)

Poczekamy jeszcze jakis czas i wtedy uderzymy z bugami, bedzie bardziej bolało :)

Miłej gry.

@Edit

Wejdzcie na strone Vixa.eu i naciskajcie ciągle F5 tocoś zobaczycie :)

Opublikowano

Pamiętajcie, pies który dużo szczeka mało gryzie ;)

Ja yangbuga nie zlokalizowałem a gość po prostu blefuje bo nie ma na to czystych dowodów.

Pozdrawiam

Opublikowano

a wiesz.. powiem Ci ze byłem na serwerze :)

Byłem tam w celu poszukiwania dalszych bugów

Zobacz ile graczom powiedziałem o yang bugu którego Wy jeszcze nie wykryliscie i nie wykryjecie :)

67966963733212954890.jpg

W kazdej z tych wiadomosci są zawarte informacje na lepszy zarobek na serwerze czyli yang bug :)

w minute zarabia sieokoło 300 k

Ja mam aktualnie ponad 1 kkk bo niechciało mi sie dalej yangów robic :D

Dzisiaj moze troche dorobie a za tydzien zaczne rozdawac

o tym bugu powiedział mi Nakou

On ma ponad 5 kkk bo pokazywał mi w bryłkach :)

Poczekamy jeszcze jakis czas i wtedy uderzymy z bugami, bedzie bardziej bolało :)

Miłej gry.

@Edit

Wejdzcie na strone Vixa.eu i naciskajcie ciągle F5 tocoś zobaczycie :)

Dziecko, spamujesz że oddasz ekwipunek którego nie masz i błyszczysz. Idź lepiej pilnuj Bastiosa, bo każdy z tego serwera widzę wyszczekany a sami nic porządnie nie zrobicie.

~ jaki jest % na drop kufrów z bestów? z rękawica na 20 maniaków 1 szkata ;/

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Serwer fajny graczy też widać, że jest ulepszanie nie jest trudne na początku, ale jest jeden minus na, który wszyscy narzekają IS no sam powiem, że masakra 30 zł za bojowca to dosłownie przesada ogółem cały IS jest strasznie drogi.

Co do yanbuga to tylko jakieś fake jak pokażecie SS z kasą to wam uwierzę .

837371446280124127260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...