Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vixa.eu [Dedyk] [Hard]

BaaLCadar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurwa Nakou wez spierdalaj bo tylko piszesz bezsensowne komentarze i pisze zle o serwerze . :)

Zajmij się swoim czy tam czymś innym bo od tego co robisz jesteś dobry . 

WYPIERDALAJ

Bezsensowne ?

Jeżeli uważasz ze sa bezsensowne to masz coś z głową lub masz zbyt niskie IQ zeby cokolwiek zrozumieć.

Odkryliscie yang-buga - brawo

ale ja znam jeszcze 6 bugów które znalazłem na becie i wykorzystam je jak serwer sie rozwinie :)

po czym będą zmuszeni go wyłaczyć lub zrobić duzą cofke po której 2/3 serwera odejdzie

tak czy siak daje Wam maksymalnie miesiąc gry i zamykam serwer

Pozdro 600

Opublikowano

Profesjonalny za jaki go uznajesz nie powinien mieć, skończ już pucować,, to samo na exalion a filmy już znikły gościu.

Nie żeby coś, takie błędy powinni sprawdzić przed otworzeniem bety a tu taka niespodzianka ;/

Gościu , nie miałem tam co nagrywać i nudził mnie ten serwer. Misje do 30lvl 

Za nagrywanie miało coś być a HU** było , tylko R3spect dostawał SM ile chciał . 

Także podziekowałem . 

Stawiam na ten serwer i tyle . 

Pozdrawiam Cie serdecznie elo :)

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

za sms powinno byc tyle samo sm co za przelew, przeciez wydaje tyle samo pieniedzy

Nie tyle samo bo operator sieci ściąga marże :), a za przelew oni mają czystą kasę ;)

Opublikowano

Bezsensowne ?

Jeżeli uważasz ze sa bezsensowne to masz coś z głową lub masz zbyt niskie IQ zeby cokolwiek zrozumieć.

ale ja znam jeszcze 6 bugów które znalazłem na becie i wykorzystam je jak serwer sie rozwinie :)

po czym będą zmuszeni go wyłaczyć lub zrobić duzą cofke po której 2/3 serwera odejdzie

Pozdro 600

Dobrze , że masz bugi zachowaj sobie je . Nie będę komentował już twych komentarz. 

Wątpię , że zamkniesz serwer . Nie masz do tego prawa raczej ;p

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

za sms powinno byc tyle samo sm co za przelew, przeciez wydaje tyle samo pieniedzy

ale połowa kasy idzie do usługodawcy. Konta w banku są chyba od 12 lat więc nie ma problemu z przelewami.

Opublikowano

Era dobrych serwerów się skończyla na Triadorze. Kolejny serwer do kosza jak dla mnie ,ale oby dalej stał i było na nim dużo osob tego życze:)

Opublikowano

Era dobrych serwerów się skończyla na Triadorze. Kolejny serwer do kosza jak dla mnie ,ale oby dalej stał i było na nim dużo osob tego życze:)

:C a tak mnie pojechałeś przed chwilą i co? Klapki spadły z oczków? 

Opublikowano

Faktycznie, super stabilny i dopracowany serwer. Mimo dlugiej bety na ktorej ponoc bylo 2000 graczy nie poprawiono takich podstawowych bledow jak sprzedawanie po wyzszej cenie przedmiotow u NPC. Dodatkowo ceny w itemshopie sa grubo przesadzone.

Nie polecam.

Opublikowano

Niby tacy doswiadczeni gracze, a nie umieja ogarnac bugow + jakim to trzeba byc debilem zeby usunac sprzedaz itemow u hand. za wszystko dostajesz 0 yang...  3% powinno zabierac...

Opublikowano

Niby tacy doswiadczeni gracze, a nie umieja ogarnac bugow + jakim to trzeba byc debilem zeby usunac sprzedaz itemow u hand. za wszystko dostajesz 0 yang...  3% powinno zabierac...

Mieli yang buga, to po prostu zrobili na odwal :)

Beta była zaje*ista. Poprawka - byłaby, gdyby nie kapitan, który daje jakikolwiek item.. Ludzie nic nie robili. Jakby normalnie grali to by tych bugów nie było. 

A ceny w IS są naprawdę przesadzone. Do tego nie ogarnięty ten IS. 10 bodzi, które są za 10kk u handlarzy w ISie są za ok. 20zł SMS. Więc pozdrawiam, wbiję za tydzień jeśli ogarną to. Tak btw. to egzo miało nie być w IS, a tu niespodzianka - są! Dobrze, że poczekałem z przelewem, bo bym stracił 90zł :)

tenor.gif

Opublikowano

Cenny za sprzedaż później przywrócimy :) 

Przepraszamy za błąd. Zdarza się a nic się poważnego nie stało... może kilka osób straciło yang za questa jakiegoś ale za to również przepraszamy i mamy nadzieje że te osoby nie mają Nam tego za złe :) 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Bezsensowne ?

Pozdro 600

ty jesteś jakiś niedojebanyXDDD to że ty im tego nie zgłosisz nie znaczy że inni im tego nie zgłoszą, wyjdź i się w łeb jebnij 

Jak z serwerem? Bo myślę czy grać.

Opublikowano

Tak przechwalaliście się że na becie wszystkie bugi wyłapiecie, że to będzie jakiś serwer super elo i wgl.

A co wyszło? Gówno z bugami za przeproszeniem. Spodziewałem się po tym teamie czegoś bardziej profesjonalnego a nie kolejnego harda z drogim is tylko żeby hajs się zgadzał.

Z taką reklamą byście mieli szansę stworzyć mega oblegany serwer, a wyszło jak wyszło. Za szybko chcieliście hajs i wystartowaliście z gównem a nie serwerem.

Pozdrawiam i czekam na hejty za pisanie prawdy :)

JI5Zwld.png

Opublikowano

Tak przechwalaliście się że na becie wszystkie bugi wyłapiecie, że to będzie jakiś serwer super elo i wgl.

A co wyszło? Gówno z bugami za przeproszeniem. Spodziewałem się po tym teamie czegoś bardziej profesjonalnego a nie kolejnego harda z drogim is tylko żeby hajs się zgadzał.

Z taką reklamą byście mieli szansę stworzyć mega oblegany serwer, a wyszło jak wyszło. Za szybko chcieliście hajs i wystartowaliście z gównem a nie serwerem.

Pozdrawiam i czekam na hejty za pisanie prawdy :)

Pozdrawiam  <3  Dzięki za opinie. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Bezsensowne ?

Pozdro 600

Ty chłopie na każdym serwerze znajdujesz te poważne bugi i chcesz je ujawniać w późniejszym czasie a jeszcze nigdy takiej sytuacji nie było :l

idź grać na tym syfie co masz w sygnie wszystkie serwery na 1 plikach mają bo nie potrafią nic nowego zrobić, elo

Serwer polecam i życzę powodzenia oraz dużej ilości graczy

Opublikowano

yang bug?Serio!!?? Jeżeli tak podstawowy bug nie został wyeliminowany to ja dziękuje za grę tutaj, lepiej nie wiedzieć jakie bugi wyjdą w późniejszym etapie skoro tak podstawowy bug jak ten nie został wyeliminowany. Serwer zapowiadał się spoko ale administracja popełnia kilka błędów takich jak is i to że poszła w stronę klasyka/harda. Privy są po to żeby się pobawić, a nie siedzieć i napier... 24/7dni żeby wbić 50lvl i eq z 1x15. Pl jest tylko jeden i nie da się go podrobić. Jeżeli bugi nie wykończą tego serwera, to ludzie przestaną na nim grać jak było to z mortisem. Sory buena lubie twoje filmy, ale wolę zagrać na serwerze na A. Tamten serwer również jest pod is, administracja nie interesuje się serwerem, ale przynajmniej mam pewność że nie będzie tam bugów. 

Opublikowano

Wiedziałem że tak będzie od samego początku;

Przechwałki jacy to my nie jesteśmy, nie ma żadnych bugów, ale pro serwer bez bugów, 1,5 k osób na becie.

1. Co z tego że 1,5k osób na becie jak nic się nie da zrobić?

1.1. 1,5k osób ile błędów wyłapaliście 2-3 ?

1.2. Serwery które mają max 20 osób na becie to są serwery ponieważ masz całe pole manewru, gm może od razu odpowiadać, nie ma spamu i więcej wykryje bugów to 20 osób niż 1,5 tyś osób.

Przykro mi no ale nie polecam, "bug na bugu, bugiem pogania"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...